• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi sizce bu erkek?

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?

Seven adam seninle 5-10 dakika fazla vakit geçirmek için fırsat kollar. Seni evden alır, seve seve eve bırakır bu sebeple. Sen onun için fazla yük olmazsın. Ara sıra belki sen ödersin hesabı ama ortak ödeyelim? Bi de sürekli borç derdi anlatan biri... ömür geçmez. Yol ver gitsin bence çünkü seni gerçekten sevmiyor gibi.

8 ay boyunca kaç defa dışarı çıktınız ve hepsini o mu ödedi daha önce?

Buluştuğunuzda, arabası varken ve özellikle bu virüs ortamında sizin toplu taşımaya binmeniz onun için bir şey ifade etmiyorsa, tükürün öyle sevgiliye. Cimri az kalır, aşırı cimri ve siz bunu kabul ediyorsunuz normalmiş gibi. Hesap konusuna gelince, sizin de arada ödemeniz taraftarı olurdum ama normal bir ilişki icin. Ortak ödeyelim diyen bir cingöz recai için değil.

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Bana param yok hesabı öder misin diyen bile oldu😁 onun için napıyoruz küçük hesap peşinde koşanlardan uzak duruyoruz

Kaçin kacin.Yarin ayrildiginizda arkanizdan paragoz diye duyurur etrafa.3 ayda sadece 5 bardak cay ictigim adam ev istiyor diye adimi cikarmisti.
Hahaha aynısı bana oldu,araba istedi benden demişti sağa sola.. Ben ki maddi hiçbirşey talep etmek aklıma dahi gelmezken yani..Kafayı yiyik bunlar edepsizler yaa

Eve bırakmamasını garipsedim çok hele ki covid zamanı ama hesap konusunda siz hiç hesap ödemiyorsanız o da garip ben genelde bir eşim öderse bir ben öderdim flört zamanı tabi sırası yok da dengelerdim yani bi şekilde olması gereken bu bence ama hesabı alman usulü ödemek saçma ertesi gün de sen öde olsun bitsin

Cimri değil . cimrilere hakaret olur bu adama cimri dersek...

Adam bildiğin asalak bir pislik....

Borçlarından bahsetmesi irite edici.
arabası varken, eve bırakmayı teklif edebilir evet.
ama 8 ay boyunca da sürekli hesapları o ödemek zorunda değil, zengin dahi olsa.
Umarım ara sıra sizde teklif etmişinizdir ben ödeyeyim diyr 🙄🙄

Back
X