cimri erkek

Ay cok alemsin giciklik olursa yapilir diyosun yani
Ne bileyim bana cok sevimsiz geldi be canim
Karsima dikilse bu yuzuk sahte diye ver la yuzugu hak eden birine takicam der geri bile alirim yani ben olsam
Sen benim yazdığım mesajı oku bakalım dark daha da neler yapardın

Durumu olmaz para denkleştirir de onu alır anlarsın. Ki aşk varsa eyvallah. Ben sevdiğim çocukla inan şimdi evlenelim desin gelinlik istemem biliyo musun. Bi penye beyaz elbiseye gelin giderim.

Ama bilerek almadığını "yeter işte bu ona" diyerek yaptığını bilince "bakcam şimdi kaç para vermiş buna" diye hırs geliyo

Gercekten aleMsin
Replikler on numara

Aa ben seni evli saniyordum sasirdim simdi :)

W WanttobeGeek1 işte ben de bunu hissettm ama adam salak bari işi doğru düzgün yapsaydi

Evet birde burda arkadaşlar belki şundandır,belki öyle yemekleri seviyodur belki gereksiz görüyodur gibi afaki yorumlar yapmışlar.Eğer öyle olsaydı bunu en iyi siz bilir ve anlardınız böyle düşündüğünüze göre bariz cimri ve size değer vermiyor..Ben olsam cimri adamla asla işim olmazdı

vallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????
değil onu benim eşim zamanında bana evlenme teklifini mail ile yapmıştı. bende kabul etmişsin. ne yapayım adam beni sevmiyoır kâğıt bile kullanmadı elektronik ortamda yaptı yazzıklar olsuunnn sana diyip tokat mı atsaydım. hayır ogun nasıl mutlu olduğumu tarif bile edemem.midemdeki kelebek sayısı 1000000 di sanki.
birde ben asla güllüü,kemanlı, dizini yere koyup aşığım sana evlen benle diyen film-dizi erkeği asla istemedim. allaha şükür eşimde böyle bir adam değil.
tarhana içmek isterse tarhana içer sana ne yaw sen ne yediğine bakıp üzüleceğine anın keyfini çıkartsaydın..
ve cocugun cimri olduğunu sana uymadığını düşünüyorsan teklifini geri çevirebilirsin. hiç üzülme. yol başındayken bir şeyleri yapmak her zaman cok iyidir.

Mutlulugun degerin yapilan hediyenin ederiyle alakali oldugunu dusunmuyorum.adam sizle hayatini birlestirmek istiyor.pirlanta degikde altinmis yuzuk onu bulamayanda varornek @EvvelAhir ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…