Benim kayınvalidem de nişan bohçası için alışverişe çıktığımızda gelin iç çamaşırı fiyatını pahalı bulup ben sana daha uygun yerden alırım sen bana ölçülerini yaz ver demişti annemin yanında..
Aynı yerden oğluna pijama takımı almıştık ama o zaman hiç burası pahalı burdan almayın dememişti.
Ki dediği de oldu kendisi gidip kendisi beğenip aldı bana iç çamaşırı takımımı ,o zamanlar eşim üzülmesin nasıl olsa bana ileride istediğimi kat kat alır diye ses çıkarmamıştım.
Keşke susmasaydım orada bitseydi bu iş.
ne mi oldu?
bir sürü şey..
hakkında hayırlısı olsun senin de..
evet susmamalıyız aslında sustukça düşünülüyorki bu kız şimdi sesini çıkarmadı ilerdede çıkarmaz deniliyor,iş işten geçtikten sonra konuşsan ne fayda üstelik abes kaçıyor.
valla ben isteklerimi artik erkana diyecem. o da anasina demezse güle güle...
bukadarda olmaz...
o da benim tarafimda degilse evlenmenin anlami yok
yaniii:1closedeyes:burda çok öyle gereksiz yere mücadele eden ama sonuç sıfır olan boşa giden zamana oluyor.sen doğrusunu yap bari
sadece bunumu yazmış başka bişey yokmu biz daha uzun bi mesaj bekliyodukbenneyaptımki
Umarım oğlu da annesine çekmemiştir,çünkü cimrilik bulaşıcıdır.Tanıdığım bir kadın masaya koyacağı suyun hesabını yapardı,oğlu da aynı.Yapardı diyorum,çünkü rahmetli oldu,mezara götüremedi hiçbir şeyi.
Dikkat et nişanlına,gerekirse borca girin,on sene çalışıp ödeyin ama kayınvalide kayınbaba güdümüne girmeyin.Çünkü parayı veren düdüğü çalar mantığı oluşur bu durumda.Kayınvaliden iş güç beklemesin senden bunca para döktüm diye..Dikkatli ol derim..
aaaa nişanlındamı öyle eee çok zor bu durumda evliliği devam ettirmek sen bi etraflıca düşün
düzelmemiştir o neyse odur sen baya baya bi düşün derim
Allah Allah!!
Adam cimri,anası cimri...
Eeeeee siz bu durumdan şikayetisiniz..
İnsanları mı değiştireceksiniz yoksa kendinizi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?