Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Aynen oyle dogru soyluyosun zaten huzurunun olmadigi bi evde yapamazsinki bunlari.o huzur guven insana bi omur yetmezmi zaten?

Burda ogrendiklerim 40 yasinda evlensem de ise yarar bence :)

Öyle zaten anne babalar fikrini tabiki söylesin ama engel olmamalı. Sen cilveyi boşverde evlilik hazırlığı yap

O ayri ama hazirlik yaparkende birbirine olan yakinligi korumak gerekiyor diye cilveleseyim diyorum

Hikmetli çıktım bacım
Bende odunum ya keşke biraz kıvırtabilen cilveli birşey olsaydım Düğünlerde cilveli cilveli dans eden kızlar sizlerden neyim eksik ben niye yontulmamışım

Hemen bir Türkan şoray filmi izliyorsun. Cilveyle dans etmek oynamak öyle oluyor. Çok ciddiyim. Kendisi başlı başına cilve zaten.

Al bak muskara şimdi aklıma geldi. Türkan şoray gibi davran. sesi hareketleri falan. Cilve öyle oluyo

Tuttum bu Fikri. Bide kahkaha atan bi kadin sunucu var ya Saba tümer galiba onu da örnek alabilirim galiba. :)

Tuttum bu Fikri. Bide kahkaha atan bi kadin sunucu var ya Saba tümer galiba onu da örnek alabilirim galiba. :)
Sakın alma O kadın zorlayarak gülüyo ve dikkat et twitterda birçok erkek pek de hoşnut değil makarasını yapıyorlar.

Oya aydoğan da çok cilvelidir bak..

atiyede cilveli bakislari kasi gozu bir turlu yerinde durmuyor kadinin.. cilve onda cok sempatik duruyor gercekten

ayy dayanamadım benimde sesim aynen öyle :) hep taklidimi yapıyor oduncuk bu arada konu harika :)
Valla onun burcu akrepti:) çok romantik çok ince düşünen biriydi ama bende de var bence isterse sinirinden binbeş yüz karış olsun yüzü hemen yumuşardı Pis pis sırıtıp iki kelam etmeme bakar

Bi de sinirliyken anasına sarılan çocuk gibi yavaş yavaş gidip göğsüne başımı koyarak sarılırdım o da böyüük bi şevkatlenn karşılık verir idüü

Aaah ahhh

Sizi muneye söyliiceeeeğğğğm taaağam maa

Dicem ki munee teyze muneee teyzeee ayıp şeeğle konuşola yaramızı deşiolaa Susuverin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…