- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
Maalesef başımızdan kötü bi olay geçti. Eşim biraz borçlandı. Ben de üzülmesin diye üstüne gitmedim durumu neye el veriyorsa onları aldım. Anne babasının umrunda olmadı düğünden sonra kendi evini yenilemeye başladı kayinvalidem. Ama eşime sorsan ailesi çok kıymetli bana gelip sen ailemi hayatında nereye koydun bile dedi. Oğullarının düğününe beş kuruş katkıda bulunmayan insanları karşıma aldı. Annemler destek oldular evin çoğu borcunu annemlern taktiklariyla kapattık ama eşim bana senin ailenden ne gördük bile dedi. Ah o kadar doluyum ki anlatamam size. Bu aydan itibaren salon takımimdan evimi yenilemeye başladım. Nerden bulur nasıl bulur kredi mi çekersin umrumda değil dedim. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyormuş hikayeymis o.Canım yaaa sen neden o kadar fedakarlık yaptın?? Tamam evlilik fedakarlık ister de başta sen yeni evli olacaksın kendine ait ilk kez evin olacak nasıl hiçbirşey aldırmadın onlara.. Sana üzüldüm şuan insanlar hevesle sürekli eşya bilmem ne bakıyor sen hiçbirşey almamışsın.. Kusura bakma ama o artık cimrilik de değil önemsememe gibi duruyor.. İnsan maaşı varken öğrenci sevgilisine sormaz mı ya sormasına bile gerek yok bazı belli ihtiyaçlarını minik minik karşılar sen rahat et diye.. Şaka gibi gerçekten.. Nasıl sen sessiz kaldın ki bu kadar adamı en baştan alıştırmışsın bence gönüller bir olunca samanlık seyran olur lafına... Ne de olsa kız birşey istemiyor yapmasam da olur gibi düşünüyor.. Aaaaaa olmaz ama![]()