Ohooo sınavdan benzer not alacaksınız da, aynı şehirleri yazacaksıniz da, sanşiniza aynı şehirler çıkacak da, birinize sudan ucuz devlet yurdu çıkmayacak da ikiniz aynı eve cikacaksiniz.
Ölme eşeğim ölme...
Bence bu iş olmaz, olursa da o zaman düşünürsün.
Ayrıca ben de cimri bir insanım. İyi ki de öyleyim, bu şekilde yurtiçi yurtdışı nereye istediysem gittim.
Üniversitede benim ev arkadaşım Vogue dergisi alıp pahalli kıyafetlere, güzel kadınlara özenen biriydi. Bense seyehat etmeye, yeni yerler görmeye ozenirdim.
İkimiz de para biriktirirdik
(o parasını bana verirdi, benden günde 5er lira onar lira harçlık alırdı, gereksiz şeylere para vermezdim :)) kendi paranı da kendim biriktirirdim) Ay sonunda o istediği parfümü alırdı, ben de istediğim şehre giderdim
Cimri ev arkadaşının faydasını çok görmüştür.
Mesela soğuk bir şehirde yaşıyorduk ve buzdolabı aldirmamistim. Çünkü ihtiyacımız yoktu. İki tane kız, menemen-patates kızartmasi-makarna gibi hemen yapılıp yenen şeylerle karnımızı doyuruyoruz. Ne gerek var buz dolabına? Kilo kilo alma da git taneyle al meyve sebzeyi,hem taze taze yersin :) çamaşır makinamız da yoktu,biriktirip 10 liraya yikatiyorduk. Bu yüzden elektrik faturamiz da şu faturamiz da çevrenin çok çok azı geliyordu.
Bunca yıllık cimriliğimin hiç zararını görmedim. Birşey almadan önce üç kere 'ihtiyac mi ihtiras mi?' diye düşündüm,paramı maddi eşyalara değil deneyimlere harcamayı tercih ettim.
Keşke bir tane kendim gibi arkadaşım olsaydı :)) ben çok isterdim valla
Ama sizin arkadasinki cimrilik değil adam kullanamayan giriyor. Bile bile lades demenin anlamı yok.
Bütün olasılıklar denk gelir de aynı şehri kazanırsaniz, 'KYK yedeklerinde sıram çok yakın. Eve çıkarsam sıram gelince sizi yarı yolda bırakırım, hiç gerek yok' dersiniz