Cimri mi degil mi?

Evet demedi zaten. Foto atsam guzel ya da degil diyecekti buna adim kadar eminim
yani sen de biliyorsun cimri olduğunu.
ortada resmi şeyler yokken almamasını anladık diyelim ki seven alır.
o hiç çekinmeden, söz nişan yokken kıyafet aldırıyor ama :)

Sevmek farkli cimrilik farkli. Adamin dogasinda var demek ki. Ders saatlerini hesaplayan adamdan bi halt olmaz. Kimisi kendine muslumandir. Kendine gelince herseyi alir. Baskasina almak yuk gelir.

Cimri. Böyle biriyle yaşamak zor oluyor. Hesabına çok karışır ama çok net durursan bu yönünü farkettiğini belli edip cimriysen zor anlaşacağınızı falan baştan konuşursan uyum olur. Karttan harcama olayına takılanlara bi cevap vermek isterim. Marketlerin 5 kuruş bir kuruş ödemeleri geri vermedikleri için rahatsız olup karttan ödemenin karlı olduğunu düşünen insanlara rastladım. 1 kuruşun hesabı var ortada

1 kurus icinmi

Bu konudan bagimsiz bir erkek neden bir sey alsin ki? Yani boyle bir mecburiyeti yok dgunu yildonumu vs almasa tamam da magazaya girip kiyafet almasini beklemeniz bana sacma geldi.. ornegin ben sevgiliyken nisanliyken esim bana ozel gunler haric bana bir sey almadi ben de bunu beklemedim cunku boyle bir seye ihtiyacim yok aklimdan bir an olsun cimri mi diye gecmedi...ama en guzel yerlere gittik en guzel yemekleri yedik bir an olsun dusunmedi ben 1 odediysem o 100 kez odedi bazen tatlilari ben aliyordum israr edip.. kk ile odemesi de bazi insanlar ben de dahil nakit para tasimayi sevmezler banka kartindan ya da kk oderler bunun ayrimini yapin derim.

Artık cimrilik bile haklı boşanma sebebi üzerine birde bir güzel tazminat alıyorsun ve soruna cevap vereyim EVET! adamın bir tek suratına BEN CİMRİYİM! diye haykırmadığı kalmış. Arkana bakmadan kaç. Öyle insanla ömür geçmez

Adamın cimri olduğunu nasıl anladınız cidden? Yorumlara bakınca döndüm bi daha okudum da ıh ıhh ben cinri diyemem.
Cimri insan o kadar yol gidip gelmez parası gidecek diye. Kendisi 1 geliyosa, karşı taraf 5 gitmeli gibi düşünür. Hem çiçek ucuz mu? Kaldırımdan alsan 30 tl. Kotona girip 10 liraya tişört almıyo diye mi cimri?
Ayrıca uzun zmn sonra buluşmuşsunuz niye alışveriş tutkusu, adam haklı.
Haa bir de kk olunca da biz ödüyoruz. Hiç sevmem parayı ellemeyi. Cüzdanı bile attım. Kartlık aldım kendime.

Cimri mi cimri.hic haz etmem.senin parana bile göz dikmiş şimdiden.cimri erkek çekilmez ben gelemem zor gozukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…