• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin mektubu

Konu başlıgını çin mektubu diye okudum çinden mektup gelmiş dedim heralde.:60::60:

bizim millette arapça görünce önemli bir şey zannetme eğilimi var ,bence önemsiz bir şeydir ama korkuyorsanız yakıp ayak basmayacak bir yere gömebilirsiniz.:19:

Zararı ve faydası tartışılır bu mektubun dini tarafına hiç girmeden,
Bunu bir makale gibi düşün,herhangi bir dine mensup olman gerekmiyor,
Rahatsız olursan birine ver yada kütüphanende dursun bende neleri var bir bilsen bir kaynak olarak değerlendir sadece ..
Herşeyden geçtim çantana izinsiz dokunmaları çok trajik senin olan senindir bir başkası din adı altında sana ait olan bir şeye dokunmaya cürret etmemeli!!..
Tanrı seni korusun..

Önce sirkeli suda beklet, yazılarını sildir, sonra kagıdı yak ama yazılarının silindiğine emin ol,
ilk öğrendiğimde bu gereksiz bilgi ne işime yarayacak demiştim ama hala bunlarla ugraşan var, pes:53:
yinede annenin ya da ailenden birinin nazar duası niyetine koymasını dilerim

Eki Görüntüle 1078217

Bu kadar yakin oluyor

Ya bişey diyimmi bu üç harfli mektubunda cennet-cehennem, inanan-inanmayan, inkarcılara cezalar vs bahsediyo,
sen farklı dinden oldugundan belli ki biri sana kendince mesaj vermek istemiş, bir nevi seni korkutmak istemiş
bilmiyorum etrafında böyle tipler varken bununla nasıl başa çıkacaksın,
özellikle din konusunda tartıştıgın sohbet ettiğin kişilere karşı dikkatli ol derim

bizim millette arapça görünce önemli bir şey zannetme eğilimi var ,bence önemsiz bir şeydir ama korkuyorsanız yakıp ayak basmayacak bir yere gömebilirsiniz.:19:
böyle bir eğilimim yok ama cin mektubu yazınca ister istemez noluyor lan dedim.

Back
X