Buna cimri denmez ki. Size parasini yedirmek istemiyor ve boyleleri evlenince cok sorun oluyor. Kadina kocasi diyor ki tatile gideceksek herkes para konusunda tek takilacak. Herkes kendi hesabini kendi odeyecek. Sahsen bana ters. Böyle bir insanla hayat geciremem ben.
Benim icin erkek sahiplenip elini cebine atmali. Asla benden beklememeli. Hos beklese de asla ödemem. .. siz de deger verilmek, hissetmek istiyorsunuz bundan dolayi da sogumussunuz. Valla kim olsa soğur zaten..
Katılıyorum. Böyle bi sebepten ilişki bitirilir mi bilmem ama ileride dahada katlanılmaz olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
böyle ufak detaylar insanların gerçek kişiliği konusunda ipucu veriyor. banada elisıkı biri gibi geldi peki size hediye filan alırmı
bence cimrilik hesap ödemekten farklı bi kavram yani mesela benim eski erkek arkadaşım hiç hesap ödetmezdi ben de ilk zamanlar ne güzel cimri değil die düşünmüştüm . sonradan farkettim ki erkeklik taslamak için yapmış yani . doğum günümde bana hediye almadı gitti kendine saçma sapan bi yüzük aldı hemde benim yanımda sonra lafı geçince de param yoktu dedi ben şok oldum tabivelhasılı gizli cimrilerde olabilio böyle
bence direk soramazsın da farklı şekillerde öğrenebilirsin mesela işte o kadar yol geliosun çok para harcıyosun üzülüyorum falan desen işte ne biliyim dönüşünü ben karşılayabilirim istersen falan desen verdiği cevaba görede durumu değerlendirirsin . mesela hiç bişey demeden hemen kabul ederse şüpheli . ama belki cidden yetiremiyodur ve sana bunu söylerse sen de hesap öderken gocunmazsın eminim . seni zaten cimri mi hiç zoruna gitmiyomu falan diye düşünme olasılığı etkiliyodur .
son olarak bi de belki arkadaş ortamı geniş bi insansa ordan da alışkın olabilir benim bazı arkadaşlarımda öyle arkadaşlarının hesaplarını sürekli ödeyemiycekleri için doğal olrak bi süre sonra alışıyolar kızların hesap ödemesine ki bakarsak çok ta anormal değil zaten
Valla erkek adam hesap öder nokta!!! Tabiki ara sıra kadın da katkıda bulunur ama ben erkek olsam gurur yaparım açıkçası. Param nereye yetiyorsa sevgilimi oraya götürürüm beğenmezse kendi bilir. Ben 7 ay nişanlı kaldım eşim bir kere hesap ödetmediği gibi lafını bile ettirmezdi.hatta bir bayram çantama gizlice harçlık bırakmış çok utanmıştım ama hoşuma da gitmişti. Tabi ben de durumu hiç suistimal etmedim.evlenirken de gücümüz neye yeterse onu yaptık çünkü biliyordum ki son kuruşuna kadar benimle paylaşır...
cimri mi değil mi iyice gözlemlemek lazım ama cömert olmadığı kesin.
ilşkiyi bitirmeden önce biraz daha gözlemeke isityorum ve gözlemlerimde düşünceleirm hala aynıysa sıkıntımı uygn dille dile getirip öyle bir karara varmak istiyorum
kasadaysanız o esnada normal, diğer türüde eh işte normal sayılır.... Niye böyle yapıyor acaba, belki borcu falan vardır dikkat etmesi gerekiyordur. bi gün konuşsana buraya yazdığın gibi değilde " senin borcun falan mı var, ödeme yaparken isteksiz gibisin" de diyebileceksen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?