Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Eğer anladıysan oscar goes to you vallahi

Sesim kendiliğinden cıvıl cıvıl öyle diyeyim bari çıkamadım işin içinden

He peki noldu elde var sıfırCilve yetmiyööörr efenim kaldık sap gibin

sen yanlis baltaya sap olmussun canim dogru baltayla sap olursan hersey dha iyi olur sen merak etme...
ornege takilma canim fazlasiyla metafor kullandim

pekii size bir soruu: sizce dans etmek cilve midir

Karsısında ediyor isen why not? Söyle dansöz kostümleri filan?

Vays bu iyiyimiş...

4 saat sonra işe gidicem çok ilerletmeyin ben uyurken yarın zorlanmayım okurken. Hihi

Görüşürüz cilveli hatunlar

Dans etmek cilvedirde ben beceremem

Başka başka önerisi olan?

Barıştık ya olur mu, ne varsa birbirimizden fayda var, o kadar erkekleri düşünelim ne faydası var erkeklerin, hangisi gecenin bir yarısı yazar bu kadar karısını düşünüp
İvit Sevgilin olsa öyle anladıysan bilemem der döner totosunu yatardı bak benim içim paramparça oldu seni incittim diye Ehem giriş yaptık gelişmeye gelicek olursak senden ne haber Başka neler yapalım örttmenim

4 saat sonra işe gidicem çok ilerletmeyin ben uyurken yarın zorlanmayım okurken. Hihi

Görüşürüz cilveli hatunlar

Olur annem, ben kopup gidemiyorum. Bu arada ben de yeni yeni cözdüm bu işleri...Kardes kardes destek cıkarız artıkın birbirimize .

Misal kelimelerin sonunu uzatarak; yaaaa, askimmm, ya da ismini soyleyerek. Cocuk gibi uzuldugunuz bisi oldugunda dudak buzerek. Direk opesi gelir.Tabii bunlari yaparken simariklikla sevimlilik arasindaki ince cizgiyi koruyosunuz :) ozellikle konusurken fok baligi moduna burunmuyoruz :) kulagina olur olmadik yerde herhangi bisi fisildiyosunuz. Muzipce gulumsuyosunuz durup dururken, sebebini soylemeden,konusmadan.Bisi isterken onu cok sevimli bi sekilde konusmasina firsat vermeden cocuk gibi istiyosunuz.Bu denendi cok sevimliymis hatta utanmis cok israr edince biraz zor oldu ama basardik :)Yalniz karsinizdaki cok asik olunca zaten her halinizden bisi cikariyo :)

İvit Sevgilin olsa öyle anladıysan bilemem der döner totosunu yatardı bak benim içim paramparça oldu seni incittim diye Ehem giriş yaptık gelişmeye gelicek olursak senden ne haber Başka neler yapalım örttmenim
Yaa saat çok ilerledi aklıma gelenler var ama yazamam sabah bakmak lazım bu konuya

Saate göre çalışıyor insanın kafası malum, bende sabah kalkmak için yatmalıyım bence

o yaninizda telefondayken mesela ona sirnasin hem sasiracak hem telefondaki konusmayi devam ettirmeye hemde bi an once kapatmaya calisacak

Eyi madem herkeşler yatıyor ben de uyuyuvereyim bari. Bir iki saate geri uyanacagım ben de...

Konuya abone oldum efem, gülmeye devam edelim kaldıgımız yerden..

İyi geceler hepinize.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…