En güzeli ailelerden sonra fazla uzatmamak. Herşey karışıyor,
yani bu formül herkese sökmez demek istiyorum aslında.Esin iceri girer girmez ikinizde tel. Kapatin bide dudagina tatli ruj sür derim ben ayy cok utandim ama yap yani senin kocanin ne eksigi var digerlerinden dimi
Aynen oyle dogru soyluyosun zaten huzurunun olmadigi bi evde yapamazsinki bunlari.o huzur guven insana bi omur yetmezmi zaten?kendimi gördüm yazdıklarında. ben de ilk seneler cebine, çantasına, arabasına notlar koyardım. yiyecek içecek arasına sıkıştırırdım. 6 aylık evliyke eşim iş dolayısıyla yurt dışına çıkmıştı nasıl ağladım o gece çok özledim diye..
şimdi nostaljik komik geliyor.
zamanla azaldı..
geriye bir tek sevgi ve evdeki huzurun verdiği güven kalıyor. yani evde huzur verebiliyorsa eşler birbirine bence her şey yolundadır. cilveye takılı kalmamak lazım.
Ailelerde bir hoş. Sanki ne olacak sıkıntı yaşayacaksamda ben yaşayacağım kime ne.Benimkiler vermiyor beni ona. Uzadi uzayacagi Kadar valla. Haha :)
Ailelerde bir hoş. Sanki ne olacak sıkıntı yaşayacaksamda ben yaşayacağım kime ne.
Burda ogrendiklerim 40 yasinda evlensem de ise yarar bence :)kasma kendini bu kadar ben haytta sırnaşmayı gereksiz haraketleri şuh sexi olucam dıe şekılden şekile grmeyi sevmem eşinde sevmez. evlenince beraber yaşadıkça halinizden tavrınızdan anlarsınız birbirinizi.. tabi evlenirsen bu adamla . haaaa evlensen iyi olur biran önce yoksa 40 yaşında evlenip bu konuyu açarsan bu kadar cvp alamazsın.. :)
Öyle zaten anne babalar fikrini tabiki söylesin ama engel olmamalı. Sen cilveyi boşverde evlilik hazırlığı yapValla biz kafaya koyduk. Maddi anlamda kendimizi gecindirecek duruma gelelim evlenicez. :) Isstiyosa vermesin.
Esine hangi formul sokecekse onu yap o zaman ne diyim ki kolay gelsin :)yani bu formül herkese sökmez demek istiyorum aslında.
Öyle zaten anne babalar fikrini tabiki söylesin ama engel olmamalı. Sen cilveyi boşverde evlilik hazırlığı yap
Bende odunum ya keşke biraz kıvırtabilen cilveli birşey olsaydımDüğünlerde cilveli cilveli dans eden kızlar sizlerden neyim eksik ben niye yontulmamışım
Hikmetli çıktım bacım
Hemen bir Türkan şoray filmi izliyorsun. Cilveyle dans etmek oynamak öyle oluyor. Çok ciddiyim.Kendisi başlı başına cilve zaten.
Al bak muskara şimdi aklıma geldi.Türkan şoray gibi davran. sesi hareketleri falan. Cilve öyle oluyo
Tuttum bu Fikri. Bide kahkaha atan bi kadin sunucu var ya Saba tümer galiba onu da örnek alabilirim galiba. :)
Sakın almaTuttum bu Fikri. Bide kahkaha atan bi kadin sunucu var ya Saba tümer galiba onu da örnek alabilirim galiba. :)
Onu bilmiyorum pek tv izlemediğim için anca böyle eskileri bilirim :)atiyede cilveli bakislari kasi gozu bir turlu yerinde durmuyor kadinin.. cilve onda cok sempatik duruyor gercekten
ayy dayanamadım benimde sesim aynen öyle :) hep taklidimi yapıyor oduncuk bu arada konu harika :)Kız ağzımı yaymam ki sesim öyleKimin sesi gibi desem cırtlak değil ama ince böyle sanki gülerek konuşan insan sesi tarife bak ya
Valla onun burcu akrepti:) çok romantik çok ince düşünen biriydi ama bende de var benceayy dayanamadım benimde sesim aynen öyle :) hep taklidimi yapıyor oduncuk bu arada konu harika :)
Tek geçerim kesinlikle o.Cilveli diyebileceğim tek karakter: Friends'i izliyorsanız Rachel'dır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?