cilveli kk-fistiklari

tühh bende inceleyecektim o konuyu kapanmış hee yazık olmuş:(gerçi bence cilve öğrenilmez cilveli doğulur ama yinede bi kaçtaktik kapabilirdik;))

sanıyorum benim yüzümden
biri bana o topikte bulunduğum için çirkin bir imada bulundu. bildirdim kibarca uyarıldı o sahıs ve toz oldu konu

Son düzenleme:
valla oturup baştan sona okumuştum tek bir kötü kelime, cümle falan geçmemişti konunun içinde. neden kapandı bende anlayamadım. editörler bi gerekçe bildirebilirler mi acaba çok merak ediyoruz konu takipçileri olarak. birbirimize eğlenceli küçük taktikler veriyoduk sadece kadın kadına rahatsız olunacak bi şey de yokdu ki ortada. tüh:14:

cimcimeem gelsin bide ya da çok bombaydı :1: yani bide konu niye kapatılsın anlamadım, sonuçta herkes yaşıyo bunları bi ölçüde ben yanlış bişe göremedim:77:

Kızlar, cilve, kur, romans hepsi aynı kapıya çıkar...Günah bunlar günah uyanın...Şeytan icadı...Çiftleşmek sadece üremek içindir özel yöntemler geliştirmeyin...Birde sayfa niye kapandı diye soruyorsunuz çok ayıp:20::20::20:

Edit: Yazdıklarımı ciddiye alanlar var :1:

oooooooooooh sen beni boşlarsan bööle yanlış anlarlar işte seni yakaladım kılıç kaçamazsın gel yamacıma :23:

her topikte dalaşma arayan bayanlar var malesef cnm boşver senle ilgisi yok.. ben pekte bi kötü yazı görmedim vajinusmus knusunda nekadar ileri boyutta şeyler yazabiliyo arkdşlarımız :20:

biz de burdan devam ederiz di mi kızlar :54:
ama daha üstü kapalı anlatırsak bir şeycikler olmaz :34:

tam birinize laf yetiştiriyodum kiiiiiiiiii bi baktım konu beni terk etmiş
aslında işime gelmedi değil umarım açılmaz tekrar benimki foruma giriyo arada internet geçmişini karıştırırken ilişkinin tarihçesini de yazmıştım dıdıdııd ederdi yaptıkların yetmiyo bi de elaleme afişe ediyosun beni diye :60:
özelden özet geçerim ben size canlarım üzülmeyin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi kapın şokoları toplanın eteklerime
evli pirler gelene kadar ben size masal anlatayım :55:

fansy kız naptınn sevgilinle snei merak ettim bende iyi denk geldi:1:

cnm ya barıştık sayılır o gunden beri sürekli msj attı aradı bazısına cvp verdm ama hep bittti şeklinde sonunda dayanamadım barıştım :14: evli değiliz ama bi gece birlikte yatmıyoruz o şekilde yani evin bütün kontolu bende hangi erkek cesaret eder salonun ortasında köpeğin oynadıgı çantanın içine koymaya bilmiyorum ama yüzde yüzde emin olamıyo insan tabi bende devam etmeyi seçtm ama aldatıcagı yada yanlış bişe yapıcağı varsada yemez artık diye düşünüyorum o korkuyu verdm ona :18: ayrıca çok çok kötü bişe oldu sanırım artık güvenmiyorum ona :43::43:

Back
X