- 30 Kasım 2015
- 251
- 600
- 103
Cimri olup olmamanız sizin tercihiniz kimse karışamaz tamam ama arkadaşlarınız size cimri diyo diye de kafanıza takmayın madem halinizden memnunsanız. Benim de arkadaşım hem çalışıp hem elinde bin küsür liralık telefonla gezip dışarı çıkmaya param yok derse ben cimridirden ziyade ya asosyaldir ya da bana değer vermiyodur diye düşünürüm ve kırılırım. Sonuçta kimse sizin evinizin borcunu harcını bilemez detayıyla. Kaldı ki evde tek çalışan da siz değilsiniz.
Zaten sizin de kafa yapınız değişcek gibi durmuyo cevaplarınıza bakılırsa. Ama her ne kadar ağzınızdan çıkan onlar benim ailem önceliğim onlar tabi ki paramı vercem haklarıdır olsa da beyniniz sömürüldüğünüzü düşündürüyo içten içe belli ki. Siz bu para mevzusunda ne istediğinize karar verin öncelikle aksi takdirde kafanızı ne üniversite hazırlanmaya ne başka şeye veremezsiniz diye düşünüyorum.
Zaten sizin de kafa yapınız değişcek gibi durmuyo cevaplarınıza bakılırsa. Ama her ne kadar ağzınızdan çıkan onlar benim ailem önceliğim onlar tabi ki paramı vercem haklarıdır olsa da beyniniz sömürüldüğünüzü düşündürüyo içten içe belli ki. Siz bu para mevzusunda ne istediğinize karar verin öncelikle aksi takdirde kafanızı ne üniversite hazırlanmaya ne başka şeye veremezsiniz diye düşünüyorum.