Cimri ve titiz Erkek !!!!

Bu adam hasta hemen kaç arkana bile bakma bi haftada sinir hastası olur dizlerini doversin eve gitmeden anne kapıyı sil ben geliyorum diye aramak nedir ya bi de cimri hala burda bunun için konu mu aciyosun herşey apaçık ortada değil mi

allaşkına ben böyle biriyle bırak evlenip de yurtdışına gitmeyi, yarım saat ötedeki kafeye gidip ikinci kahvemi bile içmem. adam bi kere sana aşık değil bu bir. ikincisi ve en önemlisi adam cimriymiş! bu o kadar önemli ki. şimdi anlamazsın ama yarın bir gün evlendiğinde seni herseyden mahrum ettiğinde, gönlünün istediği ufacık bişeyi bile sana çok görüp kendini değersiz hissettirdiğinde ne demek istediğimi anlarsın. titizlik kısmına zaten değinmiyorum bile.

Aman burca yukselene bakma kosarak kac ordan

Hadi tüm olumsuz özelliklerini bi kenara bırakalım.
Böyle bi insana neden katlanırsınız?Aşk için sevdiğiniz ya da çok sevildiğiniz için değil mi?
Ama bu adam sizi o kadar önemsemiyor ki uçağa atlayıp görmeye bile tenezzül etmemiş.
Hani size çok aşık olsa ne bileyim sevgisiyle mutlu etse hadi diyeceğim bi yerden tutunun kötü huylarına katlanın.
Ama adam sırf evlenmek ve temizlik yaptırmak için evlenecek çok bariz ortada bu.
37 yaşında olabilirsiniz ama tek başına mutsuz olmak biriyle mutsuz olmaktan daha iyi değil midir?

Bekarim ama yorum yapmak istedim ne aşırı titiz bi erkek cekilir nede cimri erkek cimti ve titiz arajmani hic cekilnez arkadasim bence iyi dusun hatta yurt disi diyorsun bence iyice tart olc

sırf evlenmiş olmak için hele de böyle bir adamla evlenilir mi?
mutsuz olacağına hiç evlenme daha iyi...

Anne ben geliyorum kapıyı sil i duyduktan sonra daha neyi bekliyorsunuz
Yani bu adam siz evlenince şarj aletini prizde unuttun diye kavga çıkartır

Kapı silme kısmına kadar okudum her şeyin bir sınırı vardır kapıyı sil ne demek ya

Cimriye katlanamaz titizlik biryere kadar katlanılır ayrıca koçlara laf söyletmem hiç bencil değilizdir kendimizi düşunürüz ama başkalarını da bizim kadar düşünen yoktur belki belli etmiyoruz ama öyle ha ikizler dersen genelde çift karakterli olur derler bildiğim bu

Yazının içeriğini okumadım çünkü başlığı yetti de arttı bile ! aman uzak durun, hem cimri hem titiz; korkunç :/

Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor.
Cimri bir adamla olmaz. Hadi çok aşık olursunuz, başka hiç bir kötü huyu yoktur, ona da katlanırım dersiniz neyse ne.
Titiz insanla olmaz. Ama bu adamdaki titizlikten öte bir şey. OKB direk. Ve bu yaşına kadar tedavi olmadıysa bundan sonra da zor ikna edersiniz. Ve cidden mutlu olması zordur. Annesi bile zor katlanıyordur bence. Böyle bir adamı birine tavsiye eden insanlar da bir çay içip konuşmak isterim. Neyin kafasını yaşıyor acaba?
Başka bir ülkeye buradaki her şeyi bırakıp gitmek başlı başına zor bir şey. Ancak çok aşıksınızdır öyle kabul edilebilir bir durum.
Bu şartlarda hayatınızın hatasını yapmayın rica ediyorum.

ay hem cimri hem titiz zor ben olsam arkama bakmadan kaçardim anlqsabilmeni z için seninde aynı onun gibi çok titiz olman gerekiyor yoksa çok sorum çıkar ayrıca normal bi hareket değil tavırlarıdan anlattığı n kadarıyla

Bahsettiginiz kisi titiz degil obsesif kompulsif. Evdeki tartismalariniz da yeni bi hijyen urunu cikmisti almayi unttun mu yoksaaa? Seklinde olur herlde. Ayrica cimri erkegin semtinden gecme derim. Aldigin herseyi yedigin her lokmayi sayar o

Anne geliyorum, kapıyı sil ne ya bu titizlikten çok daha fazlası, takıntı gibi resmen. Bir de cimri. Çifte kavrulmuş ceza gibi, bence kaçın bu adamdan.

Sanırım daha önce evlilik yapmadınız.yapsaydınız asla böyle bir konu açmazdınız.evlilik hayatında bu bahsettiklerinizin onda biri bile olsa hayatı cehenneme çevirmeye yeter de artar bile...

Asla böyle biri ile evlenmeyin ASLA...evlilik aynı evde yaşamak vb..kolay durumlar değil.

Hele ki yurtdışına gidicen kimsen yok,adam cimri,hasta amannnn içim daraldı düşünmesi bile boğdu...

Yazının içeriğini okumadım çünkü başlığı yetti de arttı bile ! aman uzak durun, hem cimri hem titiz; korkunç :/
Hem de ilgisiz

Konu sahibi arkadaşım kendini uçurumdan aşağı atmak üzeresin

İnşallah evlilik gibi bir hata yapmazsın.
Yaparsan da buradan konularını takip edicez nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…