cilveli kk-fistiklari

Oku oku bitmiyo canim, önce hangisini uygulicami sasirdim, askim neye ugradini sasiracak bu gidisle :32:

Bende taktik verim bi kac tane, okadar deneyimiz var demi :)

Esim isten sonra annesigili ziyarete gitmisti, gidersede birakmiyolar kolay kolay sagolsunlar :47: ondan önceki günlerdede fazla görüsemedik isten dolayi..
Neyse mesaj yazdim, askim özledim seni nezaman gelirsin diye felan.. Annem rahatsizmis, biraz oturim kalkarim birazdan dedi.. Bende cevap yazdim, tamam dusa giricem birazdan kapiyi calma bosa anahtarla girersin yazdim.

Camasirlarimi cikarip beyaz uzun bi tshört giydim üzerime, telefonla resim cekindim esime gönderdim. hemen cevap yazdi eve gelmemi bekleseydin kiz, süper görünüyosun felan diye.. biraz bekledim, tshörtümü islatip bi resim daha cektim, altinada keske su an yanimda olsaydin hayatim dedim.... 20 dakika sürmedi, evdeydi :52::52:

Vay anam vay vaay:53:Adamın aklını başından almışın ya sen :1:Cilve dedğin böyle olur işte uzaktayken de aklını çelcen:23:

aslı sonra nasıl dolaşırız kk da :60::60:

bılmıomkı allah korusun:9::9:

Şuan konuyu okuyanların arasında da hiç kırmızı yok anammm :60::60::60:

:60::60::60::60:

yazdım ya kız sen kaçırmışsın.ok.marka p...vtif.sıcaklık verme özelliği var.hem niye anlatmayım elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıp bilgi alış verişi yapıyom . e iyide oluyoyani:23::23:

:17::17:fransız kaldım yaaaaa markayı anladıkda üstünde ne yazıyooo evlenıncee denecem meraklandımm:52::52::52::52::23:

bu ne güzel bi topiktir böyle dünden beri bütün sayfaları okudum. Çok eğitici :9: Bende nişanlıyım. eylülde düğünüm. 6 yıldır birlikteyiz. Aşkımla birbirimize dokunmadan duramayız. Ten temasımız mutlaka olmalı. Cilveli hatun iyidirrr kocalarımızın gözü dışarıya kaymaz.. Eski topikte yazanları çok merak ettim yaa hatırlayanlar söylese ya.. Cimcime çok iyiydi diyosunuz o neler sölemişti mesela azcık anlatsanız :17:

neler sölemedi kii vallaaa:61: 3 cilveli bi araya gelse bi cimcimem zor eder o derce yaniii:9::9::9:

Ben aslinda sadece annesinin fazla dirdirini dinlemek zorunda kalmasin diye yaptim, ne bilim adam ful gazla eve gelecek sanki kaciyorum :27:

tırtıklı mı :53:
tırtıklıyla düzün arasında nası bi fark var acaba
valla biranönce evlensem ii olur
her naneyi biliyon bacım hakket normal prezarvatifi duyduydum da ısı vereni tırtıklısını hiç duymamaıştım vala

Farkı nasıl anlatalım ama şimdi sana lennnn

Denemek lazım.
Ahh Ahhh...

he yaw arkadasım aldıydı pilli çalışyo acayıp guzel mış fırsat sitelerı var varya ordan almıştı enemmmm bayag reklam yaptım avantamı ıstesem ne etsem

cidden iyi reklam oldu hee kzı bana bak burcu bu marka seni kk satış distribütörü yapıyomuş ahahahaaa :60::60::60:
tırtıklı mı :53:
tırtıklıyla düzün arasında nası bi fark var acaba
valla biranönce evlensem ii olur
her naneyi biliyon bacım hakket normal prezarvatifi duyduydum da ısı vereni tırtıklısını hiç duymamaıştım vala
tırtıklı vs olması kadının daha fazla haz almasını sağlıyo canım o bakımdan önemli :34:
Vay anam vay vaay:53:Adamın aklını başından almışın ya sen :1:Cilve dedğin böyle olur işte uzaktayken de aklını çelcen:23:

bunu da yaz bi kenara küboş :1:
yani anladığım kendi kendine o pilli şeyle yapıo öle mi
bekar sanırım kendisi canım

:60::60: kız yok kendi kendine değil yaaa :60::60: nasıl anlatsam kii eşi przrvtfle beraber onu takıyo o kıpraşmaya başlayınca da onun titreşimi kadına haz veriyo öle işte :60:

cidden iyi reklam oldu hee kzı bana bak burcu bu marka seni kk satış distribütörü yapıyomuş ahahahaaa :60::60::60:

tırtıklı vs olması kadının daha fazla haz almasını sağlıyo canım o bakımdan önemli :34:

bunu da yaz bi kenara küboş :1:

:60::60: kız yok kendi kendine değil yaaa :60::60: nasıl anlatsam kii eşi przrvtfle beraber onu takıyo o kıpraşmaya başlayınca da onun titreşimi kadına haz veriyo öle işte :60:
guluyon şimdi ama bu b.k tan işten servet kazanıyomusummm:60::60::60::60:

Back
X