- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Sen benim yazdığım mesajı oku bakalım dark daha da neler yapardınAy cok alemsingiciklik olursa yapilir diyosun yani
Ne bileyim bana cok sevimsiz geldi be canim
Karsima dikilse bu yuzuk sahte diye ver la yuzugu hak eden birine takicam der geri bile alirim yani ben olsam
Sen benim yazdığım mesajı oku bakalım dark daha da neler yapardın
Durumu olmaz para denkleştirir de onu alır anlarsın. Ki aşk varsa eyvallah. Ben sevdiğim çocukla inan şimdi evlenelim desin gelinlik istemem biliyo musun. Bi penye beyaz elbiseye gelin giderim.
Ama bilerek almadığını "yeter işte bu ona" diyerek yaptığını bilince "bakcam şimdi kaç para vermiş buna" diye hırs geliyo
DoluyumGercekten aleMsin
Replikler on numara
Ama şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Ilişkinizi bir gözden geçirin derim ben sonra üzülen siz olmayın. Daha ilişki başlayalı 6 ay oldu ve sizi böyle üzüyor...F framboise10 evet sanırım sorun bu
Ben yaşadım böyle bi ilişki. Yüzüksüz teklif etti. Ayak üstü yolda yürürken dedi ki evlencek misin benle evlenir misin. Evlenirim dedim ben de. Buymuş evlilik teklifi.
Bana hediye almışlığı yoktur. Bir buçuk sene sürdü. 4000₺ yakın geliri vardı.
Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.
Bi keresinde ben bilinçli olduğunu anlamayıp barıştm gönül aldım. Bana evden hediye getirmişti. Söyledi evde vardı diye.
Kendine benim yanımda 200₺lik falan kıyafetler alırdı. Ben de öğrenciyim tabi cepte 20₺. Para avcısı olarak görüyo desem, acıktım bile diyemezdim hesap ödetmiyo ben otlakçı durumuna düşerim diye. Israr ediyodu öyle diyodum ben de acıktım diye.
Bi insan yemek yemeye bile utanan birine neden "aman para yedirmiym" diye düşünür ki.
Neden cebinde 20₺ olan öğrenci kızın yanında kendine üst baş alır? Karaktersiz ya bak gene sinirlendim şimdi.
Görgüsüz insanla hayat çok zor. Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.
Aşk meşk bilmem. Bi insan seviyosa gerekirse para denkleştirip gene alıyo sevindircek bi hediye.
Sizi geçiştiren parmağınıza bi teneke yüzük takan adamlarla işiniz olmasın. Bana kesin öyle biri düşer o yüzden "işim olmaz" demiyorum gördüğünüz gibi. Bende baht yok ama siz kendinizi kaçın kurtarın.
Mutluyum tabii olmaz olur muyum, romantik bi teklif etmedi ama yüzüğüm var hiç değilsemissburc mutlu musun peki
W WanttobeGeek1 işte ben de bunu hissettm ama adam salak bari işi doğru düzgün yapsaydi
vallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Cimri kadınla olurda cimri adamla olmaz
Annem derdi ki cimri adamın sevgisi de cimri olur
maasallah sende çok aliyormusunAma şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Ahahah o nerden çıktıııAa ben seni evli saniyordum sasirdim simdi :)
Seninki gerçek bi aşk en azından. Hiç almasa da olur. Bunların sevmediği belli. Öyle senin gibi iyi ki var kocam desem yüzüğü aramam inan yaMutluyum tabii olmaz olur muyum, romantik bi teklif etmedi ama yüzüğüm var hiç değilseAllah başımdan eksik etmesin iyi ki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?