cimri mi ?

yanı alık bır ınsan olsa o konumda olur mu bılmıyorum kı

ya şöyle kış ayında konusuyorduk hıc nmerkeze gıtmeyı teklıf etmedı bnde soylemedım sonra konusma bıttı sımdı yenıden mı gorussek dedık de bnde de aklımda bu sorular var nasıl emınolucam
İşte merkeze gitmeyi orada iyi yerlerde oturmayı teklif edin bakalım tepkisi ne olacak.

evet bnde bunlardan sebeb boyle dusundum yoksa bnde orta halli bı ınsanım cok bıseyım yok sadexe evlılık dusunursemde en azndan varken var olanı kendımıze kullanmak ısterım

evet bnde bunlardan sebeb boyle dusundum yoksa bnde orta halli bı ınsanım cok bıseyım yok sadexe evlılık dusunursemde en azndan varken var olanı kendımıze kullanmak ısterım

Ayrıca haftasonu evde oturma nedeni para harcamamak. Arkadaşları evli de olsa hiç mi erkek erkeğe çıkan olmuyor? Hiç mi halı saha bile yapmıyor bu adamlar?
işte bnde arkadası yokdur dıye dusunuyom yoksa her cıkan avmye gıtmıyorkı arkadası olsa ınsan bı hava almaya parka yıne cıkar bnce buda paralı deıl kı

yanı alık bır ınsan olsa o konumda olur mu bılmıyorum kı
Ne alıklar nerelere gelmiş. Alık olmasa bile hayatın tadını çıkartmayı bilmiyor. Ben de lüx seven çok para harcayan biri değilim ama bu başka bir şey. Telefon konusu mesela sağlam tuşlu telefon kullansa daha saygı duyulası olur ama böyle sürekli sorun çıkartan bir tlfnu ısrarla değiştirmemek sorumsuzluk bence. Benim kuzenim de böyle sinameki deriz biz bu tiplere.

Olur. Sadece düz çalışmıştır, yani böyleleri baya iyi konuma gelirler. İletişim pek yoktur hep çalışırlar falan.
ay gercekten tam boyle bı tıp ya sızde dogruladıkca daha da üzüldüm acıkcası haklı olduguma
abartıyo olmayı ısterdım boyle cıkmasındansa

Olur. Sadece düz çalışmıştır, yani böyleleri baya iyi konuma gelirler. İletişim pek yoktur hep çalışırlar falan.
ay gercekten tam boyle bı tıp ya sızde dogruladıkca daha da üzüldüm acıkcası haklı olduguma
abartıyo olmayı ısterdım boyle cıkmasındansa
üzüldüm ben adama. bence çevresi yok o sebeple bi şeylere ihtiyaç duymamış hiç. kendince yaşayıp gitmiş. cimrilik gibi gelmedi
annemde boyle dıyor sen alıştırırsn herseye dıyorda ben koca adama ortam yaratamam bu yastan sonrakı

O bir su katılmamış saf halde cimri. Cimri özütü. Konsantre cimri.

Hiçbir şeye alıştıramazsınız.
Her şey fazla gelir. Yaptığından, aldığından keyif almaz, sizin burnunuzdan getirir.

işte bnde arkadası yokdur dıye dusunuyom yoksa her cıkan avmye gıtmıyorkı arkadası olsa ınsan bı hava almaya parka yıne cıkar bnce buda paralı deıl kı
Hiç arkadaşı yoksa o da ayrı bir sorun. İş yerinden olur, liseden/üniversiteden olur, mahalleden bir yerden olur. Haftada bir gün sosyalleşecek çevresi yoksa cimriliği dışında başka sorunları da var demektir. Bu arada annemin de çok cimri bir arkadaşı (durumu çok iyi, aileden malı mülkü var) vardı. 5-6 kişilik gruplarında ne yaparlarsa bu çıkıntılık yaptığından ötürü zamanla çağırmamaya başladılar. Belki sizinki de öyledir. Bu kadın yemeğe gidilcek dense X çok pahalı Y'ye gidelim der. Tura katılalım dense Ayşe'nin yazlığa gidip kalalım der. Böyle böyle annemler bu kadını gruptan uzaklaştırdı.

Dediğim gibi özü cimri olan değişmez. Hayattan bir halt anlamıyor. Mal gibi yaşıyor. Gerçekten erkek kıtlığı mı var orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…