Canm benim :)) benim oglumda tuttu simdi ikinci kez hamileyim ve kiz olacak diyor ama inanmiyorum aslinda :) egerki bu seferde kiz dogru tutarsa cok büyük tesadüf oldu diycem :)) ama yinede bir cok sey kiz yönünde ciktigi icin bende diyorum acaba bi isaretmi.. cin takvimi / rus takvimi.. kan yenileme hesaplamasi.. hepsi kiz yönünde ama bakalim sonucu henüz ögrenemedik :))Kızlar malum belli bir süre geçmeden cinsiyet öğrenemiyoruz. Ama merak da etmiyor değili hani. Aranızda Çin takvimi yapıp da, sonrasında doğru çıkan var mı?
Hadi bakalim darisi basima demek ilk tutan ikinciyede tutabiliyormu ne :))))Benim de tuttu kızımda kız diyodu takwim.. şimdi ikinciye hamileyim buna erkek diyodu ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendim çok şükür.. sağlıkla kucağkmıza almamızı nasip etsin inş..
Rus daha garantili diyende oluyor.. kan yenilemeyi hesapliyormus galiba rus takvimi.. bende her ikiside kiz diyor rus/cinAy kızlar o zaman kesin diye bir şey Yok yani, tutmadığı da oluyor. O zaman hayırlısı deyip bekleyelim doktoru bende heyecan yaptım baktım ama bana erkek dedi. Rus takvimi de dikkatimi çekti onda da kız dedi. Sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama kız çok istiyorum :)
1 ya da 2 eklemek doğduğunuz yılda Çin takviminin hangi ayda başladığına bağlı. Örneğin benim Çin takvimine göre yaşım 27. Normalde 25 yaşındayım. 1991 yılında ocak ayında doğdum. O yıl Çin takviminin hangi ayda başladığı ve sizin Doğum tarihiniz bu aydan önce mi sonra mı o önemli. Bazı insanlar yanlış hesapladığı için sapma oluyor. Normalde yüzde 95 doğruluk payı varBende kız çıktı kızım olacak. Bazı yerlerde çin takvimine 1 Ekliyorlar bazı yerlerde eklemiyorlar. Benher ikisi kız olan ayda hamile kaldım. Yani 22 yaşındayım 23 yaşında da o ay kız gösteriyordu.
Bazi sitelerde cogu yanlis cikti diye yorum yapmislar.. tabiki cikanda var.. ins dedign gibi dogruluk payi yüksektir.. bende tutmasini ümid ediyorum1 ya da 2 eklemek doğduğunuz yılda Çin takviminin hangi ayda başladığına bağlı. Örneğin benim Çin takvimine göre yaşım 27. Normalde 25 yaşındayım. 1991 yılında ocak ayında doğdum. O yıl Çin takviminin hangi ayda başladığı ve sizin Doğum tarihiniz bu aydan önce mi sonra mı o önemli. Bazı insanlar yanlış hesapladığı için sapma oluyor. Normalde yüzde 95 doğruluk payı var
Masallah hepside ciktimi.. ins bendede ilk dogru ciktigi gibi buda cikar :))Ben 4. Bebeğimi bekliyorum hepsi tuttu. Bu kadarda tesadüf olmaz.
Bazi sitelerde cogu yanlis cikti diye yorum yapmislar.. tabiki cikanda var.. ins dedign gibi dogruluk payi yüksektir.. bende tutmasini ümid ediyorum
Zatn otomatik hesaplama yapti.. yasim 24 ama 25 oluyor cin takvimine göreDoğru baktıysan oranı yüksek canım. Allah gönlüne göre versin
Zatn otomatik hesaplama yapti.. yasim 24 ama 25 oluyor cin takvimine göre
Benim adetimin ilk günü zaten 1 eylüldü yani 6/7 gün sürmüs olsa ve yumurtlamada büyyük ihtimalle 16 sindaydi eylülün cünkü agrim vardi anlasiliyordu.. büüyk ihtimalle eylül e bakmam gerekmezmi zaten??? :))Peki canım son adet tarihinin ayına göre mi bakıyorsun yoksa tahmini yumurtlama ayına mı? Benim öyle ki agustos 18 adetimin başlangıcı eylül 2 büyük ihtimal döllenme. Ve ikisinde de cinsiyet farklı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?