CİMCİME ANNENİN DİYET GÜNLÜĞÜ ( gitsin kilolar)

peksen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
267
20
118
Ankara
Selam kızlar ben 6 aylık bir bebek annesiyim doguma kadar tam 9 kilo aldım hastaneden geldiğimde 3 kg fazlam vardı kısa bir zamanda 3 kiloyu verdim ancak fazlam vardı derken yazdan aldıgım 15 kiloyu saymadan hamilelige başladıgım kiloyu kasdediyorum neyse o zaman zarfında yürüdüm spor yapdım efendim o üç kiloda gitti sonra ben işe araverdiğim için süt olsun ye bal olsun ye süt yapmadıgını bile bile 7 kilo daha aldım :47:aldım ah ah ....... sonra tam gaz ileri kafam dank etti kızım sen işe başlıcaksın demiceklermi sana ah ah buna ne olmuş fok balıgımı diye kendimi gaza getirdim emzirdiğim için ve sporla sıkı bir diyet ama bebeğim için bol bol süt yapan bir diyetle( doktor gözetiminde ) 8.5 kilo verdim bir ayda sonra onbeş tatil diye annemler geldi ben ipin ucunu kaçırdım daha vermem gereken 10 kg var az çok dikkat etmeye kalkıyorum ama tatlıya dayanamıyorum

8.5 kg verdiren diyetim
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

ara: 1 elma veya başka meyve

1 su bardagı sebze yemeği
1 çay bardagı yogurt
1 dereotu
2 dilim ekmek

Ara: 1 elma veya başka meyve

1 su bardagı sebze yemeği
yada 1 kase çorba
2 dilim ekmek
2 yumurta 2 peynir 2 köfte büyüklüğünde et
1 çay bardagı yogurt

ara:2 elma veya 2 meyve

selam kızlar tartıda giden kiloları görmek kadar güzel bir şey yok ilk defa diyet lafını sildim lugatımdan agır agır vericem ve bunu koruyucam biliyorum biliyomusunuz dert etmedikcede daha hızlanıyo metabolizma bugün tam bir kilo daha gitti oysa akşam kek bile yedim hemde her gün ama anladımki eskiden 5 dilimse şimdi sadece nefsimi terbiye etmek için bir dilim .......

Dün: Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
yeşillik
Ara: Bir Elma
Öğlen: Yarım su bardagı yogurt çorbası
Yarım su bardagı nohuıt yemeği
2 dilim ekmek

Ara:1/2 armut

Akşam: 2 dilim kepek ekmek
1/2 kase çorba
4 köfte
Ara: 3 yulaflıkremalı biskivi
1 dilim kek

Ama açıkmıyorum inanın okula sefer taslarıma koyuyorum bir seyler götürüyorum saglıklı bir anne olmak için bunu yapmalıyım .Başarıcam :1::emir_bebek:

Back