• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimcime'nin çeyizleri.....

Bunlarda dikilecek olanlar...
1639.jpg
[/url][/IMG]
1641.jpg
[/url][/IMG]
1645.jpg
[/url][/IMG]

Çeyizlerin çok güzellermiş, bitmiş maşallah, düğün yakın desene, şimdiden hayırlı olsun canım..

gule gule kullanirsin insaallah kardesim,
tuzluklarin cok tatli, cok hosuma gitti.
hepsi guzel canimm:nazar:

Esraaaaaaaaaaa topiğini yeni gördüm canım.
Hepsi çok güzeller
Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Baharat takımlarını nerden aldın sen cicim :64:

çook güzel her bi şeyin, güle güle kullanırsın inşallahh :)) bu arada boncuk işi yatak odası takımından ve tepsi örtünden ben de yaptırmıştımm, mor servislerini de gördüm limangoda ama mutfağımı kırmızı ağırlıklı düşündüğüm için almadım canım, çok tatlı görünüyolar :9:

çok güzel şeyler almışsın canım Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin sevdiğinle mutlu mesut :nazar:

el emekleride cok güzelmiş.. değişik değişikler maşallah..
Allah mutlulukla kullanmak nasip etsin inşallah cnm..

çook güzel her bi şeyin, güle güle kullanırsın inşallahh :)) bu arada boncuk işi yatak odası takımından ve tepsi örtünden ben de yaptırmıştımm, mor servislerini de gördüm limangoda ama mutfağımı kırmızı ağırlıklı düşündüğüm için almadım canım, çok tatlı görünüyolar :9:

Artık danteldense bu tarz örtüler kullanılıyor, zaten her yere örtü örtmek düşüncesinde değilim, o nedenle az ve öz olsun istedim...
Eveet limangodan :)) Tencerelerime uyum sağlayacak...

güle güle kullan hepsi birbirinden güzel bende 18 haziranda evleniyorum baharat takımlarını hangi alışveriş mağazasndan aldın acaba ?ne kadarcık ,bende ümraniyedeyim çünkü :66:

güle güle kullan hepsi birbirinden güzel bende 18 haziranda evleniyorum baharat takımlarını hangi alışveriş mağazasndan aldın acaba ?ne kadarcık ,bende ümraniyedeyim çünkü :66:

Kitap fuarının arka caddesindeki a101 marketin sırasında küçük bir avm var.
Orada var canım...

Back
X