Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kendi çocuğuna yapmazsın inşallah herşey istediğin gibi olurevet cimri de değilim ayrıca ayda 1500 tl kendime harcarım sadece ama dikkat edersen gelir gider dengem olması gereken zaten çocuğum var 4 yaşında şimdiden onun eğitim parasını biriktiriyorum bu hayata gelmeyi o istemedi ben istedim doğdu öyleyse çalışıp benim borcumu ödemeyecek ben hem onun okul parasını hem de yaşlanınca kendimin hastane gerekirse bakıcı devamlı temizlikçi parasını fazla lüks yaşamayıp biriktiriyorum.sigaraya da asla para vermem bilmem anlatabildim mi evlada güvenerek har vurup harman savurulmaz
Konusahibi kızımız, arkadaşımız neden kızıyorsunuz.gerçekleri duyun lütfen.Sen kendi çocuğuna yapmazsın inşallah herşey istediğin gibi olur
Kızmadım sadece dalga gecilecek bir konu acmadımKonusahibi kızımız, arkadaşımız neden kızıyorsunuz.gerçekleri duyun lütfen.
ama ben senin de ezilmeni istemiyorum her genç eğitim almalı hayatı bütçesi ölçüsünde dolu dolu yaşamalı ne sömürmeli ne sömürülmemeli istiyorum .aslında burda herkes dost sana çünkü dost acı söylermiş unutma bunuSen kendi çocuğuna yapmazsın inşallah herşey istediğin gibi olur
Dalga geçilmiyor alınmayın lütfen. Tamam siz ailenize yararlı olarak kendinizi daha iyi hissediyor olabilirsiniz fakat kendi eğitiminiz çok çok önemli...Kızmadım sadece dalga gecilecek bir konu acmadım
Ben şuan okumaya çalışıyorum zaten ben o harcama konularını ergenliğime bağlayıp gecmek istiyorum. Aileme destek cıkmam benim boynumun borcu ölümlü dünya dedikleri gibii. Bugün varlar yarın yoklar ben elimden geldiğinde mutlulukları icin çabalarım kendi mutluluğum icin çabalayıpta onları görmezden gelirsem öldüklerin vicdan azabı duyarım. Duygusal davranıyorum yapacak bişey yok sadece şuan nasıl hırs yapabilirim cizimlerimde iyi olmak icin onu düşünüyorm orta yolu bulamıyorm hic bi zaman hem çalışıp hem okuyamıyormşm onu gördüm aileme destek cıkıp kendimi derslere odaklayamoyomşm onı fark ettim böyle olsn istemitorm ikiside olsn istiyormama ben senin de ezilmeni istemiyorum her genç eğitim almalı hayatı bütçesi ölçüsünde dolu dolu yaşamalı ne sömürmeli ne sömürülmemeli istiyorum .aslında burda herkes dost sana çünkü dost acı söylermiş unutma bunu
önce çalışmadan okulu kazanırsın okula ilk dönem gidersin baktın ki derslerle birlikte yapabilen çalışabilen kişiler var okulda sen de part time iş bulup çalışırsın ama haftada 6 gün işte çalışıp üniversite kazanılmaz bu zamandaBen şuan okumaya çalışıyorum zaten ben o harcama konularını ergenliğime bağlayıp gecmek istiyorum. Aileme destek cıkmam benim boynumun borcu ölümlü dünya dedikleri gibii. Bugün varlar yarın yoklar ben elimden geldiğinde mutlulukları icin çabalarım kendi mutluluğum icin çabalayıpta onları görmezden gelirsem öldüklerin vicdan azabı duyarım. Duygusal davranıyorum yapacak bişey yok sadece şuan nasıl hırs yapabilirim cizimlerimde iyi olmak icin onu düşünüyorm orta yolu bulamıyorm hic bi zaman hem çalışıp hem okuyamıyormşm onu gördüm aileme destek cıkıp kendimi derslere odaklayamoyomşm onı fark ettim böyle olsn istemitorm ikiside olsn istiyorm
yok arttk ya aileniz calismiyor mu bir tek siz mi calisiyorsunuz da butun maasinizi verip tiplerle geciniyosunuz cok ilginc ya kendi emeginizin karsiligini kendiniz kontrol edin bence siz bu kadar verici ola ola aile de alismis daha ustune sizin o kalan parayla yaptiginiz harcamaya karisiyorlar.İş yerim evime yakın bazen yürüyorum kursa giderken yola veriyorum ondada kent kart doldurduğum icin yetinebiliyorum 300 almayada yeni başladım önceden haftalık 25-30 tl tiple geciniyodum oda 15 tl geldiğide oluyordu![]()
Doğrudurönce çalışmadan okulu kazanırsın okula ilk dönem gidersin baktın ki derslerle birlikte yapabilen çalışabilen kişiler var okulda sen de part time iş bulup çalışırsın ama haftada 6 gün işte çalışıp üniversite kazanılmaz bu zamanda
Kesinlikle katılıyorum...önce çalışmadan okulu kazanırsın okula ilk dönem gidersin baktın ki derslerle birlikte yapabilen çalışabilen kişiler var okulda sen de part time iş bulup çalışırsın ama haftada 6 gün işte çalışıp üniversite kazanılmaz bu zamanda
Ben ortada büyüttüğün bir şey göremiyorum açıkçası.Ergenlikten dolayı büyütüyorda olabilirim ikizler burcuyum fazla dengesizim inanın ben kendimi cözemiyorm
kılıçbalığı mor şampuanla saçımı süper olmasada ortalama bir balyaja çevirdim haftada bir gün kullanmaya devam edeceğim ürünü yeterli olur galiba teşekkürler yardımlarınaBen ortada büyüttüğün bir şey göremiyorum açıkçası.
ailen sana cok mu duygu sömürüsü yapiyor? seni dunyaya getiren onlar tabiki sana bakmak zorundalar. senin ustune dusen kendine iyi bir gelecek kurmakBen şuan okumaya çalışıyorum zaten ben o harcama konularını ergenliğime bağlayıp gecmek istiyorum. Aileme destek cıkmam benim boynumun borcu ölümlü dünya dedikleri gibii. Bugün varlar yarın yoklar ben elimden geldiğinde mutlulukları icin çabalarım kendi mutluluğum icin çabalayıpta onları görmezden gelirsem öldüklerin vicdan azabı duyarım. Duygusal davranıyorum yapacak bişey yok sadece şuan nasıl hırs yapabilirim cizimlerimde iyi olmak icin onu düşünüyorm orta yolu bulamıyorm hic bi zaman hem çalışıp hem okuyamıyormşm onu gördüm aileme destek cıkıp kendimi derslere odaklayamoyomşm onı fark ettim böyle olsn istemitorm ikiside olsn istiyorm
hicbirsey anlamadimkılıçbalığı mor şampuanla saçımı süper olmasada ortalama bir balyaja çevirdim haftada bir gün kullanmaya devam edeceğim ürünü yeterli olur galiba teşekkürler yardımlarına
O zaman sen cimri değilsin kesınlıkle. Kendin için de harcıyorsun. Sen boyle devam ey. Milleti bosver ama maasınjn harclık ıcın aldıgın 300 tlsi harıcınde bi ikiyuz lırasını kenara atıp kalannı aılene versen ileride evlilik vs oldugunda sen de aılen de eahat edersınızEn son kendime gözlük aldım 2 ay öncede taksitle 1700 tl telefon aldım