- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
- Konu Sahibi dokuzdokuz
Arkana bakmadan kaç 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tv de bir program vardı.adını hatırlamıyorum.senin anlattığın banyo olayını o ailede yapıyordu.tuvalet kağıdı almak yerine gazete kullanıyorlardı. Evde mum kullanırlardı.çamaşırları o banyo yaptıkları şu ile yıkarlardı.
3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
3.5 yıl dayanmışsın 6 ay daha sabrediyorsun. 4. yıl dönümünde şık mı şık, şahane bir restorana gidiyorsun kutlamak için. hesabı bir şekilde kitliyorsun, tam bu hesap ödeneceği esnada tuvalete gidesigelen kızlardan oluyorsun 1 geceliğine. inş. 4 yılın acısını çıkardıktan sonra ertesi gün gözünün üzerinde kaş varmış bahanesiyle ayrılıyor, hayatına devam ediyorsun. bu anı hatırlamak için de bilekliğe de bir uç daha alırsn![]()
Ya hu hesaplasam ondan ne farkim kalır ama eşittir. Onun maaşı benimkinin 3 4 katı yazın işsizim ona göre değerlendirmek lazımMesela bu 3.5 yılda sen ne kadar masraf yaptın, o ne kadar masraf yaptı?hiçhesapladınmı?
Iyiler kapılmış pazarın sonuna kaldıkBöyle tipleri çok mu arıyoruz ya![]()
Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirimSimdiye kadar sana neler aldi ve senin icin neler yaptı. Yatir bakalim bi masaya. Ayrilirsaniz çöpe atacagin ne var elinde?
Seni sömürmüş demek istiyorumYa
Ya hu hesaplasam ondan ne farkim kalır ama eşittir. Onun maaşı benimkinin 3 4 katı yazın işsizim ona göre değerlendirmek lazım
Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim
Valla cimri hiç çekemem alerjim var.3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim