cilveli kk-fistiklari

bunu da öğrenmiş oldum valla saol canım :46:

google arattım harbiden varmış ben bilmiyodum denemek lazım :52::52::52:

bak bugune kadar boşa yasadın myhoşum bende almadım ama cok guzel dıyo arkadasım

ya kim almış nerden almış bi öğrenin de söyleyin kız hele merak ettim hee alsak mı acep :52:

haaa iyi doğru annamısım gecmıse donrulup oku demışlerdı ama yarım yamalk bısıyler bulmustum saol ceydos
rica ederim canım :21:
Fazlamı ileri gittim kızlar.......
Öyleyse biber sürücem valla...
prd, özür.............

yok canım ya bana göre gayet normal bi olay:34:

Bi kac sayfa okudum, cok hossunuz kizlar süpermis :)

Esimle kac gündür cok calisioyruz, biribirimize fazla zaman ayiramadik.. Cumartesine güzel biseyler hazirlamak istiyorum...

Bakalim ortaya ne cikacak:37: fikri olan varsa buyrun :)

Esimle kac gündür cok calisioyruz, biribirimize fazla zaman ayiramadik.. Cumartesine güzel biseyler hazirlamak istiyorum...

bende aynı fikirdeyim.okuyalımm bencee.....daha neler çıkar burdan neleeerrr....

fikirler ortada valla:1: şoko moko, kısa şort-etek, muck muck kangal sucuk:9:

Ben geçen gün bilgisayarda yabancı bir müzik dinliyordum, eşim yanıma geldi o sırada espirisine müziğin ritmine uygun bi dans hareketi yaptı benim de aklıma hemen tabi mzuurluk geldi :23: aşkım hadi bana striptiz yap dedim ağzı bi karış açık kaldı :53::53: ama etkilendi yanii hınzır :60::60:

Back
X