Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Kizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa?
Ya mesela bak ben eşimden önce geldiyse eve giyinirim süslenirim böyle kısa elbiseler makyaj vs. Kapıyı açarım öyle ama eşim yaklaşırsa yok yemek yiyelim hayatım muhabbet edelim ay çaymı yapsan derken hem muhabbet eder hemde karşımda bekletirim adamı ama bıktırmadan. Bu ince çizgiyi yakalamak kısacası

Valla not alicam yarin hepsini sonra kendi kendime uygulicam ki söylediklerimle yqptiklarim catismasin ondan sonra da odun askimin üstünde denicem. Hahha

vay arkadaş millette neler var

takdir ve tebrik ettim, eşim bana yanaşmıyor diye açılan konularda ders niteliğinde okutulmalı bunlar

evett bunu yapacaksin iste goster ama elletmenin uygulanisi :))
once sen yaklasacaksin ama snra kendini bir adim geri cekeceksin... ama fazla uzatmamak gerekk

Kizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa?
Olay tamamen bekletmek ve erkekleri delirtmek üzerine kurulu.
Mesela erotizm ile ilgili konu açacaksın ya da sarılacaksın diyelim,aklı o taraflara kayınca,sanki o sözü sen söylememişsin gibi yerine kurulup tepkilerini izleyeceksin,arada böyle manalı manalı bakacaksın,sonra yine kafayı çevireceksin vs vs .. Cilve = Deli etme.Ben de burdan uzman doktor gibi konuşuyorum ama bekarım yani,bir de sevgilim yabancı,ingilizce yapıyorum bunları.

Geeeeel vatandas geeeeel kocalari facebookta. Elalemin kadinlarindan, p... Kurtarma taktikleri burda... Geeeeel geeeeel geeeeel hahahh

Anliyorum galiba yavas yavas

Kizlar böyle masum olanlarindan örnek verelim öyle illa yatak odasi olmasi sart degil. Masum masum cilvelesme örnekleri. Digeri kolay zaten. Hihi

Yaparsın tane var, sadece sabırlı ol bide dozunu kaçırma yeter. Bide unutmadan ara ara yap ama zamanı belli olmasın böylece daha etkileyici olur, bilirse olay bozulur.

Bunun zamani da mi var? Amauuu zormus giii :)

iste masumane bir cilve : mesela sizin caniniz birsey istiyor ama o an yapamayacak durumdasiniz... sevgilinizle konusurkenn bunu bunu yapmak istiyorum ama yapamiyorum askim ama iyiki benim yakiskli sevgilim var yanimda o benim icin yaparrr kiyamaz bana o dedginiz zaman istediginiz herseyi yaptirabilirsinizz :)

ya da tam tersi taktik.. cok isterdim ama olsun askim sen yanimda ol yeter sen yanimda olduktan snra canim birsey istemiyo diye onu eritip sizin icin bir iyilik yapma istegine donusturebilirsizin :) ama bu herkeste ise yaramaz soyleyeyim

Cilveye girer mi bilmiyorum ama bi keresinde esimle tartismistik ben haksizdim onu da belirteyim bu arada :d ve gece yataga benden daha gec geldi hani küsüz ya.
Ama ben yataga en zarif ve guzel geceligimi giyip cok hafif de parfum slklp arkami dönüp yatmistim :)
Sonrasinda ne mi oldu ? Esim beni "uyandirip" cok özür diledi cok pisman oldugunu söyledi yalvardi resmen hatta kendisini affettirmek icin masaj bile yapmisti hey gidi günler..

Bak mesela eşine gündüz işten video yolla ya da mesaj at akşam onu hasretle beklediğini söyleyebilirsin, ya da keşke şimdi yanında olsa da başını omuzuna yaslayıp sonsuza kadar öyle kalsan Anında erir

Kesinlikle cilveye girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…