Cimri sevgili

Tv de bir program vardı.adını hatırlamıyorum.senin anlattığın banyo olayını o ailede yapıyordu.tuvalet kağıdı almak yerine gazete kullanıyorlardı. Evde mum kullanırlardı.çamaşırları o banyo yaptıkları şu ile yıkarlardı.

gecen yemek yerken denk gelip actim o bolumu. kusmanin esiginden dondum, hayatimda oyle igrenc bir sey gormedim ya. deger mi 3 kurus icin bu midesizlige, ay yazarken bile...

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?

Böyle tipleri çok mu arıyoruz ya :KK51:

Allah rızası için sevgiliyken bdvye yolu düşene otomatik ayrılmayı düşünmez misiniz mesajı gitsin. 🤦‍♀️

Şu dönemler onu rahatça terkedebileceğiniz, henüz yaşamın ağır sorumluluklarının yüklenmediği cicim ayları.

Daha çocuk yok, düğün yok, mobilya masrafı kira yok 100 tl lik hediye ve yemek parasından bahsediyoruz. Evlenince nasıl bir gelecek olmasını bekliyorsunuz ki, gönderin gitsin. 😡

3.5 yıl dayanmışsın 6 ay daha sabrediyorsun. 4. yıl dönümünde şık mı şık, şahane bir restorana gidiyorsun kutlamak için. hesabı bir şekilde kitliyorsun, tam bu hesap ödeneceği esnada tuvalete gidesigelen kızlardan oluyorsun 1 geceliğine. inş. 4 yılın acısını çıkardıktan sonra ertesi gün gözünün üzerinde kaş varmış bahanesiyle ayrılıyor, hayatına devam ediyorsun. bu anı hatırlamak için de bilekliğe de bir uç daha alırsn :-)
😁

Beyefendi belki size bir sürpriz yapıyor olabilir yani olumlu düşünmek lazım.Bu arada ben de savurgan erkeklerden nefret ederim dizilerde görüyoruz yani adam sırf yanındaki kız mutlu olsun cebindeki az parayı da harcıyor kadın mutlu olsun diye bu da biraz kendinden vazgeçmek gibi geliyor.Savurgan erkeğe o yüzden saygı bile duyamıyorum.Cimriye daha çok saygı duyarım,baba figürü gelir aklıma.Ama bu beyefendi biraz tutarsız gibi.O da hoş değil.Yani kısacası her şeyin fazlası zarar.Ve size ayrıl demek bana düşmez.İyi forumlar :) :KK45:

Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim

3 bucuk yilda yaptigi hediye stoguna bak bi avmye girip ciksan bi posete doldurursun bunlari tek seferde. Alisverisi onlinedan yaptiysa da max 40 TL olarak filtrelemis de secmis ozenle.

Sabriniza hayran kaldim.

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
Valla cimri hiç çekemem alerjim var.

Ayrilmak icin bahane bulmana gerek yok. Arama sorma. Ayrilalim demene bile gerek yok. Gorusmeyince anlar zaten. Hatta ayrilmak istiyorum demen bile yeterli. Ille sebep gostermene gerek yok. Cok sebep istiyorsa da yapamiyorum dersin olur biter. Bu adam sadece vakit kaybi.

Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim

Iyi gene almis biseyler. Asiri cimri degil de gene cimri tabi :) cicek falan almadi hic heralde? Kurur gider bosa para diye. Vala yontulur belki de cok ugrasirsin. Seviosan diger her yönü iyiyse ugrasabilirsin.

Back
X