Cimri erkek

chrlt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
21
3
1
31
Merhabalar,Erkek arkadaşım cimri mi acaba diye kafamı kurcalayan bir şeyler var.Geçen gün bir yere gideceğiz nereye oturalım ama ucuz olsun dedi.Bende buna tepki gösterdim.Cimrisin dediğimde ben sana cimri değilim diyor.Tatile gidelim diyorum okey sana kart bilgilerini verim al diyor.İnternet paketi alıyor.Ama bazı zamanlarda bir yere oturuyoruz.atıyorum pasta mı yedik pastada 20 tlymiş diyor.Eğer cimriyse nasıl aşabilirim bu cimriliğini

belki parası yoktur fazla

Cimrilik değil de zamanında fakir bir aileden geldiyse onun sıkıntılarıdır..

Küçük bir pasta ise mesela ki öyledir dışarda otururken dilim pasta getirirler. Ben de derim ne bu 20 lira diye mi? Cimri de değilim ama bu demek değil ki dışarda bir çaya beş lira bir iskendere kırk lira vermeye bayılıyorum. Bence erkek arkadaşınızda da böyle bir durum var

Cimrilik farklı birşey yokluk farklı.Yoksa ne yapsın.Tatile gidelim diyorsun mesela.Senin tatilini de o mu karşılıyor.

ne var bunda ben de nişanlıma diyorum tatlı pahalıymış diye ya da ucuz bir yere oturalım diye yokluk görmüş insanlarız biz nişanlımda diyor bazen hem o senin tatil paranı internet paketini niye alıyor anlamadım

Hayir neresi sacma? Her pakedini erkek alsin demiyorum ama ara sira boyle bi comertlikte bulunsa nolur noolur yani. Kac lira bi internet pakedi sevdigi kiza almis lafimi olur
sürekli alındığında lafı olur ben kabul etmem doğrusu ara ara da almasın benim kullandığım interneti o neden ödesin

Çocuk zengin ise pintidir, yok orta halli ise dışarda yemeğe verilen paralar içine batıyor olabilir.

sürekli alındığında lafı olur ben kabul etmem doğrusu ara ara da almasın benim kullandığım interneti o neden ödesin

Ay kizlaar tamam anladik ayaklari ustunde durabilen kizlarsiniz e bende oyleyim ama yinede esim biz nisanliyken yada hala icinden gelerek internet pakedim olsun baska seyler olsun karsilar ve buna izin verdigim icin cok sevinir benim icin biseyler yapabildigi icin
Kabul etmem falan ne yani abartmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…