yani çıkma teklifi edenin kız olduğunu sanmıyorum da ilgisini çok belli etmişti olayın iç yüzünü bilemem de çocuk bize nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyordu ama kız ne yaptı etti peşinden ayrılmadı çocuğun ama bence erkek ilk kendi beğenmeli kız zorlamamalı beğendirmek için diğer türlü en ufak bahanede ayrılır ki bir kadına da böyle davranışlar yakışmaz.bir ilişkiyi başlatan taraf olmaktansa kendimi uçurumdan atarım daha iyi hani kadınlık gururu
Ben cıvık olmayı hiç beceremiyorum biraz sıcak davransam ille mesafeyi koymak zorunda hissediyorum yani çok düşürmüşüm gibi paniğe kapılıyorum...Ortasını bulmak gerek diyor herkes...Biraz dengesiz davranıp adamın da dengesini bozmak gerek galiba
bu soru bana göre saçma olmuş biraz çünkü bana göre bayan genel yaşamında yani dışarıda hanım hanımcık evinde kocasına karşı özelinde cilveli olmalı bu kadar basit
hanım hanımcıkla cilve farklı şeyler ve aynı kişide olmıcak bu yönler diye birşey yok yani
tabıkıde kadın dediğin az clveli olcak ama sevdiceğinedaha sonra bunun dışında hanım hanımcık olcakki kadınlığının ne demek olduğunu anlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?