Cin cinsel cinsellik 😊

Kızlar evlenmeden önce cinselliğin yaşanması hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.. ben yaşanması taraftarıyım.. ya siz?
Yaşamama taraftarıyım o ilişki evlilikte güzel oluyo

Uu beybi toplumun bin yıllık tabusu kızlarımızın çoğu yana yakıla ben şöyle yaşadım benimle evlenmedi, ne yapsam diktirsem mi diye düşündüğü için sorumluluğunu alamayacak olan kişinin yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. İnanç vs durumuna hiç girmeyeceğim o kimseyi ilgilendiren bir husus değil.

Hayatımmm ben şu açıdan yaşama taraftarıyım.. diyelim ki adam iktidarsız, ya da erken gelme sorunu var, dokunmayı öpmeyi bile bilmiyo, kadın ruhundan zerre anlamıyo vs vs. Açıkçası bunlarla evlendikten sonra uğraşmak istemem.. öncesinde görürsem hiç vakit kaybetmeden yol veririm ne uğraşacam

O zaman şöyle diyerek artıralım herkesin cinselligine kimse karışamaz ben evlenmeden önce cinsellik yaşamayı tercih etmedim. Eşime karşı cinsel arzum çok fazlaydı utanarak belirteyim. Uyuyakalmalarimi saymazsak iyi bir cinsel hayatımız var. Ama tabi herkesin kendi tercihidir.

Yani bende şöyle olabiliyor.. adamla mesela çok iyiyiz geziyoruz, tozuyoruz, sohbet muhabbet ilişki ilerliyor falan.. bi gün o noktaya geliniyor...sonuç mu koca bir hayal kırıklığı,!! yukarda bahsettiğim sebepler vs .. anında görüşmeyi kesiyorum.. bi daha yüzünü görmek istemiyorum mesela... kendi kendime ben bu adamla ya dün gece evlenmiş olsaydım napardım diyorum

Kesinlikle..!’ Herkesin hayatına kimse karışamaz

Siz çok tatlısınız bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…