- Konu Sahibi prenssevgilisi
konunun ucunu kaçirdm ben bi özet geçebilcek cilveli hatun varsa maddeler halinde yazabilir mi suana kadar kaç tane oldugunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık da bekar ve uatngaç hanımlar için bir şeyler yazayım,
bir kere kendinize dokunun, bundan korkmayın ve bu sırada hissettiğiniz o sexi kadını, o atmosferi, o duyguyu hafızanıza yerleştirmeye çalışın ve ihtiyaç duyguğunuzda o kimliğe bürünmek için o duyguları hatırlayın... kendinize güvenerek hareket edin, kendine güvenli bir duruş ve konuşma çok etkileyici olur, gözlerinin içine bakın. süper sexi bir hatun olduğunuzu hayaledin, bu ilk başta komik gelir zor gelir ama zamanla alışırsınız...
bilinçli olarak yapmadığım ama işe yaradığını sonradan keşfettiğim ve muzipce tekrarladığım şeylerden örnek vereyim,
karşımdaki konuşurken göğüs dekolteme dokunurum hafif hafif 2-3 cm kaşıma okşama arası bişey, karşımdakini pür dikkat dinlerkende yavaş yavaş dokunuyorum buda karşımdakinin fena halde dikkatini dağıtıyor, genelde eşimin anlattığı şeyden sıkılınca bunu yapıyorum boynumdan başlayıp dokunuyorum gözü elime takılınca da yavaş yavaş aşağılara doğru iniyorum bunu kalabalık bir ortamda yapınca deli oluyor.. asla dekoltemden çatal görünmez ama tam sınırda durur, açıldı açılacak gibi yürek hoplatır ama hiiiç açılmaz önlemi alınmıştır:)
birde yeni çıkarken özellikle kalabalık bir ortamda gözlerinin içine bakıp öpecekmiş gibi dudaklarına doğru yavaşca yaklaşır tam o heyecanlanıp karşılık verecek gibi olunca kulağına alakasız bir şey söylerimdim çoook gülerdim sonradan o haline. şimdi hala aile içinde, kalabalık bir grupla gittiğimiz yemeklerde falan yaparım, hep yer numarayı tabii şimdi ben ööle öpecek gibi yaklaşınca elalem ne der diye heyecan yapıyor o ayrı... o yemeklerde birde elimi bacak içlerinde gezdirmek, masa altından ayakkabıyı çıkarıp direk taciz etmek, masa üstündende ciddi bişeyler söylemesi için lafı ona verip alttan dikkatini dağıtıp süründürmek türü şeyleri yaparım eve dününce de o cezamı verir tabii...
bir yere gitmeden önce(2 saat önce yapın bunu yoksa geç kalırsınız yada kaynanaya gitmeden hemen öncede olabilir) saç, makyaj, iç çamaşırı, ayakkabı vs.. giyip elime 2 elbise alıp aşkım hangisini giyeyim diye sorarım genelde yüzümde muzip bir ifade olur ama siz utanıyorsanız normal bişey gibi sorabilirsiniz üzerinizdeki jartiyer, gstring de zaten çooook masum yapar soruyukıyafeti giyip içimi gösteriyor mu, eğilince dekoltem açılıyor mu, yada oturuken bacakbacak üstüne atarken firikik veriyor muyum bi kontrol et derim. evden kolay kolay çıkamayız:)))
normalde yerden bir şey alırken çömelirim asla dekolte açılmaz ama bazı zamanlar kazara(!) yere düşen şeyi dim dik belden eğilip alırım, kalça havadayken pantolondan tanga frikik verir, yada mini etek ve şortlada olur bu. mesela yeni evliyken o maç izlerken ben tv dolabının alt raflarının tozunu alırdım bu şekilde ama artık yutmuyor bu numaraları daha yaratıcı olmak lazım...
müdavimlerden bi biz varız canım ya![]()
yoookkk yaaa şaka yapıyorum bacım yapmamıştır tabi kisi deeeeeyaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
ben diğer kesimle yani zayıf kemikli olanlardan bahsediyorum görünen yüzünden bahsediyorum
arkadaşım niye böyle şeyler yapıyosungerçekleri vurma yüzüme
amaaan yapmışsa da yapmıştır tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanıdır alsın hevesini evlenmeden
ay kız bak tuhaf oldum şimdi
ama yapmaz ya yapmamıştır
her defasında sordum yaramazlık yapıyomusun diye hastalık kapmaya niyetim yok der hep.mantıklı mantıksız bu da bi benim inanmam için bi bahane
![]()
sormaaa ilk iki gün ragbet vardi bu konuya sonra topic kapandi maalesef simdi hatunlar taktikleri uyguluyor galiba yoklar ortaliktatabiii onlarin uygulama sanslari vaar
![]()
ben de vaaarııııııııımmmmmmmmm ama cilve yaptığım için değil uyuduğum için yoktumyorulmuşum bi de erken kalktım..
evli değilim, çocuğum da yok.. olsa dinlenmeye vaktim de olmıcaktı off halime şükrediyorum bazenuyku depoluyorum evlenene kadakkkkk
![]()
vayy çok iyi ya çok sevindim canım...adama odun dedik günahını aldık iyimi
bende burdaymsormaaa ilk iki gün ragbet vardi bu konuya sonra topic kapandi maalesef simdi hatunlar taktikleri uyguluyor galiba yoklar ortaliktatabiii onlarin uygulama sanslari vaar
![]()
ohh hadi bakalm iyiymşşş renk renk şortlarr gelsinnnkızlar akşam mutfakta temizlik yaparken eşimden yardım istedim...üzerimde kısacık şortum...tam eğildim örtü sericem anam bi kaç şaplak yedim....ileriye gidecekti de işim vardı uğraşemeycen didimnormalde hiç mutfakta durmayan adam benimle kaldı işim bitene kadar izledi...öpücükler falan...bu geceden tezi yok başlıyoz cilvere hobaaaaaa
![]()
bende burdaymuygulıcak yer mi var
benimki bugn diyoki sen bi fena olmuşsn rüyandamı gördün
farkında olmadn yansıdı sanrm davranışlarıma
bide fenafis vardı nirde o oo
![]()
ohh hadi bakalm iyiymşşş renk renk şortlarr gelsinnn![]()
gunaydınlar cılvelıler ben dun eve gıderken cileği aldım ama mağlesef kullanamadım cunkumune acayıp bı agrım var kasıklarımda yumrtlama dönemım galıba erkenden uyudum![]()