- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
- #1.201
Orda da biz az kaynatmadık zamanında..Ama siz baya açık konuşuyorsunuzHani yani şoşırdım
evet ya o benim de dikkatimi çekti alan var mı acep :26:
nen bi makyaj yapacam kalkamıyom buradan bee
halvet fantezileri
Akşama hazırlık he bacım....
napyım nen duymadım daha once ole ısım felan bılmem ben
ama buda açık gayet
sen bize titreşimli p..tif öğrettin bizde sana misyoneri öğrettik şekercim ne kaadan faydalı bi topik bak :78:
Ama köpekli möpekli birşeyler yok en azından pek rahatsız edici değil açıksası :80:
bacım zarasutrayı tavsiye etmiyorum anacım zarı atıyon uçakta tuvaletinde bilmemne pozisyonu lan adamı karada zor buluyom havada nasıl yapcam
nen bi makyaj yapacam kalkamıyom buradan bee
10 lira bişeydi alalm canım bence hem süpriz olur ama arabada cart curt var gerçekten tutup herifi arabayamı indircem .. dünde otoparka indik köpüşümüzün gezi alanını otoparkın en alt katından gidiliyo bindik otoparkın asansörüne dedi aşkm varmısın otopark fantezisine deedim tamam araba nerde ne arabası aşkım otopark diyorum dedi ooof senin fantezi anlayışında yerlerde sürünmek o pisliğin içinde dedim oda aşkım fantezi dediğin olayda pismiş temizmiş düşünülmez dedi bende tamm sus aşkm vazgeçtim o fantezi otoparkta ama arabanın içinde olur dedımbenim odundan başka ne beklenirki
Ama köpekli möpekli birşeyler yok en azından pek rahatsız edici değil açıksası :80:
- Pamuklu çarşafları saten çarşaflarla değiştirmeye ne dersiniz?:)) burdaki olayı anlayan anlatsın çözemedim
sen bize titreşimli p..tif öğrettin bizde sana misyoneri öğrettik şekercim ne kaadan faydalı bi topik bak :78:
sekerim erkekler satenden accaip tahrik oluyormus hani benim askim kendisi söyledi dokunamiyor bile bana bluz mluz giydigimde
canım pozisyon adı o bence pek bişe yok kasığımı açtım gösterdimden daha iyi bence bana çok itici geldi açıkçası o
anam kız otoparkta kamera neyim yok mudur abooww
biz yakında erotik shop'u boylarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?