- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
yok kıs evde diyorum okadar konustuk illakı bişiyler olmuştur ha
ay gitti güzelim konu alt tarafı geyik şey ediyoduk yaa...
profili açtım 19 beğeni var tıklıyorum tıklıyorum yok açılmıyoo...
meğer patlamışız sonradan jeton düştü...
günaydın bu arada...
ben edıtore sordum inceliniyomuş aklıma bısıy geldı ogun tesettür konus olmustu ondan mı kapandı acep okadar da uyardım konun dısına cıkmayalım dıyeyazıcam ama nasılsa yine kapanıcak iyisi mi susayım ben
ben edıtore sordum inceliniyomuş aklıma bısıy geldı ogun tesettür konus olmustu ondan mı kapandı acep okadar da uyardım konun dısına cıkmayalım dıye
ya canım şimdi bizim meşhur cimcime tesetturlu ben normalde nasıl gıyınırsın dıye bı sıoru sormustum oda anlattı daha sonna araya bırısı gırıp dıkkat cekme gıbı bı cabanız varsa nıye testturlusunuz nıye basınız baglı gibi bı soru sordu o da sınırlendı bande konuyu dağıtmayın geyık yapıyoruz dedım bıraz uzadı yannıs anlşadılar bırbırlerını konu kapandı ama acaba ondan olmus olabilirmi dıye dusundum sen kocisin iş yerınde naptın annat heletesettür konusunu görmedim canım ben malum cumartesi 1 de çıktım forumdan kocamın iş yerine gittim
ne alaka tesettür ya tövbe tövbee nerden çıktı bu mevzuu :44:
evde giyoyo canım ev hayatını annattıanem öyle mi olmuş ben sık takip ettiğim için arada 3-4 sayfa felan kaçırdığımı atlıyordum.
gacı tesettürlüymüş. ben kısa şort felan giyerim dediydi
konu incelemeye alındıysa aboww
ya canım şimdi bizim meşhur cimcime tesetturlu ben normalde nasıl gıyınırsın dıye bı sıoru sormustum oda anlattı daha sonna araya bırısı gırıp dıkkat cekme gıbı bı cabanız varsa nıye testturlusunuz nıye basınız baglı gibi bı soru sordu o da sınırlendı bande konuyu dağıtmayın geyık yapıyoruz dedım bıraz uzadı yannıs anlşadılar bırbırlerını konu kapandı ama acaba ondan olmus olabilirmi dıye dusundum sen kocisin iş yerınde naptın annat hele
ya anlamıyorum insanları herkes çok bilmiş...
size ne kardeşim isteyen istediğini giyer istediğini yapar hep bi muhalefetler yaa
aman hiçbişi yapmadım gittim iş yerine ofiste diilmiş emlakçı eşim daire gösteriyomuş yakalayamadım yani herifi
sonra anneme gittim enerjimi atamadım temizlik yaptım anneme baya bi yorulmuşum akşama da hal dermanım kalmadı...
bi de herifi ofiste bulamayınca mesaj çekmiştim (biraz tehlikeli) akşamı edememiş o da
ama bende hal derman yoktu sızdım eve gider gitmez kaldı garibi öleee sap gibi
amannnn yasık olmus o guzel gune valllaaaa
kızlar dun yopiğinize bende akılmıstım ama malesef kapatılmıs üzüldüm gercekten :26:
bizde üzüldük baya gırgır geçiyodu...
taktık denememe fırsat kalmadıkı kuzum yaaynen sizde nasıldı aksiyonlar denedinmi bişiler
totom donar kıssssbence evde camasırsız dolasmak da etkılı bı yontem bunu dun de solemıstım
taktık denememe fırsat kalmadıkı kuzum ya
bence evde camasırsız dolasmak da etkılı bı yontem bunu dun de solemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?