cimri değil mi anlamadım

Katılıyorum. Böyle bi sebepten ilişki bitirilir mi bilmem ama ileride dahada katlanılmaz olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle ufak detaylar insanların gerçek kişiliği konusunda ipucu veriyor. banada elisıkı biri gibi geldi peki size hediye filan alırmı

bence cimrilik hesap ödemekten farklı bi kavram yani mesela benim eski erkek arkadaşım hiç hesap ödetmezdi ben de ilk zamanlar ne güzel cimri değil die düşünmüştüm . sonradan farkettim ki erkeklik taslamak için yapmış yani . doğum günümde bana hediye almadı gitti kendine saçma sapan bi yüzük aldı hemde benim yanımda sonra lafı geçince de param yoktu dedi ben şok oldum tabi velhasılı gizli cimrilerde olabilio böyle

bence direk soramazsın da farklı şekillerde öğrenebilirsin mesela işte o kadar yol geliosun çok para harcıyosun üzülüyorum falan desen işte ne biliyim dönüşünü ben karşılayabilirim istersen falan desen verdiği cevaba görede durumu değerlendirirsin . mesela hiç bişey demeden hemen kabul ederse şüpheli . ama belki cidden yetiremiyodur ve sana bunu söylerse sen de hesap öderken gocunmazsın eminim . seni zaten cimri mi hiç zoruna gitmiyomu falan diye düşünme olasılığı etkiliyodur .

son olarak bi de belki arkadaş ortamı geniş bi insansa ordan da alışkın olabilir benim bazı arkadaşlarımda öyle arkadaşlarının hesaplarını sürekli ödeyemiycekleri için doğal olrak bi süre sonra alışıyolar kızların hesap ödemesine ki bakarsak çok ta anormal değil zaten

Valla erkek adam hesap öder nokta!!! Tabiki ara sıra kadın da katkıda bulunur ama ben erkek olsam gurur yaparım açıkçası. Param nereye yetiyorsa sevgilimi oraya götürürüm beğenmezse kendi bilir. Ben 7 ay nişanlı kaldım eşim bir kere hesap ödetmediği gibi lafını bile ettirmezdi.hatta bir bayram çantama gizlice harçlık bırakmış çok utanmıştım ama hoşuma da gitmişti. Tabi ben de durumu hiç suistimal etmedim.evlenirken de gücümüz neye yeterse onu yaptık çünkü biliyordum ki son kuruşuna kadar benimle paylaşır...

Katılıyorum. Böyle bi sebepten ilişki bitirilir mi bilmem ama ileride dahada katlanılmaz olabilir.

ilşkiyi bitirmeden önce biraz daha gözlemeke isityorum ve gözlemlerimde düşünceleirm hala aynıysa sıkıntımı uygn dille dile getirip öyle bir karara varmak istiyorum

erkek taslamak için para ödenmesi de çok tuhafmış gerçekten ,ufacık bir hediye bile alsa doğum gününüzde mutlu olurdunuz bütçesine göre önemli olan düşünmektir bence,ama işte ne geçiriyorlar kafalarında bilemiyoruz.biraz daha bo konuda onu ölçüp tartıcam ve sizin dediğiniz gibi taktikler geliştiricem bakalım ne yapacak ve duruma göre karar vereceğim.dediğiniz gibi bana söylerse hiç gocunmam ,insnalık hali normal ve söylediği için mutlu olurum ,bu tarz düşüncelerden de sıyrılmış olurum,aynen hiç zoruna gitmiyor mu olasılığı beni etkiliyor

cimri mi değil mi iyice gözlemlemek lazım ama cömert olmadığı kesin.

ne kadar şanslıymışsınız nişanlınız konusunda,peki bir şey soabilir miyim ,siz çalışıyormuydunuz o dönemde?

biz eşimle beş yıl çıktık,ve o da hiçbir zaman hesap öderken ben ödemeliyim erkek ödemeli dıye ısrarcı bı tutum içinde olmadı. arada buna bozuldugum zamanlar da oldu bence iki taraf eşittir neden hep erkek ödesın ki derdi. ama çok fazla da olumlu tarafları vardı sadece bunun için sevgılı terkedılmez diyip devam ettim. bı kac yıl sora sahıp oldugu butun parayı benım için harcayan bı adam halıne geldi. evlılık hazırlıklarında olsun annemler bana hiçbiş almazken o ailesinden gizli benım almam gereken herseyı aldı nerdeyse. düğündekı takılarla bnm kredı kartı borçlarımı kapattı ailesi laf arasında o para noldu dıyınce onları azarlayıp kımseyı ılgılendırmedıgını söyledı. üç yıllık evlıyız para harcamama ksınlıkle karışmaz,kendısının maaş kartı da bendedır,yorulmayayım dıye eve temızlıkçı kadını bıle o buldu,yanı hiç cimriliğini görmedım. kızıma da bnmle bakar,ev işlerıne ortak olur tum kararları ortak verırız. yani soledıgı gb gerek hsap odemede grek hayatta hrsey de ortak oldugumuzu düşünür. eger bende senın gb başladıgımız noktada cımrı degrlendırmesı yapsaydım şimdi bu güzel adamı kaybetmiş olcaktım,fotografın tamamını degerlendır bır noktaya takılıp kalma,ben oyle yaptım iyki yapmışım

ilşkiyi bitirmeden önce biraz daha gözlemeke isityorum ve gözlemlerimde düşünceleirm hala aynıysa sıkıntımı uygn dille dile getirip öyle bir karara varmak istiyorum

Evet cok mantikli. Umarim gonlunce olur hersey :)

Cimri olduğunu düşünmüyorum öyle olsa 5 saatlik yolu arabasıyla gelmez,,dünya benzin gidiyor..ama yorganına göre ayağını uzatıyor olabilir yani cebinde fazla parası yoktur belki,arkadaşlarınızı hesap etmemiş olabilir, o 5 saatin bir de dönüşü var .Bilemedim:26:

çift olarak gitmişsiniz ya hesabı ödeyen erkek arkadaş mıydı? belki o ödüyor diye gitmemiştir
müze olayına bir şey demiyorum uzatmak istememiştir
adam cimri değil ama bir garip ince ruhlu değil...

dışarıdan sizin şehrinize geldiği için misafir olduğunu düşünebilir.
bir dahaki geldiğinde bir kap yemek yapıp götürün de sevinsin

sevgili sizin sevgiliniz, arkadaşlar sizin arkadaşınız. bence siz ayıp etmişsiniz. hesabı sizin ödemeniz gerekirdi.

Bencede belliki ailesine falan para gönderiyodur,borcu vardır ne bileyim bi konus.tutumlu olayım derken göz cıkarmış sanki.

Arkadaşlar,son olan bi durumu anlatacağım size. ben yeni telefon aldım ,erkek arkadaşıma dedim ki bilerek, senin telefonunda ki ekran koruyucudan istiyorum nereden almıştın dedim. ben sana alırım çinden getirtiyorum dedi .tamam ben sana veririm ücretini, sen al dedim.tamam alırım dedi .ama yok verme falan demedi diye kıllandım ve devam ettim ne kadar peki dedim .burda 40 -50 lira ama çinde 10 lira dedi. tamam madem sen al veririm ben dedim.tamam dedi ( yaa on lira ya saçmalama ,benden olsun demedi ,söyledi parasını, tamam dedi,olmaz öyle şey diyemedi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…