- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
bakalım bundan sonra tavrımı değiştireceğim o zaman ne yapacak ve bu durumu çok uzatmayacağım ve doğru bir karar vereye çalışacağım ben ileride üzülmek istemiyorum çünkü,diğer türlü alıştırmayı deneyeyim bir de
Canım benim o tercihi sen yapmışsın ve öyle olmuş ama arkadaş ben böyle tercih ediyorum dememiş ki bence de her zaman erkek ödeyecek diye bir şart yok yeri geldi bende ödedim ama burada müze olayı sadece bir örnek burada rahatsız edici olan maddi boyut değil olayların gelişme şeklinde hissedilmiş olan bir art niyet duygusu bence....
elini cebine attırmayan erkek modeli gerçekten çok az artıköğrenciyken durum farlı tabi ama çalışıncada aynı aslında parasız kalabilriz hiç gocunmam öderim ama işte o arkadaşlarımla olan durumlarda biraz tıkandım açıkçası,konuşması zor bir konu
Evet uzulmemek icin diğer türlü yap. Hakkimda hayırlısı ama buraya surekli yaz olaylari..
hakikatten verdiğiniz örnek te çok itici ,zorunluluk olayı farklı birşey kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil ama erkek dururken de iki kıza ödetmesi çok çirkin,işte dediğiniz gibi beraberken bir derece de başkasının yanında olması hiç hoş değil diGecenlerde en yakın arkadaşım biriyle tanıştı bi süre görüştüler beni de tanıştırmak istedi oturduk biyerlerde yedik içtik neyse kalktık arkadaşımla kasaya yöneldik ikimiz cocuk arkada duruyor şok oldum ki çocuğun da maddi durumu cok iyi biz arkadaşımla ortak ödedik hesabı bana cok garip geldi.. Tabi ki ödemek zorunda degil ama ben bi erkek olsam yanımdaki iki bayana hesap ödetmem bir de yeni tanıştıgım birine yani gurur yaparım
Demek istedigim insan içinde böyle şeyler yapmasın da yalnızken dert etmeyin evlendikten sonra zaten senin paran benim param olmuyo bazen eşimin nakiti olmaz evden cıkarken benden ister cok normal şeyler bence dert etmeyin dediğim gibi insan içinde yapmasın yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Sıkıntım şu:erkek arkadaşım mühendis ben ise öğretmenim ,ikimizinde kendimize göre geliri var ama bir araya geldiğimizde hesap ödemesi konusunda kafam karışıyor.rahat olamıyorum.Kesinlike erkek ödesin mantığında olan birisi değilim ancak bazı durumlarda da bana müdahale etmesini hayır olmaz demesini istiyorum .Kendisi 5 saatlik bir mesafeden beni görmek için geldi ,otel de kaldı,arabasıyla gezdik vs vs bende buna karşın yeri geldi yemek parasını ödedim ,kahveleri ısmarladım vs ama yine de neden blmiyorum hesap öderken isteksizmiş gibi geliyor.Gözüme çarpan durum şu oldu,onu ilk defa 2 tane arkadaşımla tanıştırdım,arkadaşlarımda çiftti bu arada .neyse çay içtik kalkarken biz kız arkadaşımla ,erkeklerin önüne geçmek için yeltenmedik ödemeye ama benimki de yeltenmedi hiç gitti arkadaşım ödedi hesabı ,o bizimle bekledi,orda bozuldum,arkadaşalrıma karşı mahcup olduğumu hissettim.sonra ordan kalktık başka yere gittik,kalkmamıza yakın artık yine ödemeye yeltenmez kaygısıyla tuvalete gitme bahanesiyle hesabı ödeyerek masaya döndüm.kalktık ee hesap falan dedi bende den ödedim dedim neden böle bişi yaptın bile demedi. normal onun için sanki.ama buna karşın şu da var ben lavobaya gttğimde ben yokken hesabı ödediği de oldu.ve yine buna karşın bi müzeye gittik on lira vericez giriş için bende 5 lira çıktı ,o ödüyordu yine de ona 5 lirayı verdim aldı o an,ödeme yaptıktan sonra al parayı dedi uzattı yok yaa olur mu kalsın dedim koydu cebine ,ben anlayamadım bana cimri değil mi kafam çok karıştı kızlar ,düşüncelerinizi merak ediyorum.ben mi abarttım acaba ?bu yüzden sanki soğumuş gibi hissediyorum kendimi ama abarttım mı acaba diyorum fikirlerinize iihtiyacım var
Bana biraz öyleymiş gibi geldi ne biliyim yani bikere ikikere olsa neyse parası yoktur der anlayışla karşılarsın ama anlattığına göre çok sık karşılaştığın bi durum bu iyi kazanılan bi mesleğide var.Bence sen alıştırma böyle boşver sen geri dur ödeme falan yapılacağı zamn oda anlasın biraz.
Kim ne derse desin bana durumu oldugu halde elini cebine atmayan kadından ne koparırsam kâr mantıgı olan erkek aşırı itici gelmiştir.
Konu sahıbı iyi tartsın biçsin o adamı. Evlilikte sorun cıkar ben sana soyleyeyım. Özellikle arkadaslarının yanında yapması direk midemi bulandırdı. Ne kadar misafir olursa olsun orada erkek elini cebıne atarken onun izlemesi itici bir durum. Evli olsanız tamam dıyecegım ama bu sekildeyken küçük sinek mide bulandırır
evet bende ileride mutsuz olmamk için iyice tartıp biçmeye çalışıyorum bunu yaaprken de elimden geldiği kadar duygusal davranmamaya çalışıyorum,kar mantığında olduğunu da sanmıyıruym ama ne bileyim ne olduğunu da bulamadım ,insanalr garip gerçi çok da bilemeyiz içlerini,teşekkür ediyorum yorumunuz için
kusura bakılcak bir şey yok lütfen dileidğinizi yazabilir siniz açık açık ,teşekkür ediyorum fikriniz için ,bunları hep düşndüm 5 saatlik yoldan geliyor otelde kalıyor ,sadece maddi değil manevide emek veriyor bunalrı hep düşündüm,daha z,yade arkadaşlarımın yanında yapmış olduğu duruma çok bozuldumsize gelmis arabasiyla gezmissiniz 5 saatlik yolda ne kadar yakit yakar biliyor musunuz? otelde kalmis. muhendis ama tek seferde bu kadar parayi gozden cikaramaz kimse. tek gelisi icin bu resmen 1000 liraya yakin demek. cimri olsa ne o kadar yolu teper gelir ne otelde kalirdi. parasi yetmiyor olabilir. biraz daha az para harcamak istiyor olabilir. bence sizin sevgilinizin bunca masraf yapmasina karsin hala hayir olmaz demesini istemenizi bencillik. kusura bakmayin lutfen. benim de erkek arkadasim 4 saatlik mesafeden yanıma geliyor beni gormeye, elini cebine attirmiyorum. parasi varsa kavga dovus o oder zaten. ama parasinin azaldığını ben hesap oderken cok engellememesinden ve ben odedim diye mahcup olmasindan anlıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soyle dusunun. belki cekindi belki misafir diye elini cebine atmadi. ya da icilen iki uc caysa onun hesabindan ne olur diyip geri cekilmis olabilir. ya da belki o sirada parasi yoktu? lutfen boyle seyleri sıkıntı etmeyin. mutlaka bi aciklamasi vardır. ve dedigim gibi cimri bir adam olsa iki uc cay parasindan kacmak yerine oraya gelene kadar ettigi masraftan kacardi.
Erkek dediğin yanınıza geliyorsa harcayacağı parayı da hesaba katmalı bence.
5 tl'ye tenezzül etmek ne demek ya da arkadaşlarınız önünde de sizi küçük düşürmüş bence.
bir yorumda bulunamıyorum tam olarak ama sizin yerinizde olsam ben de sorun ederdim.
belki ikiniz de çalıştığınız için kendisi hesap ödemelerine her zaman yanaşmıyor olabilir.
denildiği gibi arkadaşlarınızın yanında hesap işine girişmemesi çok kötü. eğer parası yoksa ve bundan böyle davranmışsa bile yalnız kaldığınızda size ya ben ödeyemedim üzerimde fazla yoktu falan diyebilir.
ben kendi adıma cimri erkekleri sevmem, çok da sorun ederim. tabi bu demek değil ki parası olmayınca ondan bir şeyler beklemeliyim. hoş değil.
işin en tuhaf yanı da bunu açık açık soramamak... ama o arkadaş olayında ben olsam sizin yerinizde sorardım neden sen de katımadın hesaba diye.
size gelmis arabasiyla gezmissiniz 5 saatlik yolda ne kadar yakit yakar biliyor musunuz? otelde kalmis. muhendis ama tek seferde bu kadar parayi gozden cikaramaz kimse. tek gelisi icin bu resmen 1000 liraya yakin demek. cimri olsa ne o kadar yolu teper gelir ne otelde kalirdi. parasi yetmiyor olabilir. biraz daha az para harcamak istiyor olabilir. bence sizin sevgilinizin bunca masraf yapmasina karsin hala hayir olmaz demesini istemenizi bencillik. kusura bakmayin lutfen. benim de erkek arkadasim 4 saatlik mesafeden yanıma geliyor beni gormeye, elini cebine attirmiyorum. parasi varsa kavga dovus o oder zaten. ama parasinin azaldığını ben hesap oderken cok engellememesinden ve ben odedim diye mahcup olmasindan anlıyorum. ve bundan bir kere bile gocunmadim. sizin icin onca seyi yapmış insana bi bes lirayi cok mu goruyorsunuz? ki normal sevgililerin arasinda bunun lafi olmaz. adam 5 lira icin sokagin ortasinda lutfen al lutfen diye yalvaracak parayi oraniza buraniza ilistirmeye calisacak bunu istiyorsunuz sanirim ama normal olan bu degil. gercek sevgililerin arasinda bu olmaz. Çünkü onun parasi senin parandir. 5 lira ya ne olacak yani bundan? sizin icin 5saatlik yola arabasiyla gelen adama cimri diyebiliyorsaniz zaten sizi tebrik ederim bugune kadar hic cimri insan gormemissiniz. su erkeklerde yabanci kadin meraki var ya, bazen gerçekten onlari anliyorum. cunku soyle uzaktan bakinca turk kadini gercekten bir garip duruyor. ev isinde esit, çocuk bakarken esit,ama hesabi erkek odemeli. cunku erkek=güç. guc=para zaten bunu soylemeye gerek yok yorumlar apacik. siz aciz misiniz kuzum? kadin sefkate muhtac olur, anlarim. ilgiye sevgiye muhtac olur onu da anlarim. ama bu nedir ya, mide bulandirici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?