• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilveli kk fıstıkları

o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur valla :60::60::60: ama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba :52::52: :51:

vay harika bu fikir yaa ama biz beceremeyiz kız tutuşuruz vallah o halde bi de ateş sönürmeye uğraşırız :9::9:

bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yılan gibi sokuluyo yanıma:1:bende amacıma ulaşıyorum tabisi:98::65::65:

bizden korkulur valla yaaa :23::23::60::60:
Cilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"

ne dedim ama yaaa....

wışş ne laf ettin kız öle :60::60:

o biraz da senin hayalgücüne ve yapabileceklerine kalmış canım.. örneğin uççak tuvaletinde parise gitmek vs gibi şeyler var ama bunu yapabilecek olanağın yoksa hiç yazma tabii :1: ne bileyim işte mutfakta, masada vs vs fazla açık da yazamıyorum anla :60::60:
:52::52::52:

o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur valla :60::60::60: ama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba :52::52: :51:

kız biz yapsak yangın çıkar rezil oluruz anam :1:soruştururlarken nasıl çıktı yangın diye fantazi yaparkenmi dicükkk:60:

Dünde topshopta satılan zardan bahsetmişlerdi.Atıyormuşsun mesela uçaktaki tuvalette yapılan fantezi yazıyormuş hey allahım yaa:60:

uçağa bindik de fantazisi kaldı :60::60::60:

vay harika bu fikir yaa ama biz beceremeyiz kız tutuşuruz vallah o halde bi de ateş sönürmeye uğraşırız :9::9:

bence de kesin sakatlık çıkar :52::52:

Ceyda film diyince aklıma geldi.40 gün 40 gece diye bir film vardı adama o işi yapmak yasak ve kız arkadaşının üstüne gül yaprağı koyarak sevişir gibi yapıyordu kızın çok hoşuna gidiyordu:60:
Bugün çok çikolata yedim ben hee mutluluktan ölecem:1::37:

Ceyda film diyince aklıma geldi.40 gün 40 gece diye bir film vardı adama o işi yapmak yasak ve kız arkadaşının üstüne gül yaprağı koyarak sevişir gibi yapıyordu kızın çok hoşuna gidiyordu:60:

:60::60::60:
adama niye yasaklamışlarki bacım

o filmi ben de izledim ona benzer bişi var bende
benim kocaya böle ayaklarının altından başlayarak ellerimi gezidiryorum heryerinde ama böle elin parmakların dokunmakla dokunmamak arasında olcak sıyırıp geçer gibi, o böle deli ediyo tüyleri diken diken eden bişey bayıldı eridi gitti :82:

o biraz da senin hayalgücüne ve yapabileceklerine kalmış canım.. örneğin uççak tuvaletinde parise gitmek vs gibi şeyler var ama bunu yapabilecek olanağın yoksa hiç yazma tabii :1: ne bileyim işte mutfakta, masada vs vs fazla açık da yazamıyorum anla :60::60:

kız biz yapsak yangın çıkar rezil oluruz anam :1:soruştururlarken nasıl çıktı yangın diye fantazi yaparkenmi dicükkk:60:

uçak mutfağı süperr...

Dimi ama kardeş...
Bende ne cevherler varda...
Bi yönlendiren olsa, bi elimden tutan olsa..
E tabii arkamızda kimse yok ki bizim.

nasıl ama?

ben okadar dedim şu ablamızın elinden tutun dedim

cilve kitabı yazacak sponsor olun dedim dinlemediler beni ablaa
:37::37::37:

vay vay vay ne inciler dökülüyo burda
ewlenincede bulabilirim inş bu topiği yaww

Back
X