- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Geliriniz yoksa sinirlenemezsiniz.Kızlar selam bu dert değil aslında ama benim canımı sıkıyor. Kısaca anlatacağım.annem emekli babam da emekli maaşı var annem ben oğlum yazıyoruz eşim cezaevinde.
Annem ne söylersem ne teklif edersem kulp buluyor.para yetişmiyor at sonuna diyor.bir çay içmeye gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var diyor.kahve içmeye gidelim evde yap diyor.avm ye gezmeye gidelim diyorum 50 tl gidecek yok yere diyor.
Sizce ben bunlara sinirlenmekte haksız mıyım
Doğru ona da hak veriyorum ama iş bulamıyorum şu anda iş arıyorum.Geliriniz yoksa sinirlenemezsiniz.
Kendiniz kazanin kendiniz harcayin iki emekli maasi 4 kisi icin cok az.
Çalışmıyorum.su an iş arıyorum ama zoruma gidiyor cimri mi tutumlu mu anlamadimSen calismiyomusun? Kocan deseydi ayni seyleri cinri derdimde anneni bilemedim :)
Bana gore cok birsey degil ama aliskin olmayana cok.Bence giderlerin degismesi ailenizi zorlamis manti sarma kek yaparak para kazanabilirsiniz calisan kesimin cok oldugu yerdeyseniz.Doğru ona da hak veriyorum ama iş bulamıyorum şu anda iş arıyorum.
Ayrıca bir çay ne kadar ki
Doğru ona da yazık ama isteÇalışmiyorsaniz hemen iş bulup çalışın. İki yaşli'nin parası nereye kadar...
Sanırım babanız sizinle yaşamıyor galiba,ama anneyede hak vermek gerek emekli maaşı ne kadar bilmiyorum 1500 olsa yeme-içme faturalar onda,doktora gitse maaşından ilaç parası-hastane parası kesilir,kira var mı bilmiyorum varsa oda biraz sıkıntı olur cimrilik diyemem ama zorda kalmak istemiyor olabilir.Kızlar selam bu dert değil aslında ama benim canımı sıkıyor. Kısaca anlatacağım.annem emekli babam da emekli maaşı var annem ben oğlum yazıyoruz eşim cezaevinde.
Annem ne söylersem ne teklif edersem kulp buluyor.para yetişmiyor at sonuna diyor.bir çay içmeye gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var diyor.kahve içmeye gidelim evde yap diyor.avm ye gezmeye gidelim diyorum 50 tl gidecek yok yere diyor.
Sizce ben bunlara sinirlenmekte haksız mıyım
Evet aslında bu mantıklı.Bana gore cok birsey degil ama aliskin olmayana cok.Bence giderlerin degismesi ailenizi zorlamis manti sarma kek yaparak para kazanabilirsiniz calisan kesimin cok oldugu yerdeyseniz.
Evet onun da ihtiyaçları oluyor onu dert ediniyor.babam vefat ettiSanırım babanız sizinle yaşamıyor galiba,ama anneyede hak vermek gerek emekli maaşı ne kadar bilmiyorum 1500 olsa yeme-içme faturalar onda,doktora gitse maaşından ilaç parası-hastane parası kesilir,kira var mı bilmiyorum varsa oda biraz sıkıntı olur cimrilik diyemem ama zorda kalmak istemiyor olabilir.
Heh sanirim tam da bu.cimrilik değil de hayat tarzı farklılığı diyebiliriz..
ona göre evde çay varken bir yere gidip çay içmek gereksiz geliyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?