- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.755
- 548
- 38
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
İşine gelince erkekler öyle oluyor.Kendi soyadını kullandırmak isteyecek kadar ataerkil sizin paranızı yiyecek kadar modern. İyi yere dükkan açmış
desin her dedigi olacak degil ya sen istemedikten sonraHayır değiştiriceksin diyor
Aynı kafa napıcaz bilmiyorumBen çalışmıyorum.Benimki üç kuruş harçlık veriyorsa onu bana harcatana kadar mutlaka yerini buluyor.Mesela eve bir şey.lazim diyorum sende para var ya onunla al diyor. Babamın kabir ziyareti için memleke gitmek istedim.Kendi paranla al biletini dedi.Ayy yarama dokundunuz.Ozetle hiç normal değil.
Ben boşicaaamm.Aynı kafa napıcaz bilmiyorum
desin her dedigi olacak degil ya sen istemedikten sonra
sadece bu sebep miBen boşicaaamm.
Surat asıcak problem edicek psikolojik şiddet bi nevidesin her dedigi olacak degil ya sen istemedikten sonra
sen korkuyor musun ondanSurat asıcak problem edicek psikolojik şiddet bi nevi
Hayır sadece huzursuzluğu sevmiyorum o kadar.sen korkuyor musun ondan
o hic huzursuzlugu tatti mi pekiHayır sadece huzursuzluğu sevmiyorum o kadar.
Tattıysa da kısa süreli olmuşturo hic huzursuzlugu tatti mi peki
hep alttan alirsan ezilirsinTattıysa da kısa süreli olmuştur
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizcehep alttan alirsan ezilirsin
ilk olarak ne istedigini bil ve kararli ol. surat asti diye istediginden vazgecip onun huyuna gitmeNe yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce
Bi de ailesinin yaşadığı şehirde ilerde yaşama mevzusu var. Her fırsatta o şehri övüyor bence övülecek bir yanı yok.hep alttan alirsan ezilirsin
Ailesi mi bu tür öğütler veriyor diye düşünüyorum bazenayrica parasini da al kullan. kendi paran var zaten derse hee var ama kocamin parasi da var diyeceksin
sen esini daha iyi bilirsin hepimizden. hassas noktasini ve nelerden hoslandigini da bilirsin. bu bilgiyi yararina kullan derimAilesi mi bu tür öğütler veriyor diye düşünüyorum bazen
Ailenin yaşadığı şehre atanma konusunda ne diyorsunuzsen esini daha iyi bilirsin hepimizden. hassas noktasini ve nelerden hoslandigini da bilirsin. bu bilgiyi yararina kullan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?