• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilveli kk fıstıkları

:53::53::53:

günaydın canım :38:

süpersin canım, spor yapmak çok güzel gerçekten :8:

hiç sorma canım aynen katılıyorum. :41:

:23::23::23:

ben şu dans olayına hazırlanmam lazım, Rusya' ya gitmeden öyle bir show yapmalıyım ki ona oradayken hep beni düşünsün :60: ah şu çekingenliğimi bi yenebilsemm :84: herşeyi yapıyorum da dans olayını bi beceremedim yaa :31: bi arkadaş müzik paylaşmıştı burada onalrdan birini kaydettim pc'ye, bir de maske önerildi en azından bir nebze utangaçlığı engeller falan.. ay ne bileyim ya gerçekten işe yarayacak, ya da atraksıyonsuz bi paris olacak bilemiyorum :52:

kiz kesinlikle yapp hemde rusyaya gönderiyorsun yani söyle afilli birsey olsun topigin görüp görmüs oldugu en cilveli cilve olsunnn mest et adami:69:

:60::60::60::60::60: valla bu herüflerden herşey beklenir canım ama bence işe yarayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa sen cep telefonunu al banyoya, alarm çalınca baktın uyanmadı cep telefonundan ara telefonunu, açana kadar bekle. Senin aradığını görünce merak edip kesin uyanır zaten :34:

bak telefon olayına bende katılıyorum. telefon yanında olsun. kalkmazssa ara dur :60::60: olmadı msj at :77:

:60::60::60::60::60: valla bu herüflerden herşey beklenir canım ama bence işe yarayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa sen cep telefonunu al banyoya, alarm çalınca baktın uyanmadı cep telefonundan ara telefonunu, açana kadar bekle. Senin aradığını görünce merak edip kesin uyanır zaten :34:

bak bu daha iyi canım bide şebonun şarkısını zil sesi yapıyım günaydın sevgilim ne güzel bi gün değilmii? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?? :23::23:

bence cok yaratıcı bi fikir canım. sadece tek olumsuz tarafı erkegın yataktan uyanması. eger uyanıpda notu görürse bu iş tamam demektir.umarım istediğin sonucu alırsın canım

inşallah canım yapıciiz artık bişeyler demokraside çareler tükenmez hele bayan demokrasisinde hiiiççççççç :21::21:

ben dans edemem kuşum ya batırırım aslında güzel oynarım ama kocamın karşısında kikir kikir kikirderim o da kikirder kesin

bizimki çok fena roman oynar çingene kıyafeti giysem 2 göbecik atsam oynasam işe yararmı acaba
:60::60:

o da bi dans sonuçta bebem neden olmasın :60::60::60:

kiz kesinlikle yapp hemde rusyaya gönderiyorsun yani söyle afilli birsey olsun topigin görüp görmüs oldugu en cilveli cilve olsunnn mest et adami:69:

çok pis gaza geliyorum hee :52::52::52:

:60::60::60:

bak bu daha iyi canım bide şebonun şarkısını zil sesi yapıyım günaydın sevgilim ne güzel bi gün değilmii? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?? :23::23:

kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canım:64::64::64: tutmayın Myhos'umu :52::52::23::23::23:

ben dans edemem kuşum ya batırırım aslında güzel oynarım ama kocamın karşısında kikir kikir kikirderim o da kikirder kesin

bizimki çok fena roman oynar çingene kıyafeti giysem 2 göbecik atsam oynasam işe yararmı acaba
:60::60:

oyna kiz soru isareti kalmasin aklimizda ama bende kikirderdim herhalde neyse caktirma ceyda cekinir yapmaz simdi bizde sonuclari ögrenemeyiz demotive etmeyelim hatunu:16:

kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canım:64::64::64: tutmayın Myhos'umu :52::52::23::23::23:

pazartesi sonuçları bildiricem bakalım nolcak, bence sende denemelisin canım iyi sonuç verir diye düşünüyorum cilveyle yapılanlar bi başka oliyyy :23::23::23:

kiz nasil geldi o sarki aklina:32: günaydiiiin sevgiliiiim bagrisina hastayim zatenn bu hepimizin favori sarkisi olurmus :9:

bende çok seviyorum bu şarkıyı, bu fikri deneyen herkes bu şarkıyla yapsın hepimizin favorisi olsun ne güzel şebocu cilveli kkcılar olarak değiştirirz topiki

tamam canımcım valla merakla bekliyor olacağızz :64::64::64:

bende meraktayım :23::23:

bak pazartesine kadar bekletecek bizi hani ne kadar eminse sonuctan artk tee pazartesine kadar yokum diyo yaniiii vayy:51:

hehehehe pazar günü kocama özel ayrılmış bi gün olcek tüm kapılarımı kapatıyorum :17::17:

kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum ben kaçar pazartesi görüşürüz muahhhh :54::54::54:

bende çok seviyorum bu şarkıyı, bu fikri deneyen herkes bu şarkıyla yapsın hepimizin favorisi olsun ne güzel şebocu cilveli kkcılar olarak değiştirirz topiki

bende meraktayım :23::23:

hehehehe pazar günü kocama özel ayrılmış bi gün olcek tüm kapılarımı kapatıyorum :17::17:

ayir kiz hakkindir bende askima ileride cumadan pzartesine kadar ayiricam kendimi:82:

Back
X