• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Ben cimrilik yüzünden nişan attım. Resmen kişilik bozukluğu. Hesabı kakalamaya kalkar. Hesap gelir havaya bakar. Bir tek istemeye gelirken çiçek getirdi. VAlla yüzüne vura vura ayrıldım.

Ya benim de böyle bi görüştüğüm vardı. Memleketimdeydi. 2 kere yaşadığım şehire geldi ve iki yemek parasını da ben ödedim. Allaha şükür çalışan insanım insan parasında değil ama o kadar tuhaf olmuştumki. İlk sefer hadi o misafir dedim. İkincisinde aaa sen mi ısmarlıyorsun deyip kasaya yaklaşmamıştı bile. Aşırı efendi, saygılı, “tutumlu” sanırdım. Deli gibi çalışıyor. Bi fabrikada kalite bölümündeydi. Babası şöfordü işleri büyütmüşler 2-3 tane servisleri vardı işçileri alıp bırakıyorlardı. O da yetmezmiş gibi kardeşinin bakkalında duruyordu. Maaşına hiç dokunmayıp diğer işlerden aldığı harçlıkla idare ediyordu. Tek derdi para biriktirip servis, araba, tır almak tekrar tekrar onlarla iş yapmak.... Allahım nasıl bi 3 ay geçirmişim ben bbir kere çok yoruldum yattım dinleniyorum dediğini hatırlamıyorum yaaa. Ya da cafede arkadaşlarıyşa vs takıldığıını. Ailesi de çalışmayı çok seven insanlar evlerinde bir eksik yok elleri boş gelmezler ama kendisi nasıl olur bilemem. Belki de büyük şehirde yaşamadığı için avmde gezip yeyip içmek gereksiz harcama geliyordu ona bilemiyorum. Çevremde eli açıklıktan har vurup harman savurandan çok şikayet eden var ama hangisi daha iyi hangisi daha kötü karar veremiyorum
Yediği yemeklerin parasını bile kadına ödetiyorsa tutumluluğu geçmiş o.

Ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konular için 2. üyelik alabilirsiniz ama o üyelikle diğer üyelerin konularına yorum yazamazsınız, saçım mor mu olsun turuncu mu, koltuklarımı cam kenarına mı koyayım kapı girişine mi gibi konular açamazsınız, 2 üyeliğinizden bir tanesi banlandığında aktif kalan üyelikle siteye giriş yapamazsınız, velhasıl banlanınca üyelik alırsanız aldığınız üyelik iptal edilir, ana üyeliğinizin de ban süresi uzar, bunu alışkanlık haline getirir uyarıları dikkate almazsanız da tüm üyelikleriniz birleştiriliyor.
2. üyelik kuralları bu şekilde, banlıyken başka üyelikle gelmek diye bir şey yok, hem zaten bu banlı olup siteye giremeyenlere haksızlık olurduHoppa
Mune abla, benim sorum üçtür sanırım havada kalıyor. Bu waterlily isimli üyeye tek takılan kişi ben olamam. Eminim başka üyelerin de dikkatini çekmiştir, çekmediyse de ben çok merak ediyorum lütfen cevap verebilir misiniz ? Benim sorum hariç arkadaşların soruları yanıtlandı bile isteye mi acaba görmezden geliniyor diye aklıma gelmiyor değil. Bu üyenin durumu nedir , kendisi uydurmasyona yakın konuları Farklı nickle açtı, ikinci üyeliği iptal edildi ama ilk üyeliği kaldı.Sonra burada aldatılan kadınlara metresleri savunuyor. Benlik bir durum yok kendisini tanımam etmem, karşılıklı yprumlaştığım bile denk gelmemiştir ama hemcinslerim adına üzülüyorum bu durum sebebiyle. Şimdi de üzüldüm açıkçası ben de bu siteyi kullanıyorum elbette her şey açıklanmaz, her şeyi öğrenemeyiz ancak bir şey yazılamaz mıydı bu üye hakkında üç dört kez soru sormuştum

ya yanlış anlamayın sakın bu yazdığımı ama çok büyük bir yoklukta olmak lazım böyle biriyle devam etmek için.

daha iyisini bulamayacağınızı düşünüyorsanız o ayrı tabi.

neden katlanıyorsunuz ?
Arkadaş çevresi olan biri değilim aynı zamanda dost olduğumuza inanıyordum destek olur yargılamaz eleştirmez. Ama son yaptıklarını dost bile yapmaz simdi daha iyi görüyorum.

Mune abla, benim sorum üçtür sanırım havada kalıyor. Bu waterlily isimli üyeye tek takılan kişi ben olamam. Eminim başka üyelerin de dikkatini çekmiştir, çekmediyse de ben çok merak ediyorum lütfen cevap verebilir misiniz ? Benim sorum hariç arkadaşların soruları yanıtlandı bile isteye mi acaba görmezden geliniyor diye aklıma gelmiyor değil. Bu üyenin durumu nedir , kendisi uydurmasyona yakın konuları Farklı nickle açtı, ikinci üyeliği iptal edildi ama ilk üyeliği kaldı.Sonra burada aldatılan kadınlara metresleri savunuyor. Benlik bir durum yok kendisini tanımam etmem, karşılıklı yprumlaştığım bile denk gelmemiştir ama hemcinslerim adına üzülüyorum bu durum sebebiyle. Şimdi de üzüldüm açıkçası ben de bu siteyi kullanıyorum elbette her şey açıklanmaz, her şeyi öğrenemeyiz ancak bir şey yazılamaz mıydı bu üye hakkında üç dört kez soru sormuştum
Merhaba muzlupuding,
etiketlemeleri her seferinde görmeyebiliyoruz, size özel bir görmezlik durumu yok bunu belirtmek isterim.
Diğer üyeliği iptal edildi, ki zaten Kazen konuda yazmış ve gerekeni de yapmış.
Diğer konuya gelirsek, üye bir kadın iletişim bilgileri yönetimde mevcut bu konuda bir şüphe yok, kanunlara aykırı bir şey yazmadıkları sürece üyelerin düşünceleri, aktardıkları görüşleri kendilerini bağlar, savundukları şeyler sebebiyle kanunlara ya da site kurallarına aykırı olmadıkça üyelere bir yaptırımımız olmaz.

Ama derseniz ki üye konularını farklı farklı versiyonlarla açıp fikir alıyor ve hala sitede, eğer yaşadığı olayları anlatırken değişiklik yaparak anlatıyor ve bunu da geçerli ve kabul gören bir sebeple yapıyorsa üyenin beyanı doğru kabul edilir ve üyeliği aktif edilir fakat şunu da belirtmek isterim, yönetimi uyuttum istediğim gibi hareket edebilirim, trollerim diye düşünen olursa da ya kendini çok zeki sanıyordur ya da bizi aptal sanıyordur, öyle sananların sonu hep kötü bitti.

Konu sahibesi çok özür dilerim, topiğinizde açıklamalar yapmak zorunda kalıp ara ara konuyu dağıttık:(

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
en onemlı sey ınsanın gonlunun zengın olması, zengin olsun fakir olsun. bence cımrı adamdan fayda gelmez. ben olsam arkama bakmadan kaçardım. bunun evlenmesı var colugu var cocugu var bır suru masrafı var, var da var. kucucuk seylerı sorun eden adam yarın daha nelerı sorun etmez ki.

Ama derseniz ki üye konularını farklı farklı versiyonlarla açıp fikir alıyor ve hala sitede, eğer yaşadığı olayları anlatırken değişiklik yaparak anlatıyor ve bunu da geçerli ve kabul gören bir sebeple yapıyorsa üyenin beyanı doğru kabul edilir ve üyeliği aktif edilir fakat şunu da belirtmek isterim, yönetimi uyuttum istediğim gibi hareket edebilirim, trollerim diye düşünen olursa da ya kendini çok zeki sanıyordur ya da bizi aptal sanıyordur, öyle sananların sonu hep kötü bitti.
👏🏻 Bu kısma bayıldım özellikle. Yanlış anlaşılsın istemem bir üyeyi hedef göstermek değil amacım zaten birbirimizi tanımıyoruz üyelerle. Ancak burada açılan her konuya hepimiz ciddiye alarak yer yer üzülerek hatta bazı üyeler için iyi dilek/duada bulunarak üzülüyoruz. Mutlu oldum teşekkür ederim cevabınız için 💐

Gerçekten cimri olduğundan mı acaba? Arkadaşlarına kardeşlerine alıp size geldiğinde hiçbir şey almıyor da olabilir. Insan o hediyenin parasını düşündüğünden değil ama kadınsal dürtü. böyle incelikler görmek istiyor insan bazen. Bence sen yüzde yüz haklisin. Ama dile getirsen hakaret bile edebilir.

Cimri insanı Rabbim hiç sevmez. Cimrilik hiç iyi bir huy değil, ona sahip insanın da iyi olmacağını sanmıyorum.
Bence bu davranışını belirt, yoksa ileride evine günde 2 ekmek aldığının hesabını bile vermek zorunda kalırsın.

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?

Benim son erkek arkadaşım ilişkimizin 5. Ayında arkadaşlarımızın yanındayken arkadaşımız sizin 1. Yıl ne zaman doluyor demişti de, eski benimki ya hiç sorma bir de hediye falan almak gerekecek diyip yüzünü ekşitmişti 😂 onun doğumgününde aldığım gömleği ayrıldıktan iki gün sonra giyip instagrama seksili bir post atmıştı altında bana laf soktuğu cümleler yazan. Üç beş ay sonra benim doğumgünümde de barışmak istediği bariz olan bir mesaj ile doğumgünümü kutlamıştı. Bunu niye anlatıyorum çünkü cimri adam her zaman cimri oluyor, ilişkide, ilişki bittikten sonra, (ilişkinin bitmesinin bir nedeni de cimrilikti) , hatta tekrar ağlayarak ayağımıza gelseler de bu cimrilik bitmiyor (kuru mesaj ile doğumgünü kutlamak ve barışmayı beklemek) 😂 velhasıl yapınız bu cimriliği kaldırmaya müsaitse devam edin ama değilse erkek arkadaşınız assssla değişmeyecek. Yaşınız benden genç heralde çünkü 3.5 yıl sürmüş ilişkiniz ben 30 yaşındayım 8 ay dayanabildim. Dikkat edin evlilik bahsi geçerse düğün yapmayalım, 1+1 evde oturalım, çocuk yaparsak devlet okuluna yollayalım, her sene tatile gitmeyelim demesin... sizin bilekliğin parasını ödemek istemesi de ilginç. 100 lira ona ödeyeceğine 20 liraya kendi beğendiği bir şeyi alıp getirse daha anlamlı değil mi?

Anlattiklariniz üzerinden yorum yapiyorum, ilerde ciddi sikintilar yaratabilir. Benim kişisel fikrim erkeğin cimrisi sikinti her zaman. Devir degişti, erkeklerin hesap ödemesi filan kalmadi ama sizin bahsettiginiz adam hic yanaşmiyor, kaldi ki herkes kendi hesabini ödese bile bazen erkeğin hepsini ödemesi gerekir

3.5 yıl dayanmışsın 6 ay daha sabrediyorsun. 4. yıl dönümünde şık mı şık, şahane bir restorana gidiyorsun kutlamak için. hesabı bir şekilde kitliyorsun, tam bu hesap ödeneceği esnada tuvalete gidesigelen kızlardan oluyorsun 1 geceliğine. inş. 4 yılın acısını çıkardıktan sonra ertesi gün gözünün üzerinde kaş varmış bahanesiyle ayrılıyor, hayatına devam ediyorsun. bu anı hatırlamak için de bilekliğe de bir uç daha alırsn (:

Ay siz bir de kıtlıkta kalmış gibi bu cimriyle evlenecek misiniz??

Eşim paraya hiç değer vermez hep eli açıktır, tabi hesabını da bilir. Asla bir talebim olmamasına rağmen sevgiliyken, bi iki defa ben işten istifa ettikten sonra ısrar kıyamet harçlık vermeye çalıştı. Hep geri çevirdim. Sonra bi fırsat kollar çantamın içine son dakika sokuşturuverirdi, ben eve gelince de çantana para koydum bu nerden çıktı diye babanlara sorma derdi. Onları biriktirip iyi bi doğum günü hediyesi almıştım ona çok kızmıştı bana 😁 o günden bugüne ne değişti derseniz, ben ev hanımıyım eşim çalıştığını bana verir, üstüne sigortamı öder maşallah diyeyim.

Şimdi siz evli olsanız bunları asla anlatmazdım ama böyle adamlar da var bi cimriyle ömür geçmez diye uzun uzun yazdım. İnşallah size ilham olurum şu cimriden kurtulmanız için.

Cimriyse cimridir. Öyle devam eder.evlenirsen aldığın herşeyin hesabını verir,hatta kavga bile edersin.varlık içinde yokluk çekersin.daha ne olsun

Mesela bu 3.5 yılda sen ne kadar masraf yaptın, o ne kadar masraf yaptı?hiçhesapladınmı?

Simdiye kadar sana neler aldi ve senin icin neler yaptı. Yatir bakalim bi masaya. Ayrilirsaniz çöpe atacagin ne var elinde?

Senin anlattigin cimrilik degil, esas cimriligi Ben bir arkadasim da gördüm. Annesi 2 tane hic evlenmemis, yasli ve hasta teyzelerine evde bakti. Ve en büyük oglu da onlarla beraber kaliyordu. Bir banyo yapmaya kalksinlar, küveyt doldurulur, önce büyük oglu girer banyo yapar, sonra annesi, sonra teyze numara 1, sonra teyze numara 2. Ayni suya tabii. Su soguyunca veya iliklasinca biraz sicak su koyulurdu ama hep ayni Susa yikanilirdi.
Tuvalete gittikten sonra, tuvaletin suyunu cekince, ellerini tuvaletin icinde yikardi büyük oglu.
Anneleri ve teyzeleri berbere gitmeden önce saclarini yikardilar ve islak sacla berbere giderdiler ucuza olsun diye.
Yemek yemege ayda 1 defa cin restoranta giderdiler orda haftanin bir gününde all you can eat olurdum, o aksam tika basa yerdiler ve sakli gizli tupper kutularinda eve yemek kacirirdilar ve icmeye hic bir sey almazdilar, susayinca restaurant in tuvaletine gidip su icerdiler.
Senede bir defa sicak memleketlere izine giderdi ogullari, ve hotel odasi tutmazdilar. Deniz kenarinda sicak kumun üstünde uyuyormuslar ve kahvaltilik lux Hotellerin cöp kutularindan atilmis kahvaltiliklari cikarip yemisler.
Daha romanlar yazabilirim ama uzun sürecek.
Hepsi bunlar in vefaat etti, önce teyzeleri, sonra annesi ve sonra büyük oglu kadinsin. Benim okuldan beri tanidigim arkadasim en kücükleriydi. Arada sirada bulusup Cafe ye gidiyoruz ve eski zamanlardan konusuyoruz. 4 oglan da evlenmediler, korkularindan, evlendikleri kadin paramizi harciyacak diye. Milyonlarca Euro bankada ve kiraya verilmis cok evleri var. Simdi kara kara düsünüyor 3 kardesler, biz ölünce bu paralari kime birakalim diye.
Esas cimrilik bu aileden ögrenilir. 🤣🤣
Senin sevgilin daha bu seviyeye gelememis🤓.
Tv de bir program vardı.adını hatırlamıyorum.senin anlattığın banyo olayını o ailede yapıyordu.tuvalet kağıdı almak yerine gazete kullanıyorlardı. Evde mum kullanırlardı.çamaşırları o banyo yaptıkları şu ile yıkarlardı.

Tv de bir program vardı.adını hatırlamıyorum.senin anlattığın banyo olayını o ailede yapıyordu.tuvalet kağıdı almak yerine gazete kullanıyorlardı. Evde mum kullanırlardı.çamaşırları o banyo yaptıkları şu ile yıkarlardı.

Tlc - aşırı pintiler. Kanım dondu sabah sabah ya.

Senin anlattigin cimrilik degil, esas cimriligi Ben bir arkadasim da gördüm. Annesi 2 tane hic evlenmemis, yasli ve hasta teyzelerine evde bakti. Ve en büyük oglu da onlarla beraber kaliyordu. Bir banyo yapmaya kalksinlar, küveyt doldurulur, önce büyük oglu girer banyo yapar, sonra annesi, sonra teyze numara 1, sonra teyze numara 2. Ayni suya tabii. Su soguyunca veya iliklasinca biraz sicak su koyulurdu ama hep ayni Susa yikanilirdi.
Tuvalete gittikten sonra, tuvaletin suyunu cekince, ellerini tuvaletin icinde yikardi büyük oglu.
Anneleri ve teyzeleri berbere gitmeden önce saclarini yikardilar ve islak sacla berbere giderdiler ucuza olsun diye.
Yemek yemege ayda 1 defa cin restoranta giderdiler orda haftanin bir gününde all you can eat olurdum, o aksam tika basa yerdiler ve sakli gizli tupper kutularinda eve yemek kacirirdilar ve icmeye hic bir sey almazdilar, susayinca restaurant in tuvaletine gidip su icerdiler.
Senede bir defa sicak memleketlere izine giderdi ogullari, ve hotel odasi tutmazdilar. Deniz kenarinda sicak kumun üstünde uyuyormuslar ve kahvaltilik lux Hotellerin cöp kutularindan atilmis kahvaltiliklari cikarip yemisler.
Daha romanlar yazabilirim ama uzun sürecek.
Hepsi bunlar in vefaat etti, önce teyzeleri, sonra annesi ve sonra büyük oglu kadinsin. Benim okuldan beri tanidigim arkadasim en kücükleriydi. Arada sirada bulusup Cafe ye gidiyoruz ve eski zamanlardan konusuyoruz. 4 oglan da evlenmediler, korkularindan, evlendikleri kadin paramizi harciyacak diye. Milyonlarca Euro bankada ve kiraya verilmis cok evleri var. Simdi kara kara düsünüyor 3 kardesler, biz ölünce bu paralari kime birakalim diye.
Esas cimrilik bu aileden ögrenilir. 🤣🤣
Senin sevgilin daha bu seviyeye gelememis🤓.
tlc'de ki aşırı pintiler serisinde bile böylesi yoktu

Back
X