- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
Ve senin tuttumu yoksa cinsyiet belli degilmi daha? Cünkü 12 haftalik dah anca anca belli olur galiba :)Peki canım son adet tarihinin ayına göre mi bakıyorsun yoksa tahmini yumurtlama ayına mı? Benim öyle ki agustos 18 adetimin başlangıcı eylül 2 büyük ihtimal döllenme. Ve ikisinde de cinsiyet farklı :)))
Ve senin tuttumu yoksa cinsyiet belli degilmi daha? Cünkü 12 haftalik dah anca anca belli olur galiba :)
Yani takvime göre erkeek olmasi gerekir deglmi?? Ilk cocukmu senin ay haber et merak ederim canimmm :)Senin zaten ikiside eylül de olduğu için eylüle bakmalısın tabi. Benim 1 eylül e felan geliyor 14 gün sayarsam. Ama daha erkense agustos da kalıyor. Yok daha belli değil yarın doktor randevum var bi ihtimal belki çıtlatır bi şeyler :) agustos kız eylül erkek görünüyor benim :)))
Benim doğru çıkmadı çin takvimine göre kızım olucaktı ama oğluşum olucak. Cinsiyet ne farkeder sağlıklı olsunlar da.
Gercektenmiii? Ne cikmisti ve ne olacak..?Benim tutmadı ne çin takvimi ne nub teorisi ne de belirtiler.
Yani takvime göre erkeek olmasi gerekir deglmi?? Ilk cocukmu senin ay haber et merak ederim canimmm :)
Bütün her şeyde kız diyordu, hatta doktorum bile 12.haftada kız dedi.Gercektenmiii? Ne cikmisti ve ne olacak..?
Bütün her şeyde kız diyordu, hatta doktorum bile 12.haftada kız dedi.
Ama 16.haftada erkeğe döndü cinsiyeti, şimdi 4 aylık oğlum var.
Belirtilere de inanmayın, ben sürekli tuzlu ve ekşi yiyen bir hamileydim.
Karnım da sivri değildi, hatta 6.ayın sonuna kadar çıkmadı bile.
Mide bulantım hiç olmadı.
Yaşadığım tüm her şeye kıza uyuyor ama gel gelelim öyle değil gerçekler.
27 yaşında, ekim 2015 de hamile kaldım.Merak ettim Doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı söyler misiniz bir bakayım Çin takvimine :))) ya kızım olsun kızım olsun deli olucam :))))
27 yaşında, ekim 2015 de hamile kaldım.
Aynen canm katiliyorum.. tabiki önce saglik ama merak iste.. ve kizim olsa fena olmaz yada oglum olsun isterdim demek kötü degilki.. önce saglik sonrasi illa bi sey geciyor insanin gönlündennTabiki öyle... ama insan merak ediyor. Bide herkesin gönlünde bir kızım olsun ya da bi oğlum olsun yatar :)
Yok aynen cnm bende belirtilere inanmam zten.. cünkü eksi yada tatli yemeyle ne alakasi olacak cinisyetin.. sacma buluyorum.. annemin de hep sivri olurmus karni dogum yapana kadar erkek bu erkek demisler ben dogmusum.. vücudun yapisiylada alakali olan bisey buuBütün her şeyde kız diyordu, hatta doktorum bile 12.haftada kız dedi.
Ama 16.haftada erkeğe döndü cinsiyeti, şimdi 4 aylık oğlum var.
Belirtilere de inanmayın, ben sürekli tuzlu ve ekşi yiyen bir hamileydim.
Karnım da sivri değildi, hatta 6.ayın sonuna kadar çıkmadı bile.
Mide bulantım hiç olmadı.
Yaşadığım tüm her şeye kıza uyuyor ama gel gelelim öyle değil gerçekler.
27 yaşında, ekim 2015 de hamile kaldım.
Ayyyy canmmm ins biz seninle resmen ayniyizzzz.. 10 haftalik hamile.. ilk oglum var cinde oglan dedi oglum oldu.. simdi kiz cikiyor.. eee inansakmi oglan bizim kiz da bizim olur mu diyosun????Ilkin de çin rus takvimi oğlan diyordu oğlum oldu. Şimdi kız diyo ikisi de. bi de iğneyle yapılan var yüzük le bakılan gibi onda da kız çıkıyo.. Öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun inş oğlan da bizim kız da bizim :)
Demek arkadas yanlis yapmis bilgilerini yanls vermis..Canım arkadaşlar da okusun diye yazıyorum. Özelden bana Doğum tarihini verdin. Senin doğru :) takvime göre oğlusun oluyor. Çin takvimi tutmuş sende :*
Yok tatlım açıkladım özel mesajda, ben doğum yaptım 4 ay oldu.Canım arkadaşlar da okusun diye yazıyorum. Özelden bana Doğum tarihini verdin. Senin doğru :) takvime göre oğlusun oluyor. Çin takvimi tutmuş sende :*
Inşallah cnm yaa önce sağlık dileyelim seni takip edeyim hatta öğrenince yazsın herkes kimlerin tutuyo görürüz ☺Ayyyy canmmm ins biz seninle resmen ayniyizzzz.. 10 haftalik hamile.. ilk oglum var cinde oglan dedi oglum oldu.. simdi kiz cikiyor.. eee inansakmi oglan bizim kiz da bizim olur mu diyosun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?