• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin cinsel cinsellik 😊

Yani bende şöyle olabiliyor.. adamla mesela çok iyiyiz geziyoruz, tozuyoruz, sohbet muhabbet ilişki ilerliyor falan.. bi gün o noktaya geliniyor...sonuç mu koca bir hayal kırıklığı,!! yukarda bahsettiğim sebepler vs .. anında görüşmeyi kesiyorum.. bi daha yüzünü görmek istemiyorum mesela... kendi kendime ben bu adamla ya dün gece evlenmiş olsaydım napardım diyorum 😅😂
Yani test sürüşünden de öte ben zevk aldığım bir şeyi yapmanın en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum.

Cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı, erkeği tatmin etmek için yapılan, ne bileyim "aman başkasına gitmesin" diye yapılacak bir şey değil. Kadın da bu işin eşit derecede tarafı. O yüzden ben kendi adıma bu eylemden keyif aldığım için evlenmeyi beklemeyi gerekli görmüyorum.

Bu konuda genellikle iki taraf da birbirini aşağılama, yargılama, yaftalama peşinde. Oysa yetişkin bir insanın özgür iradesiyle verdiği ve sonuçlarını kabul ettiği bir şey kimseyi diğerinden üstün kılmıyor. Sadece herkes kendi kararını vermiş oluyor, o kadar.

Kendi kızım olsa yine aynı şekilde yaklaşırım, kendi isteğiyle olduğu sürece cinsel ilişki için evlenmeyi beklemek zorunda olmaz.

kişinin kendi kararlarını uygulayabilme yetisiyle alakalıdır.
yaşayıp da buraya üstüme boşalmadı ama hamile miyimdir çok kötüyüm yazacak biriyse yaşamamalı.
önce eğitim. 😁
yoksa hamile de kalırım istediğimi de yaparım diyen ayrıca cinsellik konusunda bilinçli olan bireyler kadın erkek fark etmez yaşayabilirler.

Sevmediğim sevişmedigim bi insanla evlenemem Nitekim öyle yaptım :) Hiç sürpriz yaşamadim. Evlenmeden beraber olunması taraftariyim. Cinselligi seven biriyim karşı taraf aksi bir durumda olsaydı evliligimi çok ilerletemezdim sanırım ( hastalık gıbı istisnalar haric)

Yani test sürüşünden de öte ben zevk aldığım bir şeyi yapmanın en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum.

Cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı, erkeği tatmin etmek için yapılan, ne bileyim "aman başkasına gitmesin" diye yapılacak bir şey değil. Kadın da bu işin eşit derecede tarafı. O yüzden ben kendi adıma bu eylemden keyif aldığım için evlenmeyi beklemeyi gerekli görmüyorum.

Bu konuda genellikle iki taraf da birbirini aşağılama, yargılama, yaftalama peşinde. Oysa yetişkin bir insanın özgür iradesiyle verdiği ve sonuçlarını kabul ettiği bir şey kimseyi diğerinden üstün kılmıyor. Sadece herkes kendi kararını vermiş oluyor, o kadar.

Kendi kızım olsa yine aynı şekilde yaklaşırım, kendi isteğiyle olduğu sürece cinsel ilişki için evlenmeyi beklemek zorunda olmaz.
Conssl istek kesinlikle ihtiyactir bayanlarin daha cok ihtiyaci vardir yapin beaa dunyaya bidami gelcez serbest birakin kendinizi :)))

Cin cin demenden belliydi tartışmalı konu açıp herkesi çarpmaya niyetlenmişsin ama nedense kendin çarpılmış grilere bürünmüşsün dostum.
Soruna gelince; hiçbir önemi yok. Herkes nasıl isterse öyle yaşar.

Cin cin demenden belliydi tartışmalı konu açıp herkesi çarpmaya niyetlenmişsin ama nedense kendin çarpılmış grilere bürünmüşsün dostum.
Soruna gelince; hiçbir önemi yok. Herkes nasıl isterse öyle yaşar.
Cezayı burdan değil başka bi konuya attığım yorumdan aldım tatlımmmm 😂😂

Pismanlik duyulmayacaksa yapan cok fakat Ben olmamasi taraftariyim illa o sekilde birsey icin herkesi tek tek denemek ne biliyim bin turlu hastalik var evlenecegin insanla olmasi daha dogru 😎✋
Cinsellikte onemlidir fakat sevgi saygi baki
Hayatımmm tabi ki cinsellik hakkında bilgisi sıfır, Doğum kontrol yöntemlerini bilmeyen, kondomun adını bilmeyen kızlarımız zaten kesinlikle yanaşmasın bu işlere.. başını ağrıtırlar sonra .. yazık olur .. herkesle öyle korunmadan olunur mu hiç.. allah korusun kırk türlü hastalığı, pisliği var kimi erkeklerin..

Herkesin kendi tercihi yapana bir şey diyemeyiz ama fikrimizi sormuşsun söyleyelim bence evlilikten önce olmamalı 🤗insan sadece eşine ait olmalı ilk ilişkisini ömrünü geçireceği değer verdiği kişiyle yaşamalıdır

Yaşanabilir ama evleneceğin erkeğin bunu kaldırabiliyor olması lazım. Bizim ülkemizde birçok erkek berakete önem veriyor. Bunun için kızlığını diktiren çok. Ben evlenince eşimle yaptım ilk kez. Ama birleşme olmadan sevişmelerimiz oluyordu nişanlıyken

Back
X