Merhabalar,Erkek arkadaşım cimri mi acaba diye kafamı kurcalayan bir şeyler var.Geçen gün bir yere gideceğiz nereye oturalım ama ucuz olsun dedi.Bende buna tepki gösterdim.Cimrisin dediğimde ben sana cimri değilim diyor.Tatile gidelim diyorum okey sana kart bilgilerini verim al diyor.İnternet paketi alıyor.Ama bazı zamanlarda bir yere oturuyoruz.atıyorum pasta mı yedik pastada 20 tlymiş diyor.Eğer cimriyse nasıl aşabilirim bu cimriliğini
evet belki bu kadar basit bir mesaj vermeye calisiyordur sadece.Elini cüzdanına atabilirsin sen de.
Cimrilik farklı birşey yokluk farklı.Yoksa ne yapsın.Tatile gidelim diyorsun mesela.Senin tatilini de o mu karşılıyor.Merhabalar,Erkek arkadaşım cimri mi acaba diye kafamı kurcalayan bir şeyler var.Geçen gün bir yere gideceğiz nereye oturalım ama ucuz olsun dedi.Bende buna tepki gösterdim.Cimrisin dediğimde ben sana cimri değilim diyor.Tatile gidelim diyorum okey sana kart bilgilerini verim al diyor.İnternet paketi alıyor.Ama bazı zamanlarda bir yere oturuyoruz.atıyorum pasta mı yedik pastada 20 tlymiş diyor.Eğer cimriyse nasıl aşabilirim bu cimriliğini
Tatil paranızı,internet paketinizi o neden alıyor ki?
niye alsın ki çok saçmaNe varki alsa internet pakedini? Hayret bisey ya
niye alsın ki çok saçma
sürekli alındığında lafı olur ben kabul etmem doğrusu ara ara da almasın benim kullandığım interneti o neden ödesinHayir neresi sacma? Her pakedini erkek alsin demiyorum ama ara sira boyle bi comertlikte bulunsa nolur noolur yani. Kac lira bi internet pakedi sevdigi kiza almis lafimi olur
sürekli alındığında lafı olur ben kabul etmem doğrusu ara ara da almasın benim kullandığım interneti o neden ödesin
Adam cimri değil de,
sen ondan
geçinip bildiğin sırtını dayamışsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?