cimri mi ?

Alabilme potansiyeli varken o şekilde telefon kullanmaya devam ediyorsa pinti bence. Ayrıca kız arkadaşı varken ulaşılabilirliğe özen göstermesi gerek. Bu da hem bozuk telefonu değiştirmekle olur hem de internetini kapalı tutmamakla. Bunlar rahatsız edici şeyler. Öğle yemeği konusu da saçma. Yiyeceği yemekten bile kısıyor adam.

evet evı arabayı almıs ve bıde arsa almıs yatırım yapıuor dogru ya bnde asırı sosyal asırı harcama yapan bırı deılım zaten de bunda tek bu konuda deıl sureklı evde olması arkadası yok mu dıye korkuyorum cunku asosyal olmasından suphe edıyorum oda sıkıntı

Asosyal değil. Gezmeyi tozmayı yemeği gereksiz görüyor. Ona harcayacağı parayı kenara koymuş, birikim yapmış. Bu kötü değil tabii ki ama biraz da hayatı yaşamayı bilmek lazım.

bu kesın mıdır dıyosunuz yanı yoksa ben mı abarttm acaba yenıden buluşsam nasıl ogrenebırıım bu huyunu kı

saf derken saflıkla bunun ne alakası varkı anlaymadım

Arkadaşlar adam çok safça. Birinin onu yönlendirmesi lazım bu tarz şeyleri yapabilmesi için, yönlendirince yapar. Bakın dürüm almış birileri ve sevmiş devam edecek. Yani böyleleri para biriktirmek için değil saf salak bi şey olup o parayı ne yapacaklarını bilmedikleri için harcamıyorlar. Arkadaş çevresi de yok, hep evde, anası hazırlayıp yemeği o da götürüyordur iş yerine.
Saf insanı şak diye anlarım

Geçmişten gelen bir durum öyle görmüş öyle yaşayacak cimri değil ama hayatta bir çok şeye" ne gerek var" gözüyle bakacak size ihtiyaç gelen ona lüx gelecek . Yaşadıkça ,gördükçe bu huyu körpülenir ama sizin sabrınız ve ömrünüz yeter mi bilmem......

Asosyal değil. Gezmeyi tozmayı yemeği gereksiz görüyor. Ona harcayacağı parayı kenara koymuş, birikim yapmış. Bu kötü değil tabii ki ama biraz da hayatı yaşamayı bilmek lazım.
yok bnce asaosyal gelıyor banada cunku dıyorkı gezmek ıstıyorum aslında ama tek basıma cıkmayı sevmıyorum annem yaslı oldugu ıcın gelmıyor bnle artık senle gezerız falan gıbı seyler soyluyıor

yok bnce asaosyal gelıyor banada cunku dıyorkı gezmek ıstıyorum aslında ama tek basıma cıkmayı sevmıyorum annem yaslı oldugu ıcın gelmıyor bnle artık senle gezerız falan gıbı seyler soyluyıor
Ee peki gezmek için nereye gittiniz bugüne kadar ya da çok iyi yerlerde yemek yediniz mi?

Saf denmiyor ona başka bir şey deniyor da neyse siz öyle düşünün :)

bu nasıl olur pekı evlılık ıcerısında falan sorunlu bısey mıdır ıdare edılır mı

hayır gezme olarak gıtmedık bıryere o ılerısı ıcın hayalde konusuyordu oyle bulundugumuz kucuk ılcede de oyle cok lux yerler yok tanıkı ama buranın ıyı yerlerınede gıttık yemege evet
İlerisi için değil şimdi plan yapın daha büyük bir ilçeye gidin mesela merkeze gidin. Bakalım benzin parası ya da oradaki harcamalar sorun olacak mı? Küçük bir yerdeki iyi bir restaurant zaten çok bir şey değil.

bnde buna şok oldum zaten altı ustu durum yanı benım calıstıgım yerde patronlar begennıpte durumu soylemez bıle :) oda laf olsun dıye mı soyledı yoksa cıdden seındırık mı olmus karar veremıyorum cıdden kızlar
yenıden bulussam neye dıkkat etmem gerekır nasıl cozerım bunu

Saf denmiyor ona başka bir şey deniyor da neyse siz öyle düşünün :)
Ne deniyor? Ben işte zeka konusunda alık aptal anlamında saf demiştim absjssk
bu nasıl olur pekı evlılık ıcerısında falan sorunlu bısey mıdır ıdare edılır mı
safça biriyle kim nasıl idare edebilir ki?
Mesela şöyle sorun “evi arabayı alman için biri tavsiyede bulundu mu?” Ev işlerini kıyafet şu bu kendisi yapar mı?

ya şöyle kış ayında konusuyorduk hıc nmerkeze gıtmeyı teklıf etmedı bnde soylemedım sonra konusma bıttı sımdı yenıden mı gorussek dedık de bnde de aklımda bu sorular var nasıl emınolucam

ama bulusmak ıstedıgımızde de yemege gıdelım teklıfı yapıyor hep cımrı ınsan bunu teklıf etmeye bıle kormaz mı ki
Bim'den kola ve cips alıp arabada yiyelim diyemeyeceğine göre mecbur? Bulunduğumuz yerde seçenek yok demişsiniz, ee sizle de görüşmek istiyorsa mecbur "kesenin ağzını açacak".Tutumluluk başka bir şey bence insan iletişim kuramıyorsa kendisine orta yollu bir telefon alabilir, kendini arada şımartabilir. Bir dönere hayatında ilk kez yemiş gibi seviniyorsa (geliri iyi olmasına rağmen) bu artık pintiliğin dibini sıyırmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…