Cimri olduğunu bildiğiniz bir erkekle evlenir miydiniz

Hacışakir kaç telaa biliyon mu sen?
Arap sabunu neyine yetmiyo der bu cimriman

Tutumlu insan baska cimri insan baska. Esim d onceden cimriydi. Ama Sana dediklerini demezdi. Oyle alismis aileden. Hala kendine birsey almaz ama Ben istedigimi alirim. Bana hep al der, tersibi duymadim. Evlendikten sonra degistim der. Ama bunu herkes yapabilir mi bilemem. Calismiyorum ama tutumluyum. Esimi gectim sanirim. Cimrilik baska tutumluyum baska. Esim cimri derdim ama tutumluymus.
Cimri biriyle hayatta gecmez ama tutumlu biriyse tadindan yenmez. Kari koca uyum önemli. Bana daha da almadin birsey der.
Bu konuda hem ben ona kiyamiyorim o da bana kiyamiyor.
Cimri oldugunda eminsen ufaktan kac derim. Ince bir cizgi var arada. Para ikinci planda oldugunda surece mutlu olabilirsiniz. Ama simdiden takmisin sanki..

Hayir..

Şahsen beni baba evinde gördüğümün altında düşürecek bir adamla olamazdım, kaldı ki bir eyelinerin lafını yapan adamı koca diye koluma takmam. Yarın öbür gün çalışmasam "Seni ben besledim" demeye kadar varan laflar da söyler Allah bilir. İndirimde olan eyelinerı alınca müsrifliğini koymayan adam, "Bu yemeğin salçası fazla, çok fazla salça kullanıyorsun müsrifsin" de der.

Elbiselerin üstünde, terliğin ayağında parçalalanana kadar giyersin, ikincisi fazlalık olur, ikinciler ancak birinciler giyilemeyecek hale gelince alınır.

Abartıyor gibi gelebilirim size ama cimrilik başlı başına bir sorun.
Annemin lafıdır: Bırak kv, kpin yapmasın bir şey düğününe, kocan alıcı olsun, eli bol olsun, yedirsin, giydirsin o yeter.
Yarın bir gün evlenirsiniz, çalışırsın, kendi paranın hesabını bile sorar laf altından böylesi adamlar.

Aman diyeyim, iyi düşün.

cimri erkek kadar beni irrite eden bi erkek tipi yoktur bende büyük konuşmayim da asla ya .. Onun dısında sevıyorum dıosunda evlenınce en buyuk problem bu olur zaten ..

Hacışakir kaç telaa biliyon mu sen?
Arap sabunu neyine yetmiyo der bu cimriman
Herhalde konu sahibi evlenirse hacışakire şükretmeli.
Hayır bi tık üstünü alırsa salak olma ihtimali var.
1 telaa yüzünden kavga çıkması da yüksel ihtimal

Baba evinde gördüğün standartı sağlayamıyorsa kesinlikle evlenme. Mutsuz olursun..
Tek çocuğum bu yüzden babam olsun annem olsun sağolsun bir dediğimi ikiletmeden alırlar istediğimi. Buna alışık olarak şımarık bi insan oldugumu söyleyemem ama bu rahatlığa ister istemez alıştım. Ailemin durumu kötü olduğunda tabii ki ona göre hareket ettim. Ama ailemin elinde olduğunda asla sakınan insan değillerdir, olupta harcamayan bir insan olmadık ailecek. O yüzden zorluk çekeceğimi görüyorum bende aslında ama icimde ki Sevgi ört pas etmeye calisiyor sanirim sevdiğim adamdaki bu kusuru

Bence soğuma sebebinden başka bir şey değil bu kusur.
Nasıl soğumuyorsun bu kadar rahatlıktan sonra?
Bir de babamın bana verdiği paraya karışacak!
Sen kimsin deyyus der sepetlerim.

ben aşkımdan ölüyor olsam, iyi biri değil peygamber olsa bu koşullarda evlenmezdim. bana daha evlenmeden para hesabı yapan adam daha sonra ne yapar kimbilir? hatta şöyle somutlaştırayım; eşimle evlenmeden önce arkadaşlarımın tavsiyesiyle biriyle bir çay içmeye gitmiştim. bu kişi daha ilk buluşmada para muhabbeti yapmıştı, o dönem araba almış kredi çekmiştim, hemen geleceğe dönük plan yaparak bu araba için kredi boşuna çekmişim, krediyi kapatıp para biriktirebilirmişim, yok efendim kendisi aylık bilmem kaç güne giriyormuş ben de dahil olmalıymışım gibi gibi konuşmaya başlamıştı. masadan nasıl kalkıp olay yerini nasıl terk ettiğimi bilemedim. hoşt dediğimi hatırlıyorum adama sadece

Hiç kimse dört dörtlük değildir.

Eğer birini gerçekten seviyorsanız ise o kişiyi olduğu gibi kabullenirsiniz zaten ve her huyu da hoşunuza gider.

Ama siz zaten bu soruyu sorduğunuza göre ve tereddüt ettiğinize göre bence yeterince sevmiyorsunuz.

Sorduğunuz soruya cevap verecek olursam da : ben evlenirim cimri olsa da olmasa da umurumda olmaz çünkü evlenmeyi düşünüyorsam demek ki o kişiye sonsuz aşk, sevgi ve güven besliyorumdur demektir.

Ama bence siz evlenmeyin çünkü tereddütleriniz var. Tereddüt etmediğiniz birini bulursunuz umarım hayatınızda.

Cimr mi tutumlu mu önce bunun ayrımına varmak lazım
Keske bnm koca da biraz cimri olsa:)

O gun o konuya da yazmistim
Kizimizin ekonomik durumu erkek ark gore fazla diye. Sorun bu sorun zihniyet farkliligi. Bu adami kotu yapmaz. Sizin varlikli olmanızds sizi kotu biri yapmaz. Herkes dengiyle evlensin.

Hayır.Zaten cimriliği yüzünden çoktan soğumuştum.Sizlere hayranım he hayat kalitesini etkileyecek kusurları görmezden gelebiliyosunuz.

Asla ama aslaaa istemem !!!!
İndirimdeyken yedeklediğim eyeliner için bu kadar laf eden bir adamı asla istemezdim.
Tutumlu olmak ve hesabını bilmek iyidir ama cimrilik korkunç bir şey ..

ee daha çok gençsin bütün ömrünü aldığın eyeliner ın gerekliliğini açıklamaya çalışarak geçirmeye hazırmısın ?
Aslında hiç değilim gercekten her biriniz o kadar haklısınız ki
Benim görmemeye çalıştigim konu aslında ilerde benim hayat kalitemi belirleyecek önemli bir konu
Ben böyle bir konuyu görmezden gelmeye çalışmakla büyük bir hata yapıyormuşum. Şuan sizler yazdıkça düşünüyorum da haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…