• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek nasıl anlaşılır????

(karşılayacak güçte olup aşagıdakileri yapmıyorsa cimridir; )
Dışarıda gezmeye çıktığınızda yemeğe götürmüyorsa,
Plan yapmıyorsa,
Randevuları ayarlamıyorsa,
Acıktığınızda alternetif yeri burgerking veya tavukdöner ayran yerine sormadan sizi götürüyorsa
Özel günlerde vs hediye almıyorsa,

''Dışarıda yemek yemeği sevmem evde daha iyi'' diyorsa,
Canınız dışarda birşey çekse bile almıyorsa
yorgun olduğunuz zamanlar taksi vs yerine yürütüyorsa ,
Alacağınız veya almak istediğiniz bir sey için aman ne gerek var diyorsa (her seferınde)
CİMRİDİR.

Ozel bi kurali yok bunu anlamanin. Mesela hesap odemek zamani gelince senden borc ister. Hatta senden otobus ve ya kontor parasi bile isteye bilir. Hediye almaz falan

Konuyu okuyunca bir anim canlandi gözümde:-) üniversite ye basladigim yil orucluyum aksam ustu okuldan biriyle görüştük tam iftar vaktiydi. Cok hos bir cocuk bana da asiliyor falan tozpembe hayallerdeyim.. Bir yere gittik bir şişe su iki bardak dedi:-) ne yemek var ne birsey. Evinde yersin birazdan kalkariz dedi Allahim cimrinin dibini o an görmüştüm:-) ve aninda tozpembe hayallerimden sadece tozlar kalmisti:-)

Sizi yanıltan davranışlar da olabilir. Eşimle flört ederken ibb yol durumuna bakar tem'den gitmezdi. Allah'ım 2 liranın hesabını mı yapıyor derken adam varını yoğunu önüme döktü. Yanılabilirsiniz hanımlar benden söylemesi.

bunun bir kriteri olmaz ki,yazılan kuralların hepsi zaman zaman,hepimizin yaptığı şeyler.örneğin;eşim ve ben dışarda bir şey yediğimiz de yanına içecek bir şey istemeyiz.çünkü benim katıyla sıvıyı aynı anda almama gibi bir sağlık sorunum var.eşim de sudan başka bir şey içmez.yemek yediğimiz de garson içecek bir şey istemediğimizde garip garip bakar.ya da bir yerde yemek yemişizdir,bayağı yüklü bir hesap ödedikten sonra,mekanın valesi otopark için 20 lira gibi fahiş bir ücret isterse,buna eşim de ben de bozuluruz.(başımıza geldi yanımız da oğlum ve nişanlısıda vardı.itiraz edemedik)bunlar bizim cimri olduğumuzu mu gösterir?bence kriterler yanlış.bunu ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz.

Aklına cimri olduğu geldiyse muhtemelen cimridir.

Bende de var ondan. Taksiciden 2 lira para üstünü alır gider 10 lira bahşiş bırakır. :KK45: Yanılgıya düşmemek lazım.
Sizi yanıltan davranışlar da olabilir. Eşimle flört ederken ibb yol durumuna bakar tem'den gitmezdi. Allah'ım 2 liranın hesabını mı yapıyor derken adam varını yoğunu önüme döktü. Yanılabilirsiniz hanımlar benden söylemesi.

aynen benim esim de oyle pazarlikcidir ki 1 lirayi hesaplar ama bahsissiz gecmez.
lazim olan ucuz birseyi alicam desem gerek var mi der? ozel gunlerde pahali hediyeleri ihmal etmez. disarida yemek istemez gidince de ne kadar harcadigina bakmaz.
iki uc gun tatili olsun hemen gidecek gezecek yer otel falan ayarlattirir.
kombi cok yaniyor diye strese girer mesela. paradan cok bahseder.
birine hediye alinacagi zaman pahali ve iyisini alir. hicbir yere eli bos gitmez. fakirlere yardim eder.
kisacasi cimri mi varyemez mi comert mi belli degil. ama bence bu is bir iki maddeyle belli olmaz.
elinde parasi oldugu halde kendini ve seni birseylerden mahrum birakiyorsa cimridir bana gore.

Icerigi merak etmeden basliga gore degerlendiriyorum ...

Cimri biriyle ben yapamazdim keza yapamadimda ..
Size bol sans

Bu erkekler de ne yapsa olmuyor bazen. Sürekli parayı o öder biz sıkılırız "Neden hep sen ödüyorsun bir de ben ödeyeyim" deriz.Ödemez bu sefer de "Cimri" olur :KK14: + şu doğum günü ya da sevgililer gününde sevgilinin hediye almaması olayına cimrilik demeyin.Parası yoktur,içinden gelmiyordur ya da öyle şeyleri sevmiyordur olabilir yani,doğal benim için.

yemeğe götürmüyorsa..

para lafını çok kullanıyorsa..

su içmek için eve gitmeyi bekliyorsa..

sevgılıler günü yaklaşırken,tartışma çıkarıp ayrılıyorsa..

dolmuşa bınınce seni kucağına oturtuyorsa..
Böyle biri var mı yaa :KK70:

Nasıl anlaşılır bilmem tatlım ama neler yapar ben sana örnek veriyim.. Kayınvalidemgilin karşı gecekondusunda 30-35 yaş arası bekar bi çoçuk var .. Gecekondu mahallesi haliyle belediyeden yardım geliyo yardım da da reçel pirinç çay şeker vs bi evde genel bulunması ihtiyaçlar..inanır mısınız o çocuk çayına şeker atmayıp reçel koyuyomuş çalışıyo çalıştığı yeruzak binilse 3 vesait olur adam para vermemek için yürüyomuş.. Ayakkabı almıyo ben gelin geleli 3 sene oldu aynı ayakkabı yırtılan açılan sökülen yerlerlne yama yapıyomuş ..

10 bin dolar iste vermezse cimridir net.verirse zübbedir cebinde 10 bin dolar kim tasır..ama dönmezse zaten hiç senin olmamıştır..dur ya iyice karıştırdım sabahtan beri kk dayım olacağı buydu.

Acilen çözmem lazım bunu cimri erkek nasıl anlaşılır ne gibi hareketlerinden
Gelir durumunun çok altında veya gelir durumunun çok üstünde harcama yapanlardan uzak dur. Harcamalar geliri ile paralel olmalı , 900 tl. Maaş alan biriyle pideciye gidiyorsan cimri denmez , lux restoran çok para harcamak romantizm değildir ! Ama 5bin tl kazanan bir dr. Tavuk dönerciye götürüyorsa orda dur O cimridir , Ciddi düşünen insanlar gerçekçi davranır , evlenilecek para biriktirecek sorumluluk sahibi erkek ilerde size lazım olacak parayı savurmaz.orta halli bir erkek 100 lira çicek alsa bu sevgi değil savurganlık olur. Benim tanıdığım bi arkadaşın nişanlısı yaptı onu lüx yemek çicek şimdi borç içinde yüzüyorlar , kart borçları birikmiş kira ... Çokmu romantik ? Yapmacık dizi vari davranışlardan uzak durun . Cimrilik hastalıktır , tasarruf doğrudur. Tasarruflu insana cimri deyip , para hesabını yapamayan sorumsuz insanla evlenmeyin .

Bu erkekler de ne yapsa olmuyor bazen. Sürekli parayı o öder biz sıkılırız "Neden hep sen ödüyorsun bir de ben ödeyeyim" deriz.Ödemez bu sefer de "Cimri" olur :KK14: + şu doğum günü ya da sevgililer gününde sevgilinin hediye almaması olayına cimrilik demeyin.Parası yoktur,içinden gelmiyordur ya da öyle şeyleri sevmiyordur olabilir yani,doğal benim için.
Aynen bbeğim , bende hiç anlamıyorum bu hemcinslerimin özel gün takıntısını ?

Bütün günü çayla geçiştirip kalkmış eve gidiyorken açmışsın yemek yer misin diyorsa hem cimridir hem de kendini akıllı sanıyordur haspam. Hediye çiçek vs almaz siz aldığınızda da gocunmaz karşılık vermeye çalışmaz çünkü çayların bedelini ödediğinizi düşündüğü için pişkindir hediyelerin devamını beklediğini söyler. Siz öğrencisinizdir o yıllardır çalışıyordur ona ayıp olmasın diye hesabı ödemeye çalışmazsınız ama o ödemenizi ister bunu da cüzdanımı evde unuttum numarasıyla yaptırır cüzdanını evde unuttuğu gün de ne tesadüf hava limanında görüştüğünüz gündür (malum hava limanı biraz daha pahalı). Aylar sonra buluşsanız ne içersin der sana ne yersin demez bi de utanmadan hatırım için tatlı da yeme ama lütfen der oysa sizin karnınız açtır ve aç karna tatlı mide bulandırır, kafeye gitmeye çalışır restorana asla, olur da yemeğe gitme mecburiyetinde kalırsanız olabilecek en ucuz yere gitmek için büyük çaba sarf eder. Sürekli paradan puldan insanların paraya olan düşkünlüğünden bahseder, düğün olmaz, nişanı dışarda yapma der, geline altın takmak da neymiş ya bu insanlar ne kadar paraya düşkün der oysa kendi düşkündür. aileye düğün masrafı yapmamak gerektiğinden bahseder oysa yalandır çünkü eşşek yaşında insandır, muhtemelen epeyi parası da vardır ama hiç yokmuş anadan üryanmış gibi davranır onu öyle kabul etmenizi ister. kızın bunları anlayıp tekmeyi basma ihtimaline rağmen kendini önleyemez hastadır işte.

Hemen anlaşılır bana göre ağzında sürekli para lafı olan erkek çok itici gelir bana,

tutumluluk başka cimrilik bambaşka birşey bana göre

Back
X