- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Off cildircam normalde cok duskun bana aksama kadar konuşmak ister ilgiye bogar siirler yazarAslinda cimri degil...ailesine karsi bonkör..sana cimri..simdiden alistirmiyor istemene birseyler beklemene..ilerde de istersin diye..ustelik simdiden senin paranda gozu..hesap kitap yaptigina gore
Buna katılırım. Alay etmesine yani. Ama cimri insan en az 2bin liralık bir seyin sözünü vermez bence. Agzina dahi almaz gibime geliyor .
Buna katılırım. Alay etmesine yani. Ama cimri insan en az 2bin liralık bir seyin sözünü vermez bence. Agzina dahi almaz gibime geliyor .
Yukarda bir üye yazmış , belki de konu sahibini denemek için sana telefon alıcam diye zarf atmıştır.Hani hemen kabul mü edicek yoksa ne gerek var sağol diyip tokgözlü mü davranacak onu test etmiştir.Bu sebeple de olsa bence her iki tavır da çok çirkin.İlişkiler ne hale geldi , pes !!Buna katılırım. Alay etmesine yani. Ama cimri insan en az 2bin liralık bir seyin sözünü vermez bence. Agzina dahi almaz gibime geliyor .
4 yildir birlikteyiz biliyorum alisveris yapmayi seviyor evlenince esyalarin en iyisinden ben hangisini istiyorsam onlardan alcaz hersey senin istedigin gibi olacak falan diyo surekli. Bi keresinde daha işi yokkn 650 tl lik ayakkabi beğendim espirisi vardi ya nette dolasan ondan yapmistim tmm ben gelince aliriz merak etme falan demisti sonra ben saka yaptigimi soyledim ama 3 4 binlik canta alacagm desem inandiri olmaz zaten o kadar param yok cunkuBu konuyu konuşun onunla.
Sinyal falan beklemeyin.
Madem iş artık resmiyete dökülmek üzere bu durumda gelecekte ne yaşayacağınızı bilmeniz lazim.
Para idare konularında nasılsın?
Alış-veriş yapmayı sever misin? gibi sorular sor..
Hatta pahalı bir marka çanta alacağından bahset şöyle 3-4 binlik bir marka... Tepkilerine bak bakalım.
benim kuzenimn eside bana markali esofman alacakti aldimi hayir tabiki ..konu sahibine almayacak sinyalini vermis laf olsun torba dolsun
4 yildir birlikteyiz biliyorum alisveris yapmayi seviyor evlenince esyalarin en iyisinden ben hangisini istiyorsam onlardan alcaz hersey senin istedigin gibi olacak falan diyo surekli. Bi keresinde daha işi yokkn 650 tl lik ayakkabi beğendim espirisi vardi ya nette dolasan ondan yapmistim tmm ben gelince aliriz merak etme falan demisti sonra ben saka yaptigimi soyledim ama 3 4 binlik canta alacagm desem inandiri olmaz zaten o kadar param yok cunku
Ama konu sahibi açıkça al demiş zaten. Ben resmî bi şey olmadan bu tip maddi değeri olan hediye beklentisini hoş bulmuyorum. Ayrıca konu sahibi adamın maaşını tam olarak bilirken erkeğin maaş hesaplaması neden irrite edici oluyor onu da anlamıyorum. İki sevgili gezerken mağazaya dalıp faturayı erkeğin ödeme beklentisi zaten düz faul.iyide kiz al dese yiyici der kendi teklif ediyor sonra da cok beklersin diyemedigi icin sen alirsin diyor
çok iyi niyetli ve düz bir bakış açısı..
vaatler vaatler diyorum.
bir hediye için vaatte bulunulmaz. ya alır getirirsin yada buluştuğunda tutarsın kolundan sokarsın bir telefoncuya.
çocuk eğler gibi bu adam..
benim kuzenimn eside bana markali esofman alacakti aldimi hayir tabiki ..konu sahibine almayacak sinyalini vermis laf olsun torba dolsun
Yukarda bir üye yazmış , belki de konu sahibini denemek için sana telefon alıcam diye zarf atmıştır.Hani hemen kabul mü edicek yoksa ne gerek var sağol diyip tokgözlü mü davranacak onu test etmiştir.Bu sebeple de olsa bence her iki tavır da çok çirkin.İlişkiler ne hale geldi , pes !!
Kuzeninizin eşi size neden markalı eşortman alacakki?
O belki cimri değildir de, durumun saçma olduğunu farketmiştir.
çünkü ilgi göstermek bedava :)Off cildircam normalde cok duskun bana aksama kadar konuşmak ister ilgiye bogar siirler yazar((
simdi ben esofman alacam dedim ..o da ucuz alma 180tllik esofmanlardan al dedi bende pahali nasil alayim dedim.. o kadar ucuzsa sen al dedim canin sagolsun dedi ... ben almayacgini bile bile soyledim ..ben ataninca bana 400tllik ayakkabi alacaksin dedi bende oha dedim o kadar pahali almam dedim ...sen atan ben neler aldiracagim der ama ben gidip ondam toplu igne almam.sadece pahali birseye ucuz muamelesi yapip beni ezmeye kalkti bende ucuzsa al dedim bir dhaa da o lafi etmedi
Ama konu sahibi açıkça al demiş zaten. Ben resmî bi şey olmadan bu tip maddi değeri olan hediye beklentisini hoş bulmuyorum. Ayrıca konu sahibi adamın maaşını tam olarak bilirken erkeğin maaş hesaplaması neden irrite edici oluyor onu da anlamıyorum. İki sevgili gezerken mağazaya dalıp faturayı erkeğin ödeme beklentisi zaten düz faul.
Haklısınız , cimri insanı yaşayan bilir.Bir tane arkadaşım bu yüzden boşanmanın eşiğine geldi.Kadın hakim , çocuğuna markalı ayakkabı (Adidas) aldı diye bir hafta küsmüş adam.Ki kadın kendi kazandığından alıyor ev için de harcayan bir kadın.Çocuklar var diye ayrılamadılar ama hesapları her şeyleri ayrı artık.Ev kredisi ve ortak masrafları beraber ödüyorlar sadece.Çok zor cimri insanla yaşamak.Açıkçası hic cimri birini tanimadim hayatimda. O yuzden de bilemiyorum. Cimri diyince gozumde olusturdugum sey de uç noktadaki film karakterleri filan oluyor .o yuzden hic emin konuşamıyorum zaten.
ama kendisi konu sahibinden bir şeyler talep etmiş.Yukarda bir üye yazmış , belki de konu sahibini denemek için sana telefon alıcam diye zarf atmıştır.Hani hemen kabul mü edicek yoksa ne gerek var sağol diyip tokgözlü mü davranacak onu test etmiştir.Bu sebeple de olsa bence her iki tavır da çok çirkin.İlişkiler ne hale geldi , pes !!
gelince hadi gidip alalım dedi mi?4 yildir birlikteyiz biliyorum alisveris yapmayi seviyor evlenince esyalarin en iyisinden ben hangisini istiyorsam onlardan alcaz hersey senin istedigin gibi olacak falan diyo surekli. Bi keresinde daha işi yokkn 650 tl lik ayakkabi beğendim espirisi vardi ya nette dolasan ondan yapmistim tmm ben gelince aliriz merak etme falan demisti sonra ben saka yaptigimi soyledim ama 3 4 binlik canta alacagm desem inandiri olmaz zaten o kadar param yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?