Canım her insan bir olmuyor ki.. Tabi ki isteğin bu yöndeyse yapması lazım ama bazen geriyor insanı bu özel günler.. Ben mesela hiç sevmem özel günleri ve eşimle evlenmeden konuştum bunları benim böyle beklentilerim yok bana saçma geliyor dışarıda yemek yemek istersek bana hediye almak istersen tabi ki mutlu olurum ama bunu özel günlerde özellikle yapman sanki kurulmuş önceden belirlenmiş bir düzen gibi geliyor bana diye.. Ve inan çok geriliyorum böyle durumlarda.. Ne yani evlilik yıldönümümüz ne oluyor dışarı çıkıyorsun yemek yiyorsun adam sana bi hediye verecek bunu biliyorsun gerim gerim geriliyorsun ne aldı acaba ne verecek ne zaman çıkaracak yoksa almadı mı falan apır sapır işler ya :)) Biz valla rahatız sadece senin eşin gibi pastamızı keseriz bu günlerde hatta bazen pasta yemeyelim bu kez de kadayıf yiyelim deriz

adam benim kocam zaten bana hediye almasa zaten ben alabiliyorum istediğimi istediğim zaman aynısı onun içinde geçerli.. Biz birlikte alışverişe çıkarız ona da bana da bir kaç parça birşeyler alır döneriz evimize ne gerek var ki özel gün diye birşeylere.. Bazen içinden gelir kalpli kalpli çikolatalar alır bak sana çikolata aldım der şebek gibi : ) ya da bi yerde bi çanta görür benim beğenebileceğimi düşündüğü için ( genelde beğenmem ama belli etmem asla) o çantayı alır ne bilim bugün keyfimiz yerinde gel dışarda sana bi yemek ısmarlayayım der inan o özel günde mecburen yaptığı şeylerden daha mutlu eder beni.. Ama tabi ki her kadının beklentileri farklı.. Seni de anlıyorum da çevrende etkileniyorsun millet dışarda kutluyor karısına ne almış bak falan bunları görüp buruluyorsun ama inan çoğu sırf resim çekmek video falan çekip sosyal medyaya atmak için yapıyor bunu.. Bana hiç samimi gelmiyor ya bazıları.. Herkes ilişkisini aynı yaşasın der gibi herkes aynı şeyi yapmaya çalışıyor.. Belki eşinde benim gibi hiç sevmiyor bu özel gün işini ama seni çok seviyor..?? Bir de böyle düşün bence