- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Evet oylede dusundu zaten:)
Rabbim yardımcın olsun.Çok saol canım ilginden dolayı evet bişeyler yapmam lazım
yani sen de biliyorsun cimri olduğunu.Evet demedi zaten. Foto atsam guzel ya da degil diyecekti buna adim kadar eminim
Oyle zaten ailesne tarla almis kredi cekmis sonra ailesine her ay 1500 1600 lira para gonderiyor bana kendi soyluyo yorum yapmıyorum bende.
Neden sana telefon alacam diyor..cocuk mu var karsisinda..yersen misalialmak zorunda mi
Sevmek farkli cimrilik farkli. Adamin dogasinda var demek ki. Ders saatlerini hesaplayan adamdan bi halt olmaz. Kimisi kendine muslumandir. Kendine gelince herseyi alir. Baskasina almak yuk gelir.Evlenme arefesinde ki sevgilinizle (uzak ilişki) 4 -5 ay gorusmediniz diyelim gelirken bi ufak tefek hediye bekler misiniz? Ne bileyim ailesinin yanina giderken aliyor bi seyler bi de bana soyluyor ama benim yanima gelirken sadece cicek aliyor baska hic birsey almiyor.
O benden bi iki bisey istemisti calismadigim halde aldim gelince verdim cok begendi. Ama neden o beni dusunmuyor. Avm lere gezmeye gittik magazaya girince yonumu ceviriyor seni yormak istemiyorum oturalim diyor. Yani hangi kadin alisveris yapmaktan yorulur. Yani diyebilir gel biseyler bakalim begendigin bisey varsa alalim. (5 bine yakın aylik geliri var)Ama yok benim kendim almama bile musaade etmedi.
Uzak iliski oldugu icin onu bu konuda tanıyamadım. Sizce cimri midir. Zaten ben bana biseyler alsin kafasında degilim sadece teklif etsin ben zaten al demem ince dusunceli olsun diyorum. Bende nerde o sans. Bi ara durdu sana bilmem su marka telefon alcam dedi bende al dedim tepkisini olcmek icin zaten almasina izin vermem ailem nerden cikti diyecegi icin sadece onu denemek amacli. Neyse bu konu oyle orda kaldi bigun bankaya hesap acmaya gittik işe girdim. Bana dedi ki maasinla ne yapcaksin bana sanki telefonunu degistirirsin gibi geliyor bende dedim niye alayim kendime telefon sen demedin mi alcam diye dedim o da guldu saka yapiyorum alcam zaten dedi.
Ben derhanede ise basladim ders saatine gore ucret alicam. Hesap makinesine girip ders saatini alacagim parayi hesapladi benim tepem atti ama tuttum icimde bisey diyemedim. Bi cay iciyoruz karttan ödüyor ben utaniyorum cebinde nakit olmaz mi insanın uzaktan sevgilinin yanina gelmissin. Ben mi abartıyorum sizce beklenti mi mi yuksek tutmuşum sıkıntı bende mi. Ama bunlar haricinde bana sevgisi saygisi sadakati sonsuz oyle hissettiriyor herkes de oyle diyor. Sevmese evlenme teklif eder mi diyorum o kadar ozenmis guzel bi organizasyonla teklif etti kabul ettim ama bu konular aklimda soru isareti kaldi.
Söylemeyin bilmesin .Şöyle bir yüzüne dik bakıp cevap vermeyin .Yani o kac yildir calisiyor ben sormadim ne kadar maas alıyosun nasil harciyosun napiyosun diye. Ben daha hesap actirirken o didikledi hepsini.
Cimri. Böyle biriyle yaşamak zor oluyor. Hesabına çok karışır ama çok net durursan bu yönünü farkettiğini belli edip cimriysen zor anlaşacağınızı falan baştan konuşursan uyum olur. Karttan harcama olayına takılanlara bi cevap vermek isterim. Marketlerin 5 kuruş bir kuruş ödemeleri geri vermedikleri için rahatsız olup karttan ödemenin karlı olduğunu düşünen insanlara rastladım. 1 kuruşun hesabı var ortada
Yok alsada kabul etmiyorum basina calsincimri bu adamla omur gecmez. Merak ettom telefonu aldi mi?Bademfindik
Yok alsada kabul etmiyorum basina calsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?