Yok yok evliyim ben, bekarken elimi tutmak için yalvarmak zoru da kaldığı oldu çok zamanvideo demisken videolarla dikkatli olmak lazim ozellikle sevgiliyseniz henuz... su "vermiicem" videosu da sevgiliye cilve amacli yollanmis ama ayrilinca pis herifler internete koyabiliyor... o yuzden lutfen bekarlar video yollamasinlar
offff gece gece çok cilve yapasım geldi, minnoşum kilometrelerce uzakta ve uyuo...sevgilimi özlettiniz len bana
O videodan nefret ediyorum ya öyle cilve mi olur.video demisken videolarla dikkatli olmak lazim ozellikle sevgiliyseniz henuz... su "vermiicem" videosu da sevgiliye cilve amacli yollanmis ama ayrilinca pis herifler internete koyabiliyor... o yuzden lutfen bekarlar video yollamasinlar
video demisken videolarla dikkatli olmak lazim ozellikle sevgiliyseniz henuz... su "vermiicem" videosu da sevgiliye cilve amacli yollanmis ama ayrilinca pis herifler internete koyabiliyor... o yuzden lutfen bekarlar video yollamasinlar
Aynen,uzak olmak zor.offff gece gece çok cilve yapasım geldi, minnoşum kilometrelerce uzakta ve uyuo...sevgilimi özlettiniz len bana
offff gece gece çok cilve yapasım geldi, minnoşum kilometrelerce uzakta ve uyuo...sevgilimi özlettiniz len bana
Valla seninkinde sorun var, ayarlarını yenilemek lazımBu durumda çok sinirleniyor. Cinleri civirdiyor benimkinin hihi
aynennçok güzel örnek...işte o kız tam bi cilveli hatun:)
Sende cilveli bir mesaj at bakalım beyimize
Gece 3 te arayıp uyuyamadım sesini duyayım dedim ben bir kere nişanlıyken, canım benim falan dedi ama bir süre telefon kapalı uyudutelefon ac ozledim seni deben uyandirdm benimkini
telefon ac ozledim seni deben uyandirdm benimkini
yanlis ellere gecmeseydi buyuk ihtimalle ise yarardi sadece vermek sozcugunu ben hic sevmiyorum.. ama hareketi baz alirsak cilveli bir hareketO videodan nefret ediyorum ya öyle cilve mi olur.
Gece 3 te arayıp uyuyamadım sesini duyayım dedim ben bir kere nişanlıyken, canım benim falan dedi ama bir süre telefon kapalı uyudu
ben ona uyuyacam dedim... şimdi diyecek hayırdır gece 2 buçukta sen napıosun nette
Kedicik mode on..Bak bi keresinde çiçek alıcaz kendimize. Besleyip büyütmeyeÇiçekler nasıl berbat ama bi gör.. Resmen nane yaprağı Neyse.. Öyle birr "çok üzüldüm yaaa bunlar hiç güzel değiiiil " dedim ki adamın tavrını görmeliydin. Galiba içten de gelen bişey çünkü bilinçli yapmadım
Sanki çocuğuyum da düşmüşüm dizim kanamış gibi nasıll şevkatle teselli ediyo var yaAltı üstü çiçeği beğenmedim Ses tonum yüz ifadem artık nasj olduysa İçi parçalandı yüzümü avcunun içine aldı üzülme aşkım üzülme senn çiçek pazarına gideriz başka yerlere bakarız hı? Üzülme aşkım olsuunn diye bi üç dört dakika uğraşmıştır Yüz ifadesini hareketlerini o anki şevkati görmeliydin Aklıma gelince şimdi kızlar mesaj nerden atılıyo eski sevgiliye agsjdksjsk
Not: sanırım şevkat değil şefkatti ama boşverin şimdi efkar yaptım zaten
Benim sevgilim de uykusuna çok düşkün,uyandırsam cilveler bile kurtarmaz.Rüyamda gördüm sevdiğimi özledim de
Bişey görünce ayy çoook güzeeeeeeğğel demem baya hoşuna gidiyo olmalı ki taklidimi yapıp sarılıyoduKedicik mode on..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?