Telefonla ilgileniyordur hesap gelmemiş gibi yaparken :))))Cimri falan değil bence.
Gayette normal olanı yapıyor.
Açıkçası bende 1 dilim pastaya 20 tl vermem yani.
O hesap öderken sen napıyorsun peki?
Ay kizlaar tamam anladik ayaklari ustunde durabilen kizlarsiniz e bende oyleyim ama yinede esim biz nisanliyken yada hala icinden gelerek internet pakedim olsun baska seyler olsun karsilar ve buna izin verdigim icin cok sevinir benim icin biseyler yapabildigi icin
Kabul etmem falan ne yani abartmayin
Siz de ona böyle jestler yapıyorsanız ne ala. Ama hep bir tarafın verici olduğu ilişkiler maddı manevi olarak bana çok itici geliyor.
Tabiiki
barıştınızmı sizCimrilik ayrı bir şey kazıklanmak ayrı bir şey. Bizde bir kere şöyle turistik bir yerdeydik benim canımda nasıl lahmacun çekiyor girdik bir yere menü bir geldi lahmacunun tanesi 12 lira mı 14 lira mı ne öyle bir şeydi. Yahu ben 4 liraya mis gibi lahmacun yiyorum normalde. Benimki de kalksak mı falan dedi utana sıkala. Kalktık mekandan sonra da bana açıklama yapmaya başladı o zamanda daha yeniyiz tabi yanlış anlamim diye. Bak cimri sanma beni falan demişti. Dedim manyak mısın sen kalkmasaydın ben kalkacaktım zaten
Demem o ki; gereğinden fazla pahalı mekanlara girmişseniz çocuğun böyle tepkiler vermesi normal. Bu onun cimri olduğunu göstermez. Bende cimri değilim, dışarıda para harcamayı da severim ama bütçemin yettiği kadar. Fiyatların daha uygun olduğu yerlerde takılın. Eğer hesabın hepsini çocuk ödüyorsa bölüşmeyi teklif edin ya da bir sen bir o ödesin.
barıştınızmı siz
inanmıyorum canım ya ben öylesine bişey sanmıştım ciddi ciddi ayrıldı demekYok canım mesajın başına eski sevgilim yazmaya elim gitmedi. Çocuk benden öyle bir kaçtı ki sanırım o gazla uzaya kadar çıkmıştır :) Bu saatten sonra artık barışamayız zaten kısmet böyleymiş demek ki. Kızgın olsam da özlüyorum hala bir de o özlem geçse iyi olacak
inanmıyorum canım ya ben öylesine bişey sanmıştım ciddi ciddi ayrıldı demek
Ben gercekten anlamadim. Sirf pastayi ve internet pakedini odedigi icin sirtina mi dayanmis oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?