cimri değil mi anlamadım

Belki urunu aldığı zaman istemez parasini.
Siz teklif edin , alirsa hic hos olmaz yalniz:/

bi sey diyim mi. ayrilmaya bahane ariyorsunuz. ve bence ayrilin adaminda basini yakmayin. adam arkadaslarinizlayken hesap odemedi diye kuruntu yaparken aklinizdan "ya acaba parasi yok o yüzden mi oyle yapti" diye dusunmek yerine "cimri mi bu adam ya cik cik cik cok ayip" diye dusunebiliyorsaniz siz olmamissiniz. o 5saatlik yolun bir de dönüşü var haberiniz var mi? sevdiginiz adamin zor durumda kalabilecek olmasini hic mi düşünmüyorsunuz allah askina?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bazi durumlarda anlayisli olmalisiniz bence belki parasi yoktur belki arkadaslarinizdan hoslanmamistir ne odiycem hoslanmadigim insanlarin hesabini kafasindadir belkide gercekten bilincli yapiyodur bunuda zaten bu telefon ekran koruyucusu belli edicek gibi eger o 10 lirayi alirsa pes derim yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bu adam uzatmayı sevmiyor , cool takılıyor
Şimdi o dese ki yaa olmaz falan mesele uzayacak. Sen verirken almaz ama lafını da etmiyor önceden.
Ben böyle anladım.
Bir de belki de cidden parası olmadığı zamanlar olmuştur, 5 saatlik yolun bir de dönüşü var benzin parasını da düşünmek lazım dünyanın masrafı.
Siz hiç gitmiyor musunuz onun yaşadığı şehre?

gerçekten ayrılmaya bahane aramıyorum,gelmesi gitmesi iin birşey demiyorum o kafamı karışıtıyor zaten haksızlık mı ediyorum diye ama bu son durum gerçekten garip değil mi sizin için de yaa ne parası saçmalama desin,bunu vatsapla yazarkende para almıyorlar yaa,gönül alma meselesi gibi bişi değil mi bu

zor durumda olsa arkadaşıyla yarın çeşmeye 2 gün ,ordan da bodruma 2 gün tatile gidecek ,zor durumda gibi gelmiyor bu yüzden bana

işte parası olmasa tatile gitmez ,yarın 2 günlüğüne çemeye ordan da 2 günlüğüne bodruma gidiyor ,paarsı olmayan insna bunları yapabilir mi

işte parası olmasa tatile gitmez ,yarın 2 günlüğüne çemeye ordan da 2 günlüğüne bodruma gidiyor ,paarsı olmayan insna bunları yapabilir mi

Hayir cnm muhendis adam illaki wardir ama o an icin dedim ben

parası olmasa tatile gitmez yine tatile gidiyor ,ama laırsa on lirayı gerçekten kötü olur gibi geliypr banada kopuşumuz olur,biz normalde aynı şehirde yaşıyoruz zaten ikmizde istanbuldayız.o şimdi yıllık izinde memleketnde ailesinin yanında ,bende okullar açılasıya kadar memleketimdeyim

Hayir cnm muhendis adam illaki wardir ama o an icin dedim ben

belki o an için düşünürsek tabi mantıklı bilmiyorum bakalım son olarak da bu oldu on lirayı alacak mı merak ediyorum,alırsa da uzatmam gibi gibi geliyor biter

belki o an için düşünürsek tabi mantıklı bilmiyorum bakalım son olarak da bu oldu on lirayı alacak mı merak ediyorum,alırsa da uzatmam gibi gibi geliyor biter

Ya ben senin yerinde olsam eger sewiosam alir karsima acik acik konusurum kuruntu yapip kendimi yiyecegime derim cnm bisey dicem ama yanlis anlama sende biraz para takintisimi war filan de oda ne alaka derse ne bilimm 10 liralik seyin hesabini yapiyosun gibime geldi filan de ( tabi o 10 lirayi alirsa yap bu konusmayi madem bitircen icinde kalmadin konus bence) bakalim ne dicek belki eski kiz arkadasindan bu konuda kazik yemistir towbe etmistir para yedirmiycem die cunku war oyleleri bence bi dinle derdini bideeee herseyden once enn oneemlisi onemli gunlerde ws hediye filan aliyomu jest yapiomu buda cok onemli bak

ilişkiniz yeni mi? çünkü uzun süreli ilişkilerde bu tarz para mevzuları olmaz artık. taraflar birbirlerinin karakter özelliklerine alışmıştır, yadırganmaz. sanki siz henüz nasıl desem, bir bütün olamamışsınız gibi geldi bana.. para konusuna geline.. bir erkekten jet hızıyla soğuyabileceğim en geçerli sebeplerden biri cimrilik. erkek arkadaşının sanırım karakter özelliği şu ki: cömert değil. zaten senden o beş lirayı alması benim gözümde olayı bitirdi. hani yani parası çok kısıtlı desek..mühendis adam. senin beş lirana mı kaldı? evlenince değişmez bu özellik bundan emin ol. kaç yaşında bu insan?

dediğiniz şey önemli,evet seviyorum o yüzden böyle olması canımı çok sıkıyor inanın ,eğer on lirayı alırsa artık bir şekilde uygun dille açıp konuyu konuşacağım başka alternatif yok ,jest falan yapmaz öyle huyları yok

ilişkimiz yeni sayılır ama daha önce ayrılmıştık 1.5 aylık çıkmıştk ,nisan ayında barıştık tekrar haziranda ilişkiye tekrar başladık.evet bir bütün olamadık sanırım,ama ilk başta böyle rahatsa ilerde o neler görebilirm diye düşünmüyor değilim ,bir de evlilik konuşuyoruz yüzden korkuyorum,cömert değil çok net parası kısıtlı değil ,parası kısıtlı olsa yarın arkadaşıyla 2 günlüğüne çeşmeye ordan bodruma gidecekler kısıtlı olsa bunları yapar mı,evlenince değişmez hatta daha da rahat olabilir ,31 yaşında kendisi ,ben de 30 yaşındayım

Cnm kac yillik yadaa kac aylik bi beraberlik sizinkisi oda onemli.. Bide su geldi aklima hani o ben çinden getittryorum ben alirim sana demiste sende ucret ne kadar demissin ya acaba senin bu konuya onem werdigini filanmi dusunuyo ondan cikmiyo sesi.. Amann ne bilim walla sewiyorum dedin ya ii yone cekmeye calisyorum bence sen eger o 10 lirayi alirsa al karsina konus kesinlikle we walla bende merak ettim banada hbr wer mutlaka cunku bu kadar duyarsiz olmasi cok cok ilgincime gitti hele o 10 lirayi alirsa olayy yani

uff hepsi ayni bunlarin ya basta para vermeye alistrnca devamını bkliolar daha bide nankörlük cabasi !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cimri pinti nekes
tamam benımde bi ilişkimde benımde hesap odemıslıgım olmuştur ama asla onun durumu varken veya onun davet ettiği bir yerde olmamıştır bu durum.
örnek vermek gerekirse atıyorum onun maaş günü ayın 15 indedir ama bnm içimden ayın 7 sinde bi yere gitmek gelmiştir.
ve ona ben aşkım buraya gıdıcez ama lutfen ıtıraz ıstemıyorum benden demişimdir.ona ragmen askım olurmu haftaya gıderız demıstır.
yanı normalı budur helekı durumu ıyıyse asla ve asla esnek olmayın derım.yerı geldıgınde sen kadınsın demeyı bılen zıhnıyet hesabıda erkek gibi paşa paşa ödemeyi bilmeli.

ilişkimiz yeni sayılır ama daha önce ayrılmıştık 1.5 aylık çıkmıştk ,nisan ayında barıştık tekrar haziranda ilişkiye tekrar başladık.evet bir bütün olamadık sanırım,ama ilk başta böyle rahatsa ilerde o neler görebilirm diye düşünmüyor değilim.uff bilemedim ki ne düşünüyor,gerçekten seviyorum o yüzden bu kadar zorlanıyorum ,yksa çok da düşünmem üzerinde bakarım önüme ,on lirayı alırsa biteririm gibime geliyor ama konuşurum bu konuyu öyle bitiririm.çinden 3 haftada falan geliyormuş o kadar da beklemek güç ama 3 hafta olmadan görürm ben onu veririm on lirasını

ne kadar güzel yaa işte ben böyle birini istiyorum ,yoksa ödemekten gocunduğum değil biraz da nasıl anlatsam onun güçlü olduğunu görmek mi denir ne denir bilemiyorum ama siz anlıyorsunuz onu,inanın sevmesem döner giderdim ama seviyorum o yüzden ölçüp tartıyorum ,ama sevsemde o on lirayı alırsa biter ,bir ömür böyle biriyle geçmez sanırım,dışarı çıkıcaz arkadaşlarla ben hep napıcam diye mi düşünücem vb şeyler araya aileler girecek bi de ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…