- 18 Aralık 2009
- 6.497
- 7.852
- 773
- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
Sizi yanıltan davranışlar da olabilir. Eşimle flört ederken ibb yol durumuna bakar tem'den gitmezdi. Allah'ım 2 liranın hesabını mı yapıyor derken adam varını yoğunu önüme döktü. Yanılabilirsiniz hanımlar benden söylemesi.
Bende de var ondan. Taksiciden 2 lira para üstünü alır gider 10 lira bahşiş bırakır.Yanılgıya düşmemek lazım.
Böyle biri var mı yaayemeğe götürmüyorsa..
para lafını çok kullanıyorsa..
su içmek için eve gitmeyi bekliyorsa..
sevgılıler günü yaklaşırken,tartışma çıkarıp ayrılıyorsa..
dolmuşa bınınce seni kucağına oturtuyorsa..
Gelir durumunun çok altında veya gelir durumunun çok üstünde harcama yapanlardan uzak dur. Harcamalar geliri ile paralel olmalı , 900 tl. Maaş alan biriyle pideciye gidiyorsan cimri denmez , lux restoran çok para harcamak romantizm değildir ! Ama 5bin tl kazanan bir dr. Tavuk dönerciye götürüyorsa orda dur O cimridir , Ciddi düşünen insanlar gerçekçi davranır , evlenilecek para biriktirecek sorumluluk sahibi erkek ilerde size lazım olacak parayı savurmaz.orta halli bir erkek 100 lira çicek alsa bu sevgi değil savurganlık olur. Benim tanıdığım bi arkadaşın nişanlısı yaptı onu lüx yemek çicek şimdi borç içinde yüzüyorlar , kart borçları birikmiş kira ... Çokmu romantik ? Yapmacık dizi vari davranışlardan uzak durun . Cimrilik hastalıktır , tasarruf doğrudur. Tasarruflu insana cimri deyip , para hesabını yapamayan sorumsuz insanla evlenmeyin .Acilen çözmem lazım bunu cimri erkek nasıl anlaşılır ne gibi hareketlerinden
Aynen bbeğim , bende hiç anlamıyorum bu hemcinslerimin özel gün takıntısını ?Bu erkekler de ne yapsa olmuyor bazen. Sürekli parayı o öder biz sıkılırız "Neden hep sen ödüyorsun bir de ben ödeyeyim" deriz.Ödemez bu sefer de "Cimri" olur+ şu doğum günü ya da sevgililer gününde sevgilinin hediye almaması olayına cimrilik demeyin.Parası yoktur,içinden gelmiyordur ya da öyle şeyleri sevmiyordur olabilir yani,doğal benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?