cilveli mi hanım hanımcık mı

valla bu erkeğine göre değişir
bazen cilveli olucaksın, aklını başından alıcaksın
bazen hanım hanımcık olup tatlı kız bebişi olucaksın
benim burcumdan da kaynaklanıyo bu biraz, değişkenim

Yerine göre cilveli yerine göre hanım hanımcık olacaksın.Her erkek sevgilisinin eşinin yerine göre cilveli olmasını ister.

Komple cilve. Ha bire cilve. Baştan ayağa cilve... Cıvık cıvık cilve hatta :))))))))
Benim ilişkilerimde tek felsefem cilve :))))
hanım hanımcıklığın bi faydasını görmedim ama cilve dedin mi erkek kısmının beyni duruyor, herşeye evet diyebilecek kıvama geliyorlar :/
Oh olsun.

Canım Çok çok haklısın bu erkeğine göre değişiyor. Erkek açık göz aşırı girişkense , yaptığın cilve ilişkiyi bambaşka bir yere götürür. Biraz daha efendi ve utanmayı bilen bir erkekte cilve mucizeler yaratır ama en güzeli herhalde ikisinide dengeli bir biçimde erkeğine göre ayarlamak sanırım:)

İkisinden biri olmaya çok zamanım olmadı zaman kısıtlılığından ama bu gidişle içi geçmiş bir hatun olacağım... :26:

İkisinden biri olmaya çok zamanım olmadı zaman kısıtlılığından ama bu gidişle içi geçmiş bir hatun olacağım... :26:

Hayyalcim içinin geçmesi için daha çok erken:) En güzel zamanların esas bundan sonra yapacaksın cilveleri , cici kızlıkları.

hanım hanımcık olacaksın ama böyle üstü kapalı sık sık cilveli olduğunu da hissettireceksin.gizemli olacaksın.ara ara şaşırtacaksın.

Hayyalcim içinin geçmesi için daha çok erken:) En güzel zamanların esas bundan sonra yapacaksın cilveleri , cici kızlıkları.

Sevgili Volupte, ben genelde özlemlerin gacısı oldum. O bakımdan içim geçmesi işten değil demiştim.
İnşallah dediğin gibi olur teşekkürler.

herikiside yeri ve zamanında olmalı normalde hanımhanımcık olmalı ama birkadın kesinle yeri geldiğinde cilveninde alasını yapmalı diyorum ben öyleyim

erkeğine göre değişiyo bazıları cilveli bazıları hanım hanımcık kızlardan hoşlanır ama dedikleri gibi serseri tipli erkeklerden uzak durun kızlar erkek dediğin olgun olucak nerde nasıl davranması gerektiğini bilicek olur olmaz yerde bağırmıcak tuhaf tuhaf etrafına bakarak yürümücek size çok uzun süre çok dikkatli bakıyosa ondan da uzak durun olgun bi erkek birinden hoşlandıysa dikkat çekmek için sadece karşısındaki kızın kısa bi süre gözlerine bakar bi daha bakıp sıkmak istemez zaten genel olarak olgun erkekler dışarda hanım hanımcık kızdan hoşlanır olgun derken yaş olarak değil oturmasını kalkmasını bilen nerde nasıl davranması gerektiğini bilen erkektir sadece kızlar için geçerli değildir oturmasını kalkmasını bilen olması erkeğinde o şekilde olması gerekir şimdi genç kızlara güzel geliyo hareketli eğlenceli olur olmaz yerde bağıran laylaylom gezen erkekler ama bu tip erkeklerle evlilik olmaz olsa bile boşanmakla sonuçlanır

Son düzenleme:
yazıldı mı bilmiyorum ama eskilerden çok klişe bir laf var, dışarıda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakt.. diye devam eden

benim eski erkek arkadaşım çok hanım çok suratsız kızlardan sıkıldığını cilveli,güleryüzlü ,kaprsizsiz kızları beğendiğini söylemişti .

benim tanıdığım ve bildiğim çoğu erkekde rkadaşın dediği gibi kız seviyor diğerlerini çok sıkıcı buluyorlar :S

katılıyorum hanımhanımcıklara sıkıcı gözüyle bakıyorlar

eğer onu herşeyiniz yaparsanız onu kaybettiğinizde herşeyinizi kaybedersiniz buna dikkat edin..

bence kızlar içinizden geldiği gibi davranın mesela insan cilveliyse hanım hanımcık duramaz rol yapmış olur sırıtır buda daha itici bir hal alır ömrünüzün sonuna kadar rol yapamazsınız sizi olduğunuz gibi sevecek biri mutlaka olacaktır. ondan sonra ewlendikten sonra gerçek kişiliklerimizi gösteriyoruz yada gerçek kişiliklerini görüp ben seni hiç tanımamışım diyoruz sizi nasılsanız öle tanıyıp öle sevsinler bırakın...en güzeli kendimiz olmak ...hani bir söz var ya taşıma suyla değirmen dönmez diye:)))

dısarda hanım hanımcık ewde işveli cılvelı ıdealı budr
sokakta cılvelı olmak yada ewde sessız sakın hanfendı olmak bnce erkeklerın hoslanmadgı bı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…