cilveli kk-fistiklari

hahahhhh okuyorum da ben de hiç icraat yok hatta 40 yıl olmasa aklıma bile gelmiyor
o istediği zamanda hep uykum oluyor
ben biraz sorunluyum galiba

bi içecek varmış arkadaşım bana vermişti ismini onu içince cin gibi oluyomuşsun. ben alıp deneyememiştim. hatta aynı anda 2-3 kez olabiliyomuş:23: baya etkiliymiş anlayacağın.ben bulamamıştım bizim buralarda ama bakıyım yine bi araştırayım.. özelden yazıyım istersen adını belki yarar işine

Son düzenleme:
konuyu okuyanlar bölümünde isimler çıkıyo ya orda + işareti var isminin yanında bi ben mi görüyorum yahu cigdem34+ şeklinde yani

ayrıca sür gir diyosun da bide nerden temin edicemizi bi desen
:26::26:

canımcım yanında + işareti gördüklerin snin arkdaş listende kayıtlı olanlar :34:
biz tv izliyoduk eşimle beraber spor arasıydı salona gitmedik akşam

yemekten sonra soda içelim dedi eşim

neyse bardağa koymadım şişeden içiyoduk (eşim öyle seviyo)

ben şişeyi ağzımda fazla dolaştırmışım içerken farkında değildim

ne güzel içiyosun sen öyle dedim bizimki yapıştı dudaklara demek ki bu da tahrik ediyoo öğrenmiş oldum
:52::52::52::52:

benim adam da soda içer çok ben de denemeliyim bunu sağol bacım bak ben de senden feyz aldım :52: :60::60:

bişi daha diycem erkekler icim haplar oluyo...uzuuuuun süreli olmasını isteyenlere.. bayaaa etkilide oluyo.ister sabaha kadar ister akşama kadar.hangi vakit size uyarsa artık

yanı evde mısafır varken mesela yada bırılerıne yakalanabıleceğiniz bir yerde, denizde, havuzda, teknede ,asansorde gece klubunde ne bilim işte

kızlar sizi takibe başladım süpersiniz
çok utanıyom da sölim
dün aynısı oldu bizde:92:
evde misafir vardı evin diğer ucundaki odada yatmıştı sizden gaza geldim adamı da getirdim olur mu olmaz mı duyulur mu falan derken sessiz olmaya çalışarak böle bi heycan falan hemi de çok gözel oldu :78::69:

Back
X