cilveli kk-fistiklari

eşimin kırmızı rujdan çok hoşlandığını biliyorum o yüzden akşamı edemez o...altına biraz daha cafcaflı bişeyler de yazabilirim aramızda özel olan kelimelerden filan :17::17::17:

ama seninki severmi bilmiyorum...
:32:

yok öle bi hoşnutluğu yok ya da varsa ben bilmiyorum...dün gece masaj yaptım uyuyakalmış adam :52:

geçmişii şöylee bi okudumm
bi iki taktik aldım :23:
geriye bitek uygulaması kalıyo :26:
tabi becerebilirsem

hepimiz öyle diyoruz da becereceğiz başka yolu yok :kkk:

msjda ceksek olur ama ne yazsak :32::32::32:şöle yürek hoplatcak bişey:21::21::21:

evet ya ben msj taktiğini denedim bi kaç kez
aşkım günün yorgunluğunu akşam bedenimde atmaya ne dersin? dedim....cvp ultra mega evet derim dedi ve geldiğinde gözleri ışıl ışıldı....

ya da annemlerdeyken falan msj yazdım çok özledim seni eve gidekmi çok işimiz var diye...çayı çok seven adam yok daha içmicem hadi biz kalkalım dedi :66:

o sıra bebek istedik de çok çalışmamız gerekiyodu kullandım o taktiği...sona ara verdik şimdi yine istiyoz bebek ve gelsin taktiklerrr :66:

kızlar ben yarın sabah şöyle bişey denicem :23::23::23:

beyaz küçük bi not kağıdına kırmızı rujla "erkeğim seni çok seviyorum yazıcam"

dudağıma sürdüğüm kırmızı rujla da notun altına öpücük kondurucam...eşim benden sonra uyanıyo...

bu çok hoşuna gidicek eminim ayrıca banyo aynasının üzerini de kırmızı rujla öpücük yapıcam...

bakalım geri dönüşü nasıl olucak
:23::23::23:

süper süper süperrrr ama bize sonradan nasil tepki evrdigini söyleyeceksin yani olumlu mu olumsuzmu sonuc aldin bilmek isteriz:17:

imi bende hamileyim diye biz rafa kaldirdik bir muddet esimde bebege bisey olur diye yaklasmiyor garibim...bide ustune calisiyorus cok yoruluyorus ayakta kalacak halimiz olmuyor...bize tatil sart :((((:69::69:

süper süper süperrrr ama bize sonradan nasil tepki evrdigini söyleyeceksin yani olumlu mu olumsuzmu sonuc aldin bilmek isteriz:17:

olumsuz olma ihtimali varmı sence :23::23:

okuması zaten en kolay şey ama uygulayabilmek çok farklı
ben çok utanırım mesela böyle konularda
zamanla aşmaya uğraşıyorum
bakalım umarım beceririm

biraz da içten gelecek ama canım yaa

içten gelmiyosa da yapmacık olur bana göre

Son düzenleme:
imi bende hamileyim diye biz rafa kaldirdik bir muddet esimde bebege bisey olur diye yaklasmiyor garibim...bide ustune calisiyorus cok yoruluyorus ayakta kalacak halimiz olmuyor...bize tatil sart :((((:69::69:

ben de hamileyim 3 aylık,ama bizde faaliyet konusunda bi sıkıntı yok :34:
sadece benim uyanık olmam lazım :1:
malum çok uyku yapıyor.

ben de hamileyim 3 aylık,ama bizde faaliyet konusunda bi sıkıntı yok :34:
sadece benim uyanık olmam lazım :1:
malum çok uyku yapıyor.

...yok ya adamin gozunude ben korkuttum idrar yollarinda iltihaplanma oldu benim hastanede yattim oda dusege sebeb oluyor diye durdurduk...birde hergun isten gittikten sonra yemek bile yemeyip uyuyorum..5 kilo verdim hamile hamile iiice bir korktu..adam ne yapsin :))

Back
X