aah ahh evleneydim iyiydi aklimda cilveler ucusuyor daaa elimiz kolumuz bagli
6.5 yil az bir zamanmis gibi birde 3 sene daha bekliicez iyimi
Ya mesela bak ben eşimden önce geldiyse eve giyinirim süslenirim böyle kısa elbiseler makyaj vs. Kapıyı açarım öyle ama eşim yaklaşırsa yok yemek yiyelim hayatım muhabbet edelim ay çaymı yapsan derken hem muhabbet eder hemde karşımda bekletirim adamı ama bıktırmadan. Bu ince çizgiyi yakalamak kısacasıKizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa?
O kuslardan örnekler versene kiz bize de aklimizda bulunsun.
Ya mesela bak ben eşimden önce geldiyse eve giyinirim süslenirim böyle kısa elbiseler makyaj vs. Kapıyı açarım öyle ama eşim yaklaşırsa yok yemek yiyelim hayatım muhabbet edelim ay çaymı yapsan derken hem muhabbet eder hemde karşımda bekletirim adamı ama bıktırmadan. Bu ince çizgiyi yakalamak kısacası
vay arkadaş millette neler varYa mesela bak ben eşimden önce geldiyse eve giyinirim süslenirim böyle kısa elbiseler makyaj vs. Kapıyı açarım öyle ama eşim yaklaşırsa yok yemek yiyelim hayatım muhabbet edelim ay çaymı yapsan derken hem muhabbet eder hemde karşımda bekletirim adamı ama bıktırmadan. Bu ince çizgiyi yakalamak kısacası
soylememmm benim onlarr
Ya mesela bak ben eşimden önce geldiyse eve giyinirim süslenirim böyle kısa elbiseler makyaj vs. Kapıyı açarım öyle ama eşim yaklaşırsa yok yemek yiyelim hayatım muhabbet edelim ay çaymı yapsan derken hem muhabbet eder hemde karşımda bekletirim adamı ama bıktırmadan. Bu ince çizgiyi yakalamak kısacası
Şu varki eşinde yoksa takla atsan anlamaz. Istemiyorsun diye koltukta uyuyakalıır bide sinirden ölürsünValla not alicam yarin hepsini sonra kendi kendime uygulicam ki söylediklerimle yqptiklarim catismasin ondan sonra da odun askimin üstünde denicem. Hahha
Olay tamamen bekletmek ve erkekleri delirtmek üzerine kurulu.Kizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa?
O yatakta bitecek olanlardan benimde aklimda cok. Ben daha masumlarindan bahsediyorum.
Olay tamamen bekletmek ve erkekleri delirtmek üzerine kurulu.
Mesela erotizm ile ilgili konu açacaksın ya da sarılacaksın diyelim,aklı o taraflara kayınca,sanki o sözü sen söylememişsin gibi yerine kurulup tepkilerini izleyeceksin,arada böyle manalı manalı bakacaksın,sonra yine kafayı çevireceksin vs vs .. Cilve = Deli etme.Ben de burdan uzman doktor gibi konuşuyorum ama bekarım yani,bir de sevgilim yabancı,ingilizce yapıyorum bunları.
Yaparsın tane var, sadece sabırlı ol bide dozunu kaçırma yeter. Bide unutmadan ara ara yap ama zamanı belli olmasın böylece daha etkileyici olur, bilirse olay bozulur.Anliyorum galiba yavas yavas
Aynen,beklemediği zamanlarda yap.Yaparsın tane var, sadece sabırlı ol bide dozunu kaçırma yeter. Bide unutmadan ara ara yap ama zamanı belli olmasın böylece daha etkileyici olur, bilirse olay bozulur.
Yaparsın tane var, sadece sabırlı ol bide dozunu kaçırma yeter. Bide unutmadan ara ara yap ama zamanı belli olmasın böylece daha etkileyici olur, bilirse olay bozulur.
Kesinlikle cilveye girerCilveye girer mi bilmiyorum ama bi keresinde esimle tartismistik ben haksizdim onu da belirteyim bu arada :d ve gece yataga benden daha gec geldi hani küsüz ya.
Ama ben yataga en zarif ve guzel geceligimi giyip cok hafif de parfum slklp arkami dönüp yatmistim :)
Sonrasinda ne mi oldu ? Esim beni "uyandirip" cok özür diledi cok pisman oldugunu söyledi yalvardi resmen hatta kendisini affettirmek icin masaj bile yapmisti hey gidi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?