çin takvimi tüp bebekte olurmu

arkadasım nekadar saçma bir soru sormuşsun. anne olmak için yanan birimisin yoksa sırf bebeğinin cinsiyetini tutturmak için tüp bebek araştırmalarına geçmiş birimisin anlamadım. bırak rabbım ne verirse razı ol. kadere bukadarda mudahale edilmezki. rabbım sana ve hepimize hayırlı en basta sağlıklı evlat versın , cinsiyetmiş falan bunlar işin sonrakı kısımları.

kizlar bu kadar acimasiz olmayin tabiki rabbim hayirli ve saglikli bi evlat versin eminim oda boyle istiyordur ama aklina gelmistir oylesine yazmistir emin olun bizler hamile olmak icin coook ugrasiyoruz hamilelik bizim icin cok uzak insan hamileligin mutlulugunu yasarken sirf oylesine bile bunlari dusunebilir bence hepinizi cok optum rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin amiiin

bende kaymaklıma katılıyorum arkadaşımız belki hamiledir cinsiyetini merak ediyordur lütfen stresle yaşarken başkalarınıda kırmayalım

ya tabiki benim içinde saglıklı olması önemli.herşeyeden önce rabbim versin evladın kızı erkeği olurmu.ben kız istiyorum mesala üçüz olsun.erkekde olsun.ya orda herkes konuşuyor merkezde böylee şeylerde varmış bende meraktan yazdım...

siz araştırmıyormusun arakadaşım.kürleri çin takvimlerini ovulasyon saatlerini hangi merkez iyi, nerde ne var merak

niye kızıyorsun arkadaşım bazı insan hastalıklarından dolayı bile cinsiyet belirliyor ..yoksa yaşamıyor
herşey insana has

canım sana hak verıyorum sadece merak edıyosun heralde ben tedavıye cın takvımıne bakıp gıtmedım ama benım hep tuttu cok ınanmıyorum ama tahmınlerı dogru cıkıyoooo

valla bende merak ediyorum,normal yoldan denerken bakıyodum çin takvimine ama olmayınca bıraktım bir süre sonrada tüp bebek denedik.geçenlerde bende baktım acaba hangi cinsiyete denk geliyor diye. herşeyden önemlisi sağlıklı olması. benim döllenme ve transfer aynı ay içinde olduğu için ben o aya baktım. bakalım hayırlsı ne ise bebişimin cinsiyeti o olsun.

siz araştırmıyormusun arakadaşım.kürleri çin takvimlerini ovulasyon saatlerini hangi merkez iyi, nerde ne var merak
:roflol: :roflol:

niye kızıyorsun arkadaşım bazı insan hastalıklarından dolayı bile cinsiyet belirliyor ..yoksa yaşamıyor
herşey insana has

:roflol: :1rolleyes:
maydonoz düşük yaparmış çüg et düşük yaparmış herşey batıl inanç bizde birşeylere sarılıyoruz umut kapısı
batıl inanç mı???? :1shok:

:roflol: :roflol:

ya gülmekten altıma yapıcam :roflol: :roflol: ya şaka mısın sen ya :roflol: :roflol:

canım allah da seni güldürsün canım. inşallah istediğin cinsiyette bebişin olur
valla ne diyeceğimi bilmiyom başka...

sinten81 burda ne işin var o zaman biz burda herşeyi yediğimize kadar kader arkadaşıyız sonuçta herşeyimizi paylaşıyoruz.kim ne yapıyor.istekleri duyguları ne ..tecrübelerinden faydalanıyoruz.birinin bebeği oldumu onunla seviniyoruz.bildiklerimizi acılarımız sevinçlerimizi neler yapacaklarımızı herşeyimiz ortak çünkü.
tüp bebekte transver öncesi ne yemeliyiz ne içelim ilaç saatlerimiz.dr larımız bile yeri geliyor eleştiriyoruz.kaç yumurtamız oldu kaç hücreli kalitelimi eşinde problem varsa şunaları yesin diyoruz.bebeği varsa erkekse ayrıca kızda isteyebilir .ikinci bebek için ugraşan var.benim gb ilk bebek için ugraşanlar.herşeyi ama herşeyi merak ediyorum.arkadaşlarımın tavsiyelerinede uyuyorum.valla.
biz burda kader arkadaşıyız lütfen kırıcı olmayalım bizi biz anlarız kimse değil.çocugu olmayan anlar..
onu yaşayan çeken bilir.herkes olması için ugraşıyor.rabbim isterse tabilki bizede verecek birgün yanlış anlamışsın.merak ettim acaba dogrumu diye yoksa kendim için hiç düşünmedim bile.ama hani çıkıyomu dedim.komşuda bile çay sohbetinde hamile arkadaşımız vardı ay benimki çin takvimine göre kız galiba dedi.bende ordan duydum baktım internete.çogunlukla tutuyormuş.ha bizi ilgilendiroyromu bakarım tabi rabbim versinde en önemlisi bu.anneliği herkese taddırsın rabbim.kızımız oglumuz olsun.burası bebeklerle dolar inşalalah.seni benden başkası anlamaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…