cimri eş

Bi de çift soyisim kullanma mevzusu var çift soyisim kullanmamı istemiyor illa değiştiriceksin ilk fırsatta diyor(pasaport çıkartma vb)

Kendi soyadını kullandırmak isteyecek kadar ataerkil sizin paranızı yiyecek kadar modern. İyi yere dükkan açmış

Her konuda bi baskı var üzerimde ekonomik.,yaşanacak yer, diğer konular. Mesela ilerde illa ailesinin olduğu şehirde yaşamak istiyor o şehri övüyor fakat b3n övülecek bi yer olarak görmüyorum.akla gelebilecek her konuda baskı hissediyorum bi öneriniz var mı

Bi de çift soyisim kullanma mevzusu var çift soyisim kullanmamı istemiyor illa değiştiriceksin ilk fırsatta diyor(pasaport çıkartma vb)

Hani hayat müşterekti bu da benim soyadım koçum diceksiniz. Tatil parasını benden isterken utanmıyorum, soyadına gelince mi erkek kesildin diceksiniz.

Boşanmak
Şu adama ne tekme atılır

Bu bildiğin ev arkadaşı, eş olamamış ki sana nerde evlilik? Ne yapayım halimi, ihtiyacımı sormayan adamı.
Ev arkadaşı bile deil
Kusura bakmayın ama bildigin sex arkadasligi
Bu adam konu sahibinin yanina bile gelmiyordur gelse de masraflari konu sahibinden bekliyordur

Bende erkegin yükümlülüğünün fazla olmasi taraftariyim
Yukarıda biri demis erkekler tek duze dusunur diye
Aynen de bu sebepten
Erkek masraf yapmayinca benimsemiyor
Ha arada vardir 1000 de 1 ama oda kime denk geldiyse artik
Konu sahibine denk gelmedigi kesin

Sürekli gelip gitmesini isteyeceksin.Yetiştiremiyorum kirayı deyip destek isteyeceksin.. İşine gelince erkek gibi takılıp işine gelmeyince üniversitedeki ev arkadaşın gibi davranmayacak.. İhtiyacın olmasa da gölgesini hissettirecek eş dediğin. Bunu yapamıyorsa evliliğin devamına gerek de yok evli olmuyorsunuz diğer türlü zaten..

Bi ara kv müsait oldukça sen de gidersin diyordu eşimin yanına ailecek heralde benim hep veren taraf olmamı istiyorlar

Ben çalışmıyorum.Benimki üç kuruş harçlık veriyorsa onu bana harcatana kadar mutlaka yerini buluyor.Mesela eve bir şey.lazim diyorum sende para var ya onunla al diyor. Babamın kabir ziyareti için memleke gitmek istedim.Kendi paranla al biletini dedi. Ayy yarama dokundunuz.Ozetle hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…